#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o6XNyX.jpg

KRAL

Denayer de mi gitmis cuma’ya?

Bildiğinizi biliyorum zaten,hani böyle safkan bir kanat oyuncusunun Belhanda varken yanına gelmesi mantıklı olabilir yerine değil,Belhanda mı 500 K'lık oyuncu o zaman Belhanda ile aynı paralara gelen Josef-Giuliano-Ozan gibileri için bir fiyat bile söyleyemeyiz,27 yaşında ve son yılını iyi geçirmiş piyasası olan bir oyuncu aldın,Sneijder gibi A klas olmasa bile 8 M edebilecek kalitede ve ayarda olduğunu tartışmaya gerek bile duymuyorum esasen.Bu sezon oynadığı futbolda genel olarak 10 üzerinden 7-7.5 civarındadır ve çoğu zaman faydalı olmuştur
Ben söyleyeyim, o üçünün bir tanesine bile bir lira vermem.

Son düzenleme:
Katılmıyorum, Taliscayı dikkatli izleyin, takımını çoğu zaman on kişi oynatıyor.
Talisca'nın en önemli özelliği şut. Raket gibi sol ayağı var ve özellikle şutlarda iyi kullanıyor hatta gidiyor ceza sahasına girip kafayla gol atıyor falan tam Alex tipi bir oyuncu izlenimi veriyor. Yani ne tam 10 numara ne tam 9 numara. Alex gibi 9,5 numara diyebiliriz. Rıdvan'dan alıntı yapacak olursak bir Alex değil tabi o ayrı konu. Yeterli bir adam değil ama yine de bjk'ye fazla bir oyuncu.

Belhanda'nın ise en zayıf özelliklerinden biri şut :red: Adam şut çekmiyor aga niyedir bilemiyorum ama çekmiyor. Ha canı oynamak isterse eğer akan oyunda Talisca'dan falan çok daha üstün bir oyuncu. Dün akşamki gibi canı oynamak isterse sorumluluk alıyor, çalım atıyor, faul alıyor, rakip oyuncuların kart görmesini sağlıyor, kilit pasları iyi atıyor, asist yapıyor vs... yani ileride takımı oynatıyor. Dün akşamki kadar sahada kendini belli ettiği bir maç daha var o da Kayseri maçıydı zaten.

Velhasıl kelam Belhanda'nın eleştirileri bıçak gibi kesebilmesi ve kendini kabul ettirebilmesi için yapması gereken tek bir şey var; Zorluk seviyesi yüksek bir maçı kazandırmak. Başakşehir maçı bunun için gayet uygun bir sınav olacaktır.

Son düzenleme:
Sen götünle izlemisin diğer maçları bence.
Dün daha istekliydi sadece, oyun sekli diger maclara göre ayni. Özellikle Bursa macinda süper top oynamisti dünki gibi. En büyük Sneijder hayranlarindan biri olarak söylüyorum. Belhanda'nin stilini tanimayip Alex De Souza performansi bekleyip begenmezsen digerleri götüyle izlemis olmuyor renkdas

dünyanın en ilginç futbolcusu bu kadar kötü oynuyor gibi gözüküp bu kadar skora etki eden başka futbolcu yoktur

İnşallah yeni gelecek sol kanat + Belhanda + Feghouli sağlam bir üçlü olacak ...

Dün akşamki performansını sezonun geri kalan maçlarının geneline yayarsa kendisinin en büyük destekçilerinden biri olurum lakin Fenerbahçe maçına kadar(FB maçı da dahil)performansını da pek yeterli bulduğum söylenemez.Biraz da istikrar problemi var arkadaşta.Bu konuda Emre Çolak'a benzetiyorum kendisini.O da bazı maçlarda muazzam oynar bir sonraki maç da ise hayalete dönerdi.Belkanda da şimdiye kadar bu tarz bir performans sergiledi.

Artı olarak Gençlerbirliği maçı pek de ölçü değil,Osmanlı ile beraber ligin en kötü iki takımından biri.

Not:Duran topları muazzam kullanıyor bu konuda Belhanda'ya laf yok.

Son düzenleme:
Bence ilk geldiğinde ki Belhanda GSC 'nin söylediği gibi olan Belhanda ama şu anda ki Belhanda bence gayet iyi oynuyor son maçlarda da oldu etkisiz olduğu ama yeri geliyor CR7 bile bazı maçlarda hayalet gibi oluyor

Ben Belhanda 'nın bu halinden memnunum ama inşallah takım iyice oturur 2 kanadı daha etkili kullanmaya başlarsak + çeşitli hücum planlarımız olursa Belhanda ve Feghouli 'nin şu anki durumlarına göre ciddi bir sıçrama yapacağını düşünüyorum ben ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt