#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfür edecek delikanlıları bekliyoruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takıma liderlik yapabilecek teknik özelliklere sahip değil dedim diye çemkirenler olmuştu; sözü onlara bırakıyorum, buyursunlar!. Ki teknik bir tarafa, duruşu ve karakteri müsait değil zaten liderliğe...

Bir mucize olsa da birileri talip olsa şu gevşeğe. Totalde 5-6 milyon zarara bile hemen razı olurum şahsen...

Takıma liderlik yapabilecek teknik özelliklere sahip değil dedim diye çemkirenler olmuştu; sözü onlara bırakıyorum, buyursunlar!. Ki teknik bir tarafa, duruşu ve karakteri müsait değil zaten liderliğe...

Bir mucize olsa da birileri talip olsa şu gevşeğe. Totalde 5-6 milyon zarara bile hemen razı olurum şahsen...

Bu arada geçen hafta revize ediyorum diye düşündüğün hoca ile futbolcular arasında sorun var görüşün bence haklı. Oyuncuların resmen ayakları topa gitmiyordu.

bunun satis yapacagi bsehir macindan sonraki yorumlarindan belli idi

Hayatımda gördüğüm en laubali futbolcu olabilir.daha kötüsü gelmedi bizim takıma

Koskoca yarım sezon geçti tek maç kazandırmadi tek maç maça damga vurmadı.

Kusura bakmayın ama bu adam takımın beyni olarak oynuyor. O yüzden beyinsiz bir takım izliyoruz.

Ölü denilen talisca bile bu sezon bjkye 2-3 maç kazandırdı,bide karşılaştırılıp elemana bok atılıyodu,bunun yapabildiği şeyleri toşaklarıyla yapar talisca

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfür edecek delikanlıları bekliyoruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küfür edince bu kazık çıkacak mı? Çıkacak ise ben Galatasarayım için küfretmeye hazırım.

Peki bir çok top kaybı yaptığı bir maç sonrası, sıfır top kaybı yaptığını gösteren bir sitenin istatistiğini, özellikle o kısmı blodlayarak buraya koyanlar ve bunun üzerinden burada bu Adamı eleştirenler ile dalga geçmeye kadsr işi götürenler de bu adama küfür edebilecekler mi? Hani madem çözüm bu ise, başta onlar etmeli bence.

Son düzenleme:
Erman Hoca'nın değindiği konular önemli. Belhanda transferi süreci incelenmeli. Normal bir transfer değil bu. Bile bile lades dedik bir de üstüne 8 milyon avro bayıldık. İlgili konudaki mesajı buraya da atalım burada dursun.

Bu kısım dikkat çekici ve irdelenmeli. Erman hoca dahi bu toplara giriyorsa orada bir sıkıntı var demektir hatta onun dahi kulağına bir şeyler gelmiş demektir.

Özellikle Belhanda transferi gerçekten de sıkıntılı bir transfer. Dinamo Kiev gibi sıradan bir takımın dahi senelerce kiraladığı ve satıp kurtulmaya çalıştığı adama 8 milyon avro bonservis gömdük. Bir de bu adamın elle tutulur bir başarısı, büyük bir takımda oynamışlığı falan da yok. Kariyeri de düşüşte olan bir oyuncuydu. Kariyerinde Real Madrid, Inter, CL Şampiyonluğu ve DK Finali olan top class bir oyuncuyu dahi yine aynı yaşlarda düşüş yaşadığı bir dönemde 7 milyon avroya almıştık. Hani 3-4 milyon avro olsa yine bir şey demeyeceğim lakin biz bu Fesli Maradona'ya 8 milyon avro gömdük ayıptır.

Belhanda transferi kesinlikle inceleme altına alınmalı.

Erman Hoca'nın değindiği konular önemli. Belhanda transferi süreci incelenmeli. Normal bir transfer değil bu. Bile bile lades dedik bir de üstüne 8 milyon avro bayıldık. İlgili konudaki mesajı buraya da atalım burada dursun.

Keşke 8 milyonla bitse. Yapılan 4 yıllık kallavi sözleşme daha büyük dert. 3.5 yerine mesela 2 alıyor olsaydı, 8 değilse de 4-5 e müşteri bulmak zor olmazdı. Piyasa çok yükseldi, başka keriz kulüpler de var. Ancak bizdeki sözleşmesinde yazan miktarı ömrü billah bir başka kulübün teklif etmeyebileceği ihtimali fena halde ürkütücü maalesef.

Fransa futbolunun da içine tüküreyim, bunun gibi bir adamın 10 numarası olan takım şampiyon oluyorsa o lig araplar tarafından işgal edilmeyi hak etmiştir zaten iyi oluyo böyle, köpek çekin psgye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt