#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamdan verim almak istiyorsan 433 oynayacaksin, Fas milli takiminda Herve Renard 433 oynuyor, Belhanda'yi uclu orta sahanin saginda oynatiyor, solda da Boussoufa oynuyor, bizde ise 10da oynuyor, Ndiaye de geride, hem Belhanda'ya fazla yuk binmis oluyor, hem de Ndiaye'den ofansif verim alamiyoruz. Zaten Belhanda kaleye fazla sut da falan cekmez, Ndiaye yinede iyi kotu kaleye sutlar cekiyor.

Dun Belhanda'nin fransa'nin bein sports kanalinda soyledikleri:

Younes Belhanda : "Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil.
Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum"

Fernando
Ndiaye - Belhanda​

Fernando'yu da stoperlere yakin oynatiyoruz, sen Matic'i stoperlere yakin oynatirsan Pogba'dan ofansif katki vermesini beklemek ne kadar dogru? Ndiaye bu yuzden fazla ileri cikamiyor, ciktigi anda Fernando'nun da stoperlere yakin oynadigini dusunursek orta saha bos kaliyor, kolay geciliyor, ilk maclarda bu kadar defansif oynamiyordu, Tudor macera aramaya basladiktan sonra hersey tam tersine dondu.
Bugun bende aynisini dusundum.
Ileri 3 lude soyle olmali.
Garry_Gomis_Feghouli

Bugun bende aynisini dusundum.
Ileri 3 lude soyle olmali.
Garry_Gomis_Feghouli
Nere gerek var

___________Maicon_Serdar_Denayer
Mariano_____________________________Lato
____________Badou____Fernando
________________Belhanda
________Eren(Feg)______Gomis

Var iken.

hocasını daha dakika bir gol bir taça atan adam gibi adam büyük top tepici on numara belhanda.

Tudor'u sevmedigim gibi bunu da sevmiyorum ama Tudor'a dokundurdugu konusmasindan sonra sempatim artti.

Ama ayni programda "artik yasim ilerledi eski meziyetlerim yok" gibi sacmalamasi ile tekrardan yok etti artan sempati'yi. 27 yasindasin ulan daha.

Hic bulasmayacaktik bu bela ya. Daha cok basimizi agritacak bu cingene kilikli adam önümüzdeki seneler de.

Hocaya birsey söyledigi yok. Bizim millet lafi g.tünden anlayip sansasyon pesinde oldugu icin, öyle anliyor dediklerini.

Milli takimdan döndügüm icin oynayacagimiz oyun planina iyi hazirlanamadim diyor ve bu mac farkli anlayisla sahaya ciktiklarini anlatiyor. Gayet dogal aciklamalar.

Laf olsun diye konuşmayın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan sanki milli ara sadece bizde oluyo ne güzel bahane , milli ara oldu diye kanatsız futbol oynuyoruz evet tudoru desteklemeye devam

Şimdi buna verdiğimiz 8 milyon euro bonservis+yıllık ücretle birlikte 10 milyonu geçen bir ücret verip göbekli dediğiniz Sneijdere 5 milyon euro vermemek için gönderip kar ettik dimi ? Güzel kafa.

Ben bu apaçinin notunu verdim fener maçında o maçtan önce hep savundum açıp bakabilirsiniz. Araplara satarız umarım

Belhanda yedek , tolga fernando ortada ndiaye 10 nomrada denenmeli 1 maç

Bu cocugu Sneijder'in yerini aldi diye gicigim zaten. Oynayamiyorda ceksin gitsin.

Hem kötü oynuyor, hem boşboş konuşuyor hem de muz gibi kafası var. Ne yapacağız bununla hiç bilmiyorum.

DPPC2nZXUAUm3W7.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt