#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Bir hareketi yapıyor devamını getiremiyor. Veya rakip Belhandaya özel olarak sert oynuyor bilemeyeceğim ama ikili mücadelelerde biraz daha güçlü olsa daha çok iş yapacak gibi duruyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün nice de oynadığı adamları izledim dökülüyor resmen
Bu adam orda neler yaptı neler
Sana katılıyorum fiziki olarak biraz daha üstüne koymalı
Çata çatı oynayan en iyi adam Galatasaray da birazda ndaiye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayal dünyasında yaşamayalım lütfen.

sent via GSC

Belli bir teknik kapasitenin yanında ikili mücadeleden kaçmayan bir yapısı var. En önemli özelliği bu zaten. İyi orta kesebiliyor ama iyi bir şutör değil. Mental olarak zayıf, maç içinde eğer dağılmışsa toparlaması zor gözüküyor. Bu özelliği bakımından Quaresma'ya benzetiyorum. Tabi en büyük dezavantajı da Sneijder'den devraldığı 10 numara. Bu da %100 yönetim fiyaskosu. Sezon öncesi de söyledim. Böyle büyük bir yatırımı bu şekilde riske atamazsın. Daha maça çıkmadan taraftarın önüne atıldı adam. Baştan sona amatörlük, Dursun Özbek yönetiminin bir özeti.

Maç performanslarına gelecek olursak, şimdilik beklentinin altında. En azından hücüm aksiyonlarını yeterli bulmuyorum. Yüksek top kaybıyla oynuyor. Topu geri kazanma çabası var kabul ama daha isabetli oynamalı. Badou orta sahada biraz daha özgür bırakılırsa ve kenarlarda iki kanat özellikli oyuncuyla oynarsak daha verimli olacağını düşünüyorum Belhanda'nın da. O bölgede oynatabileceğimiz daha iyi bir oyuncu yok şu an. Aynı bütçeyle çok başka oyuncular alınabilirdi, katılırım. Ama durum buyken bir şekilde faydalanmamız gerekiyor. Gitsin, bundan bir yol olmaz, teklife bakmadan satılsın demek mevcut finansal yapıda doğru değil.

maçta değildim ama bomboş topçu

feg 10no oynasin bari

Bazi arkadaslar a katilsamda (gucsuzlukle alakali bazen verdigi paslar ya cok yavas yada cok hizli) bence totalde iyi performans gosteriyor... Hep deniyor, risk aliyor, pozisyon yaratmaya calisiyor... Eeee risk aldigin zaman topu kaptirma oraninda yukseliyor ama didinip calisiyor adam. Top kapmasi felanda gayet iyi.
Daha uzerine koymasi lagzim Galatasarayin 10 numarasi olabilmesi icin ama bana kalirsa Tudor bunu 8 ve Badouyuda 10 da denemesi lagizm... Fasta 8 de guzel performans sergiliyor bence, bizde denemeliyiz!

Biz ne 10 numaralar gördük dönünce baldırı atan

belhanda ve diaye maalesef fena patladı
en kısa zamanda bunları satıp daha iyilerini takıma kazandırmak gerektiği konusunda bir fikir birliği var
keşke adam gibi bir izleme ve değerlendirme ekibimiz olsaydı

belhanda ve diaye maalesef fena patladı
en kısa zamanda bunları satıp daha iyilerini takıma kazandırmak gerektiği konusunda bir fikir birliği var
keşke adam gibi bir izleme ve değerlendirme ekibimiz olsaydı

Belhanda direkt patladı malesef yedeğe çekilmeli , 10 numarada ndiaye denenmeli osmanlıda 10 da etkiliydi biz geriye çektik adamı

Biz ne 10 numaralar gördük dönünce baldırı atan

Niye sürekli Sneijder'i konu içine çekmeye çalışıyorsun çözemiyorum. Sneijder vs Belhanda mevzusunda sana ekmek çıkmaz sevgili Eray, Belhanda Sneijder ile kıyaslanacak futbolcu değil bir kaç gömlek eksik gelir. Ha bir tarafındaki kıllar kadayıf olmuş Sneijder ile 27 yaşındaki Belhanda'yı kıyaslayabilirsin ama takdir edersin ki hakkaniyetli olmaz.

Şu konudaki Sneijder-Belhanda tartışmasını avrupalı tarafsız bir futbolsever okusa g.tüyle güler.

Belhanda direkt patladı malesef yedeğe çekilmeli , 10 numarada ndiaye denenmeli osmanlıda 10 da etkiliydi biz geriye çektik adamı

10 değil 100 numarada denense bile pek bir verim alınacağını sanmıyorum artık ben
olabildiğince cilalayıp hediye paketi yapmak en isabetli hamle olacaktır

İyi oyuncu.

Yalnız biz kendisinden klasik 10 numara performansı bekliyoruz ama öyle bir oyuncu değil.

iyi topçu , ben beğeniyorum Belhanda'yı, takıma yararlı bir futbolcu..
yüksek bonservisi ve sneijder'den sonra 10 numarayı devralması en büyük handikapı,bunun altında ezilmeye devam edecek.

13 maçın geneline bakarsam. Şu ana kadar ortalama bir oyun sergiledi. Ortalama oyunu bile Fenerlilerin beğendiği giuliano, Beşiktaşlıların öve öve bitiremediği Talisca dan daha iyi performans sergiliyor. Bu adamın performansı artmalı. Artarsa bambaşka bir seviyeye çıkarır takımı. Şu ana kadar o eşiği atlayamadı. O eşiği atlaması için istikrar yakalaması lazım. Bunun içinde maç seçmemesi gerekiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13 maçın geneline bakarsam. Şu ana kadar ortalama bir oyun sergiledi. Ortalama oyunu bile Fenerlilerin beğendiği giuliano, Beşiktaşlıların öve öve bitiremediği Talisca dan daha iyi performans sergiliyor. Bu adamın performansı artmalı. Artarsa bambaşka bir seviyeye çıkarır takımı. Şu ana kadar o eşiği atlayamadı. O eşiği atlaması için istikrar yakalaması lazım. Bunun içinde maç seçmemesi gerekiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biri CL'de gruptan çıkmasına muazzam katkı sağladı
Diğeri ekstra maçlar kazandırdı

Bu naptı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt