#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk vidayi 250 euroya falan alacak
bizim armutlar ayni durumdaki adam icin ayni takima guya 9 verdi onun yarisi cebedir ztn

Kiev Başkanı ağzı ile söyledi.

Belhanda dan iki senedir verim alamıyoruz kiralık oynuyor.
1 sene kontratı kalmış bir topçuyu aldığımız fiyata satmayız bunu bizde biliyoruz ama Belhanda yi da beleşe bırakamayız. İstediğimiz rakamı veren olmazsa kadroda düşünebiliriz kendisini dedi.

Bunu diyen bir insan 8+2 milyon Euro da diretirmi?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Younes Belhanda : "Nice’te kalmak isterdim ama kulüp bonservis bedelimi ödemek istemedi.
Daha genç ve farklı profilde olan Allan Saint-Maximin'i transfer etmeyi tercih ettiler. Futbolda böyle şeyler var."

Keske biz Maximin'i alsaydik... adamlar futboldan anliyor
:asd2:
Nice baskani mi hocasi mi ne "Belhanda'ya yetecek butcemiz yoktu" gibisinden konusmustu. Yerine aldiklari adam 10m€. Dupeduz "Belhanda 10m etmez" sonucu cikiyor burdan + bu adamlar baya salak olacak ki Nice'in basarisindaki basrollerden(!) birini alma firsatlari varken almamislar. Ne basrol ama di mi?

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4-5 farklı kaynak zaten haberini yaptı tr de. Yurtdışı kaynaklar da da yazıyordu. Sonradan vazgeçtiler. Sevilla ile görüştü Belhanda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alttaki sozlere bakilirsa Sevilla olayi yalan.
Soru : "Neden Galatasaray'yı seçtin ?"

Younes Belhanda : "Galatasaray bana gelen ilk projeydi, Gomis zaten imza atmıştı, Sofiane Feghouli'nin oraya gideceğini biliyordum ve ManCity'den Fernando'yu da transfer etmek üzereydiler haliyle baya büyük bir takım kuruluyordu.."

Ulan sanki fernandoyu Porto istese bize gelecekti, gomise Marsilya vermiş olduğu kontratı teklif etse bize gelecekti.
Zaten çoğu ismi olan topçu kaçıyor Türkiye’den anca aldığının 16834 katını verecen ki gelecek.

doğruları ayan beyan konuşması leş gibi oynadığı gerçeğini değiştirmiyor tabi.
adam gibi top oynasınlar böyle boş açıklamalar yerine

Ulan sanki fernandoyu Porto istese bize gelecekti, gomise Marsilya vermiş olduğu kontratı teklif etse bize gelecekti.
Zaten çoğu ismi olan topçu kaçıyor Türkiye’den anca aldığının 16834 katını verecen ki gelecek.

Orasi oyle zaten de. Bir bu adamlar beklentileri karsiladilar. Iki, kimse "biz almasak suraya giderdi. Surda soyle iyiydi" vs diye savunmuyor bu adamlari. Cunku gerekmiyor bile.

Abi adam kötü diyemeyiz vasat yani bence olmasa olur ee bunun üstüne 10 milyon gibi bir para verip alıyorsun bu profili sıkıntı bu tam olarak, 2 milyona gelip şu oyunu oynasa tamam derim ama öyle değil yani Josue Belhanda'dan iyi filan demiyorum da şu kadar oynardı zaten bu adam gerekliliği hem de bu paralara neydi yani hiç anlam veremedim.

Alttaki sozlere bakilirsa Sevilla olayi yalan.

Ndiaye'de 9 a felan geldi ama şöyle bir ayrıntı var.Ndiaye tarzı adamlar Avrupa'da 15 civarı başlıyor artık.Ona verilen parayı normal karşılıyorum(Bonservis)

Belhanda ise apayrı boyut ne kadar idare ettiğini düşünsem de 10 milyona Belhanda'dan daha iyisini bulabilirdik.Bu tarz bir çok adam var Avrupa'da

Hele zaten 2 ay öncesinde Sevilla beni istiyordu yalanı atıp bugün Galatasaray bana gelen ilk projeydi demesi ise tam bir skandal.Bu adamın buraya neden geldiğini açık gösteriyor proje felan hikaye

Hangi oyuncuya değerinden çok para vermedik ki zaten. Gomis bile takımın şu an en iyisi olmasına rağmen ederinden çok çok fazla maliyete geldi. Ndiaye gerçek manada bir akıl tutulmasıdır, hem maliyeti hem maaşı akıl alır gibi değil. Belhanda'ya en iyi zamanında fb 12 milyon verip alacaktı nerdeyse, biz pek de parlak olmayan zamanında 9 verdik hem de sözleşmesinin bitmesine 1 sene kala. Benim beğendiğim bir adam herşeye rağmen ama Bursa ve Karabük maçı ile tüm takım gibi zirve yaptıktan sonra, yine o maçlardan sonra tüm takım gibi hayalete döndü. Esasen tehlikeli olan şu: Tudor ile bu gidişat sürerse bir anda sene başında övgüler dizilen tüm transferlerin tamamı çöp statüsüne geçecek. Bakınız bir tek Fernando kaldı herhalde eleştirilmeyen, ona da yetersiz damgası vurulması yakındır. Bir an önce takımı gerçek potansiyeline eriştirecek kişiyi bulup getirmek şart, bu oyuncularda özgüven diye birşey kalmadı nerdeyse. Yakın zamanda sezon başında gösterdikleri o hırs ve aidiyet duygusu da yok olup gidecek. Felaket resmen bağıra bağıra geliyorum diyor, inşallah birşeyleri düzeltmek için çok geç kalmayız.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sonunda gercekleri konusma cesaretindeki 1 uye

1 ay önce söylemiştim, yokluğu aranmayacak tek adamdır Belhanda.

:asd2:
Nice baskani mi hocasi mi ne "Belhanda'ya yetecek butcemiz yoktu" gibisinden konusmustu. Yerine aldiklari adam 10m€. Dupeduz "Belhanda 10m etmez" sonucu cikiyor burdan + bu adamlar baya salak olacak ki Nice'in basarisindaki basrollerden(!) birini alma firsatlari varken almamislar. Ne basrol ama di mi?

Avrupa'da şöyle bir olay var adamlar bonservisi yüksek tutup maaşı düşük tutmaya çalışıyor.Bir nevi düşünürsek o yüzden almamış olabilirler

Sneijder'in 1,5 aldığını düşünürsek çokta abartı bir yorum olmaz

Ben yıllardır diyorum bu olayı.Bizim neden adam satamadığımız çok belli aslında.Salak gibi her gelen oyuncuya aldığını kat kat fazlasını verip göndermeye çalışıyoruz bu adam gider mi ? Niye gitsinki

Sırf Belhanda özelinde de değil belli bir standarda oturtursak şu işi en azından elden çıkartmak kolay olur

Bizden örnek vereyim Cavanda,Carole maaşları düşük olduğu için en azından kiralık yollayabildik

belhanda -ndiaye..Çok net görünüyor ki bu 2 adama ederlerinin üzerinde para harcamışız..İyi teklif gelirse pek düşünmeye gerek yok sat gitsin..7-8 tane transfer yaptık hepsi tutacak diye bir kaide yok ama tutmayan adamı da takımda tutmanın alemi yok

Orasi oyle zaten de. Bir bu adamlar beklentileri karsiladilar. Iki, kimse "biz almasak suraya giderdi. Surda soyle iyiydi" vs diye savunmuyor bu adamlari. Cunku gerekmiyor bile.

Adamlar da son çare olarak geliyorlar zaten, bakıyor alacağı para da iyi, 1-2 tane de tanıdığı varsa geliyor.

Sorun şu ki, bu sezon ilk iki maç oyunu ile mest eden takım vardı, herkes az çok işliyordu burda rekor puan alırız gol atarız kafasındaydı birçok kişi buna bende dahil. Sonraki haftalar takım içi mi problem oldu hocayla mı sıkıntılı topçular eser yok o oyundan. Yahut da ligdeki diğer takımlar mı atılım yaptılar ki bu en düşük ihtimal, oynamıyor takım.

Kriter olarak N’Diaye ; bu adam ilk maç deli gibi topa doğru basan hücuma kalkıp Tolga ve gomise top hazırlayan bir adam görüntüsü verdi birçok kişi Melihin kazığı diyorlardı ki onlar bile susmuştu. Birde şuanki haline bakalım. Berbat. Hakkaten böyle devam ederse çok fena patladık demektir.

Keza bu belhanda için de öyle. Ortalama bir futbol sergiliyordu takıma alışıyor bilmem ne üstünde 10 numara baskısı. Yok abi destekliyorum falan da adam istikrarlı değil kafasına esince oynuyor ki buna kimsenin hakkı yok, birine 1 ay parasını yatırmasan dünya ayağa kalıyor.

Adam gibi oyununa baksın herkes , milyonları almayı biliyorlar. Programlara çıkıp ona buna atmakla olmuyor, görevini yap isyanını sonra yap.

Avrupa'da şöyle bir olay var adamlar bonservisi yüksek tutup maaşı düşük tutmaya çalışıyor.Bir nevi düşünürsek o yüzden almamış olabilirler

Sneijder'in 1,5 aldığını düşünürsek çokta abartı bir yorum olmaz

Ben yıllardır diyorum bu olayı.Bizim neden adam satamadığımız çok belli aslında.Salak gibi her gelen oyuncuya aldığını kat kat fazlasını verip göndermeye çalışıyoruz bu adam gider mi ? Niye gitsinki

Sırf Belhanda özelinde de değil belli bir standarda oturtursak şu işi en azından elden çıkartmak kolay olur

Bizden örnek vereyim Cavanda,Carole maaşları düşük olduğu için en azından kiralık yollayabildik
Kesinlikle katildigim bi yorum. Ama sahsi dusuncem de su (ki ornekleri mevcut): Bu adamlar daha az paralara Nice (Belhanda icin sadece), Sevilla, Marsilya vb takimlarda oynarlar bazi istisnalar haric.

