#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım kendini geliştirir falan diyecem de adam Fransa televizyonuna "artış yaslandim eskk gücümde ve pperformansimda olmam zor "demiş

Kariyla imam doldurmaya gelmiş İstanbul'a

Uzun yıllardır oynadığı mevkiide takımda gördüğüm en leş oyuncu. İstatistik vs üzerinden belhanda güzellemesi yapanları şoklar içerisinde takip ediyorum. İzlerken gram keyif vermiyor üstüne sinir depolatıyor. Geldiğinden beri hala kendine gelip bir şeyler katmasını beklemekten tahammül sınırlarım aşındı. Nasıl bir günahın bedelisin be adam!

Bana bu herifi ovmeye calisan bazi kafalar vardi burada. Futbol literaturune yeni istatistikler eklemislerdi Asistin Asisitini yapiyomus da cok iyi futbolcuymus da vs vs !

GS in 10 numarasiysan skora ya gol ya asistle etki edicen yada defolup gidicen !

Ama bu herif bize 25 milyon euroya mal oldu !! Akli olan bu herifi ve badoo yu satmaya calisir bir an evvel !!

Yalnız hakikaten Emre Çolak istikrarsızdı falan ama Belhanda'dan daha fazla katkı sağlardı doğruya doğru. Bence artık Belhanda mevzusu tartışmaya kapandı, bu kazığın girmesinde emeği olan herkesin ABV.

Şu kadroda mecbur 11 başlayacak alternatifi yok..Ndiaye ve belhanda fena kazık gibi duruyor şu ana kadar heriflere çılgın bonservisler ödedik.. Devre arası satmak zor olur ama senen sonu bu 2liyi zarar etmeden elden çıkarmak lazım.. fernando gibi fırsat transferlerine yönelmeliyiz

.....
108813e5cdac5751eb7e41fde8a62cee.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.

~ Sir Alex Ferguson

sent via GSC

Son düzenleme:
Batalla 1 milyon dolar
Yusuf altyapı ve beleş
Mossoro 9.90 TL
Talisca kiralık
Guliano=Belhanda2. O da fenerin mallığı

O değil de Galatasaray’ın 10 numarasını Mossoro ile mi kıyaslayacağız?

Kilit pas, rating daleveresini de geçiniz. Kim neye göre veriyor ratingi? Kilit pas ne? Asistin asistinin asistinin asisti muhabbetine devam mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt