Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.673
- 109.497
- 4.878
Bugun bende aynisini dusundum.Bu adamdan verim almak istiyorsan 433 oynayacaksin, Fas milli takiminda Herve Renard 433 oynuyor, Belhanda'yi uclu orta sahanin saginda oynatiyor, solda da Boussoufa oynuyor, bizde ise 10da oynuyor, Ndiaye de geride, hem Belhanda'ya fazla yuk binmis oluyor, hem de Ndiaye'den ofansif verim alamiyoruz. Zaten Belhanda kaleye fazla sut da falan cekmez, Ndiaye yinede iyi kotu kaleye sutlar cekiyor.
Dun Belhanda'nin fransa'nin bein sports kanalinda soyledikleri:
Younes Belhanda : "Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil.
Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum"
Fernando
Ndiaye - Belhanda
Fernando'yu da stoperlere yakin oynatiyoruz, sen Matic'i stoperlere yakin oynatirsan Pogba'dan ofansif katki vermesini beklemek ne kadar dogru? Ndiaye bu yuzden fazla ileri cikamiyor, ciktigi anda Fernando'nun da stoperlere yakin oynadigini dusunursek orta saha bos kaliyor, kolay geciliyor, ilk maclarda bu kadar defansif oynamiyordu, Tudor macera aramaya basladiktan sonra hersey tam tersine dondu.
Ileri 3 lude soyle olmali.
Garry_Gomis_Feghouli