Denayer de mi gitmis cuma’ya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben söyleyeyim, o üçünün bir tanesine bile bir lira vermem.Bildiğinizi biliyorum zaten,hani böyle safkan bir kanat oyuncusunun Belhanda varken yanına gelmesi mantıklı olabilir yerine değil,Belhanda mı 500 K'lık oyuncu o zaman Belhanda ile aynı paralara gelen Josef-Giuliano-Ozan gibileri için bir fiyat bile söyleyemeyiz,27 yaşında ve son yılını iyi geçirmiş piyasası olan bir oyuncu aldın,Sneijder gibi A klas olmasa bile 8 M edebilecek kalitede ve ayarda olduğunu tartışmaya gerek bile duymuyorum esasen.Bu sezon oynadığı futbolda genel olarak 10 üzerinden 7-7.5 civarındadır ve çoğu zaman faydalı olmuştur
Denayer de mi gitmis cuma’ya?
Hiç sünnetli gibi durmuyor.Denayer de müslüman
Ulan hahahahaHiç sünnetli gibi durmuyor.
Hiç sünnetli gibi durmuyor.
Hiç sünnetli gibi durmuyor.
Talisca'nın en önemli özelliği şut. Raket gibi sol ayağı var ve özellikle şutlarda iyi kullanıyor hatta gidiyor ceza sahasına girip kafayla gol atıyor falan tam Alex tipi bir oyuncu izlenimi veriyor. Yani ne tam 10 numara ne tam 9 numara. Alex gibi 9,5 numara diyebiliriz. Rıdvan'dan alıntı yapacak olursak bir Alex değil tabi o ayrı konu. Yeterli bir adam değil ama yine de bjk'ye fazla bir oyuncu.Katılmıyorum, Taliscayı dikkatli izleyin, takımını çoğu zaman on kişi oynatıyor.
Adam şut çekmiyor aga niyedir bilemiyorum ama çekmiyor. Ha canı oynamak isterse eğer akan oyunda Talisca'dan falan çok daha üstün bir oyuncu. Dün akşamki gibi canı oynamak isterse sorumluluk alıyor, çalım atıyor, faul alıyor, rakip oyuncuların kart görmesini sağlıyor, kilit pasları iyi atıyor, asist yapıyor vs... yani ileride takımı oynatıyor. Dün akşamki kadar sahada kendini belli ettiği bir maç daha var o da Kayseri maçıydı zaten. Dün daha istekliydi sadece, oyun sekli diger maclara göre ayni. Özellikle Bursa macinda süper top oynamisti dünki gibi. En büyük Sneijder hayranlarindan biri olarak söylüyorum. Belhanda'nin stilini tanimayip Alex De Souza performansi bekleyip begenmezsen digerleri götüyle izlemis olmuyor renkdasSen götünle izlemisin diğer maçları bence.
Çok klişe cevap üstat.Siz nerden gördünüz ki?
Katılmıyorum, Taliscayı dikkatli izleyin, takımını çoğu zaman on kişi oynatıyor.
Müslüman oda renktaş gitmiştirDenayer de mi gitmis cuma’ya?
Müslüman oda renktaş gitmiştir
Denayer 10 numara adam aslında genç çabuk sempatik taraftarın gönlünü kazanmış ayağı iyi + müslüman ama adamın tek eksiği defans yapmasını bilmiyor defans yapmak hariç her türlü numara var adamda ...