Benim bu konuda ters dustugum olay onceki mesajimdaki gibi "yok biz almasaydik X alirdi" gibi yorumlarla adamlari savunmaya calismak. Bu bile basli basina yeterli aslinda oyuncunun katkisinin gorulmesi acisindan. Belhanda kotu degil ama iyi de degil. Hele boyle bi durumdayken verdigi demecler skandal.

Ayni yorumu kotu bi Sneijder yapsa yerden yere vurulurdu. Ha Sneijder yapsa savunur muydum? Buyuk ihtimalle evet cunku 2 sene katki saglamis, kariyeri ortada olan bi adam. Belhanda'nin kariyerinde bir sezonu var. Biraz zorlarsan Nice'i katip 2 diyebilirsin belki. O kadar. Bu adamin takimi teknik olarak elestirmesini kabullenmek zor.

Kesinlikle katildigim bi yorum. Ama sahsi dusuncem de su (ki ornekleri mevcut): Bu adamlar daha az paralara Nice (Belhanda icin sadece), Sevilla, Marsilya vb takimlarda oynarlar bazi istisnalar haric.

Benim bu konuda ters dustugum olay onceki mesajimdaki gibi "yok biz almasaydik X alirdi" gibi yorumlarla adamlari savunmaya calismak. Bu bile basli basina yeterli aslinda oyuncunun katkisinin gorulmesi acisindan. Belhanda kotu degil ama iyi de degil. Hele boyle bi durumdayken verdigi demecler skandal.

Ayni yorumu kotu bi Sneijder yapsa yerden yere vurulurdu. Ha Sneijder yapsa savunur muydum? Buyuk ihtimalle evet cunku 2 sene katki saglamis, kariyeri ortada olan bi adam. Belhanda'nin kariyerinde bir sezonu var. Biraz zorlarsan Nice'i katip 2 diyebilirsin belki. O kadar. Bu adamin takimi teknik olarak elestirmesini kabullenmek zor.

Bu sözlerin sadece kendi bireysel düşüncesini yansıtmış olduğunu hiç zannetmiyorum. Böyle durumlarda oyuncu grubunun bir kısmı, bazen tamamına yakını TD e karşı tavır alır ve kadro içten içe kaynamaya başlar ki futbolcuların mimikleri bunu yeterince doğruluyor diye düşünüyorum...

Tıpkı De Jong' un ''25 kişi bir kişiyle sorun yaşıyorsa, o bir kişi gider, diğerleri kalır'' çıkışını açık-gizli bir grup adına yapmış olması gibi yani...

Bu adam önümüzdeki senelerde daha cok basimizi agritacak bizim. En kisa zamandan üc bese bakmadan elden cikarmaliyiz.

Tabi bu astronomik yillik ücret ile kim alir ki bunu.

Şenol veya Avcı bunu iyi oynatır

Avci tembel olarak bilinen adebayordan çalışkan topçu yaptı, kendisini hiç bu kadar çalışkan görmedim. +30 Mossoro da onun sayesinde önemli topçu oldu, EmreBnin hali ortada. vs. vs.

Tudor ofansif oyunculardan verim almasını pek bilmiyor.

Bu adamdan verim almak istiyorsan 433 oynayacaksin, Fas milli takiminda Herve Renard 433 oynuyor, Belhanda'yi uclu orta sahanin saginda oynatiyor, solda da Boussoufa oynuyor, bizde ise 10da oynuyor, Ndiaye de geride, hem Belhanda'ya fazla yuk binmis oluyor, hem de Ndiaye'den ofansif verim alamiyoruz. Zaten Belhanda kaleye fazla sut da falan cekmez, Ndiaye yinede iyi kotu kaleye sutlar cekiyor.

Dun Belhanda'nin fransa'nin bein sports kanalinda soyledikleri:

Younes Belhanda : "Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil.
Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum"

Fernando
Ndiaye - Belhanda​

Fernando'yu da stoperlere yakin oynatiyoruz, sen Matic'i stoperlere yakin oynatirsan Pogba'dan ofansif katki vermesini beklemek ne kadar dogru? Ndiaye bu yuzden fazla ileri cikamiyor, ciktigi anda Fernando'nun da stoperlere yakin oynadigini dusunursek orta saha bos kaliyor, kolay geciliyor, ilk maclarda bu kadar defansif oynamiyordu, Tudor macera aramaya basladiktan sonra hersey tam tersine dondu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt