#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göndermeye kalksan inat edip sözleşmesi bitene kadar oynamadan parayı alabilecek bir karakteri var izlenimini yarattı.O coğrafyanın genetik özelliklerini taşıyor.Feghouli de ondan farksız değildi mental olarak.

Hiçbir takımda dikiş tutturamamış.
Sorumluluk nedir bilmeyen.
Toptan kaçan,
Bu lakayit herifi katara filan 2-3 milyona bakmadan bugün postalamak lazım.

Seneler önce penaltı kullanırken kenardan yardım isteyen adamı bize layık görenler utansin

Gerçek Kaptan NANDO!

Sneijdere bok atip bunu ovenler ifşa edilsin.

Besiktas gibi bir takimda solunda Babel saginda Quaresma olsa nasil olurdu acaba diye dusunmuyor degilim

Bende saginda yasin solunda bruma onunde eren arkasinda tolga selcuk ve beklerinde carole sabri ile oynasa ne olurdu diye merak ediyorum. Sanirim sahane oynardi cunku bu adamlarin alayindan iyi oldugu icin one cikardi cevresi bozuyor herifi

bu adem cakar ercan kinay furkan serdar falan nerde lan

biraz bize dunki belhandayi kendi gozlerinden anlatsinlar

sukru erden de like versin

nerde bu prof. arkadaslar

dün birini tudor başlığında gördüm de çoğu kayıp. gelip biraz tudorun boyundan posundan, belhandanın muhteşem defansif katkısından bahsetseler de biraz bilgilensek yine

dün birini tudor başlığında gördüm de çoğu kayıp. gelip biraz tudorun boyundan posundan, belhandanın muhteşem defansif katkısından bahsetseler de biraz bilgilensek yine
kayip degiller aslinda

ercan diger basliklarda yaziyor su an

belhandanin kalitesini ovecek yalanlar ariyordur

gelip de evet bu adamdan cacik olmaz yanilmisiz diyeceklerini sanmiyorum

Belhanda yalayıcıları bir de Feg'e laf atıp futboldan anlamadıklarını iyice ispatlıyorlar.

Terim şu vasıfsızı bile döve döve hizaya getirir. Şu herifin dilinden anlayacak bir hoca olmadığı sürece bir halt olmaz. Böyle vurdumduymaz, böyle lakayt bir oyuncu görmedim ben hayatımda.

Biri twitterda yazmis "Bu herifi begenen hocalar Tudor ve Aykut ne bekliyordunuz" diye.Gercekten de oyle.

İlk haftalar koşup, mücadele ediyordu. Şimdi eli belinde, ileride geziniyor öyle. Dün Selçuk bile oyuna girdikten sonra orta sahayı biraz olsun toparladı. Gomis'e pozisyon bile hazırladı.

Maçın 17. kez tekrarını izleyip, kilit pas vs. bulmaya çalışıyorlardır renktaş. Gol atarsak işleri kolay oluyor, Belhanda'nın topa değdiği bir anı bulup aha asistin asistinin asistinin asistinin asisti falan deyip çıkıyorlar işin içinden.

Hakikaten tarifsiz bir kazık.

Her şeye rağmen yeni hocayla beraber badu'nun falan toparlayacağını düşünüyorum, lakin bundan bir halt olmaz. Muhtemelen yeni hoca oynatmaz bunu.

Hagi gelse bunu ilk antrenmanda kovar.

Abi gol atmıyor, bırak onu ceza alanına girmiyor, şut atmıyor, akan oyunda neredeyse hiç asist yapmıyor, oyun kurmuyor.... Mücadele ediyor da şu dediklerimizi yapsa zaten takımın da kendisinin de bu kadar mücadele etmesine gerek kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt