Belli bir teknik kapasitenin yanında ikili mücadeleden kaçmayan bir yapısı var. En önemli özelliği bu zaten. İyi orta kesebiliyor ama iyi bir şutör değil. Mental olarak zayıf, maç içinde eğer dağılmışsa toparlaması zor gözüküyor. Bu özelliği bakımından Quaresma'ya benzetiyorum. Tabi en büyük dezavantajı da Sneijder'den devraldığı 10 numara. Bu da %100 yönetim fiyaskosu. Sezon öncesi de söyledim. Böyle büyük bir yatırımı bu şekilde riske atamazsın. Daha maça çıkmadan taraftarın önüne atıldı adam. Baştan sona amatörlük, Dursun Özbek yönetiminin bir özeti.
Maç performanslarına gelecek olursak, şimdilik beklentinin altında. En azından hücüm aksiyonlarını yeterli bulmuyorum. Yüksek top kaybıyla oynuyor. Topu geri kazanma çabası var kabul ama daha isabetli oynamalı. Badou orta sahada biraz daha özgür bırakılırsa ve kenarlarda iki kanat özellikli oyuncuyla oynarsak daha verimli olacağını düşünüyorum Belhanda'nın da. O bölgede oynatabileceğimiz daha iyi bir oyuncu yok şu an. Aynı bütçeyle çok başka oyuncular alınabilirdi, katılırım. Ama durum buyken bir şekilde faydalanmamız gerekiyor. Gitsin, bundan bir yol olmaz, teklife bakmadan satılsın demek mevcut finansal yapıda doğru değil.