#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün iyi olabilirdi ama tek çiçekle bahar gelmez.

Olması gereken zaten bu. Niye övelim! Dünkü performansını tebrik edelim o kadar.

Tudor'u büyük maçları çıkaramıyor diye eleştiriyoruz da bu adamı neden eleştirmiyoruz? Gelecek hafta Başakşehir ceza sahasında Gençlerbirliği ceza sahasında dolaştığı gibi rahatça dolaşabilecek mi!

Adamda istikrar yok. Net!
Bence bunun için en azından Başakşehir maçını da beklemek lazım. Bu kategoride oynadığı son maç evet çok talihsiz di ama belki bir musibet bin nasihatten iyidir durumu gelişe bilir.

Izleyenler bilir fransada büyük maçlarda çok iyi oynamıştır
Bir fb derbisi ile kıyaslamak saçma
Türkiye deki futbol iklimi ile yurt dışındaki iklim farklı
Burda rakibi sinirlendirip eksik bırakıp sonuca gitme kafa yapısı hakim
Fegholui de olmayacak başakşehir maçında o mac ölçü olabilir çünkü serbest rolde çakılı oynamayacak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kral düşmanları hala bir şekilde sallıyor,Başak maçınıda alırsa bu seferde Fb maçında kırmızı gördü ama yıa repliği devreye girecektir,Neyseki bu kadar kaliteli bir oyuncu aldıkta Fernando ile beraber top oynamaya başladık

[FONT=&quot]Belhanda, 2 asist yapıp 4 kilit pas verirken; 8 orta yaptı, 4 kez rakiplerini çalımla geçti ve toplam 10 ikili mücadele kazandı.
[/FONT]

[FONT=&quot]
DNut0SLVoAAP01d.jpg

[/FONT]

Dün akşam maça gittiğim için mesaj yazamadım foruma. Belhanda'yı en çok eleştirenlerin başında geldiğim için iyi oynadığında ortadan kaybolmak gibi anlaşılmasın. Bursa maçında yazmıştım iyi oynadığını, böyle devam etmesi gerektiğini. Dün maçın adamıydı ama içerideki Gençlerbirliği maçı ölçü olamaz. Hala maliyeti açısından zararlı çıktığımız bir transfer gözüyle bakıyorum umarım yanıltır..

Terbiyesizlik yapma önce adam gibi konuşmayı öğren.

İkincisi ben mesajımda ne fb ne de bjk'nin 10 numaraları ile alakalı tek bir şey söylemedim. Hiçbir zaman da başkalarının oyuncularını abartmadım. Ben kendi takımıma bakarım. Bir futbolcuyu da gereksiz yere abartıp bu kadar körü körüne savunmayın. Övgüyü hak ettiği zaman överiz ki bu maçta sahadaki en iyi oyunculardan biri olduğunu söyledik.

Kime ne anlatıyorsun.Bunlar anlamaz.
Sırf şu an takım lider olduğu için bazı oyuncuları körü körüne savunuyorlar. Takım kötü gitsin onlar için ne belhanda kalır ne başkası.

Utanmadan 1 gol 5 asistden bahsediyor. Adamın kaç paraya geldiğinden, kaç para aldığından haberi yok.Üstelik yaptığı çoğu asist duran topdan.

Benim düşüncem devre arasında elden çıkarılmalı. Aynı paraya şampiyonluğa daha fazla katkı sağlayacak adam çok rahat alınır. Ama ne yazıkki bu paraları bizden başka hiçbir takım vermeyeceği için bu iş olmaz.

Maç seçiyor, küçük maçların adamı ya da takıma adapte olamadı.

Istatistik önemli ama her sey degil. Attigi kilit paslara bak, bir cok tehlikeli pozisyon yaratiyor.
Ayrica sezon basindan beri cogu macta bugünki gibi oynadi Belhanda, bugün istatistik olarak sahaya daha fazla yansidi. Bugün böyle cok begenenler diger maclari nereleriyle izlemisler acaba.

Sen götünle izlemisin diğer maçları bence.

Cülyano,Talisca ile kıyaslarsak tartışmasız en iyisi Belhanda. 3.golde sonuna kadar bekleyip Gomis'e attırdığın gol basit görünse de iyi bir asist.

Dün çok iyiydi ama rakipte aşırı zayıftı o yüzden performansı belirleyici unsur olmamalı. Belhanda için çerez bir takım karşısındaki.

bu adam oynamak isterse yeteneği ligin cok çok üstünde az çok futbolu bilen biri, montpellier'de yaptıklarını da hatırlar zaten.

ama öyle birşey var ki bu adam oynamak istemediğin de göze inanilmaz batıyor...
Takım iyi olduğunda tamam iyi oynuyor gözüküyor ama takim kötü olduğunda da dünkü gibi direkt etki edebilmeli oyuna. Iyi oynamasi şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt