#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderle kıyaslansa da kötü kıyaslanmasa da kötü. Neresini tutsan elinde kalıyor. Geldiği günden beri beğenmedim bu gidişle beğenilecek bir şey yapacağıda yok. Biriyle kıyaslarsam Deniz Türüç vallahi bundan iyi. İsim yapıp ardından yürüyorlar sonrası balon iyi kakaladılar bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhtemelen scout ekibinin kazigi

Buna verilen paralara yazik, o parayla guney amerikadan genc yetenek alinirdi veya buyuk takimlarda sans bulamayan bir 10 numara

10 numara dedigin buyuk maclarda sahneye cikacak, rakip bindirip gelirken topu alip saklayacak, takim arkadaslarini rahatlatacak, bu adam daha cok 8 numara olarak oynuyor, ayni fas milli takiminda oldugu gibi, yinede yanlis transfer, elden cikartmak da zor olur

Besiktas gibi bir takimda solunda Babel saginda Quaresma olsa nasil olurdu acaba diye dusunmuyor degilim

10 numara verildigi gun zaten Galatasaray'da kariyeri bitmisti, bu kadar yuk verdiler adama, nasil atlindan kalkacak, oynadigi en prestijli takim Schalke, bizdeki ortam hic bir yerde yoktur, bu kadar baskiyi tabi kaldiramaz.

Bak kardeşim, ben bu Digiturk'e aylık 120 lira ödüyorum. Senin bu sorumsuz tavırlarını izlemek zorunda değilim. Kendine gel.

نظرة، شقيق، أدفع جنيه شهريا لهذا ديجيتيورك. أنا لا يجب أن تتبع موقف غير مسؤول الخاص بك. تعال إلى نفسك.

Derhal kovulmasi gereken ilk oyuncu

Besiktas gibi bir takimda solunda Babel saginda Quaresma olsa nasil olurdu acaba diye dusunmuyor degilim
Bence bir şey olmazdı Hakkı. Adam aldığı topları berbat değerlendiriyor çünkü. Oğuzhan ve Tolgay'ın kanatlara attığı toplara bak, bu o topları atamazdı işte. Bu topu alıp birkaç vücut çalımı atıyor sonra geriye dönüyor veya kaybediyor. Şu an 14. haftadayız ve Antalya maçında Rodrigues'e attığı ve Gomis'in golüyle sonuçlanan pası dışında etkili pasını göremedim ben. (duran toplar dışarı)

Biz çok dedik yılın kazigi komisyon transferi diye.Müslüman düşmanı ırkçısın dediler alın size cuma ya giden efendi,Sneijder i donunda sallayan size 3 yıl sonra gerçek 10 numara nedir gösteren atletik topçu. Müsait bir yerinize takın adam taktı 26 milyon Euro yu. Şu transferi dursun değilde Ünal Aysal yapsa şimdiye istifa sesleri tribünlerde inliyordu.

Yav adamın en iyi sezonu parladigi sezonu bile sizin beğenmediginiz Sneijder in bizdeki en kötü sezonuna eşit istatiklerde.

Bizim taraftar kadar birden göğe çıkarmada kimsenin üstüne yok. Maicon a ikinci maçında 5 yıllık kontrat yapılmali diyenler. N'diaye ilk maçında 50 milyon Euro serbest kalma maddesi koymak gerek diyenler ile doluydu burası. Bir hafta sonra bakıyorsun aynı kişiler çöp diyor. İyiki takımı siz yönetmiyorsunuz. Umarım eşinizi dostunuzu seçerkende böyle değilsinizdir.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

belhanda kötü diyince sneijder fanboyu oluyoruz :)

Imparatorun adam edebilecegini sanmam. Herkes cok iyi teknigi var diyor ben katilmiyorum. Pas teknigi iyi ancak top kontrolu ve first touch zayif. Taliscanin teknigi bunu 10 ile carpar.

belhanda kötü tamam da selçuk ne yahu ?
leş herif ancak köy takımları karşısında skoru almışsan pas oyununda düşünülebilir. tinercilerin maçında sahada olsaydı dili götünde sahada dolaşırdı .

Bir türlü Herta Berlin performansını yakalayamıyor. Sen kalk O kadar büyük bir maçta müthiş performans göster, sonra ligde dökül. Olacak şey değil.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün herşeye rağmen ortasahada sorumluluk alıp topa bassa, faul alsa ya da araya 2-3 top atsa kesinlikle 1-0'dan sonra o kadar düşmezdik.

Adam yokları oynuyor. Mücadele ediyor muhabbetini Uğur Karakullukçu da sürekli dillendirenlerden. Yahu topu bizde tutsa o kadar mücadele etmesine gerek kalmayacak zaten.

Bjk üstelik kendi sahasında pas oyununda yok diye taliscayı yedek bırakıyor ki o talisca pas oyununda olmasa bile şut atıyor, kafaya çıkıyor çoğu zaman 2.forvete devşirip gol atıyor..bizim belhanda ise pas oyununda 0 olduğu gibi ne bir şut ne bir gol hiçbir şeyi tam yapamıyor..bu maçta ve bütün büyük maçlarda Selçuk 11 başlamalı adam pas atmasını biliyor topu tutabiliyorsun

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt