Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Küfür edecek delikanlıları bekliyoruz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür edecek delikanlıları bekliyoruz
O benim sorunum kendi sorunlarınla ilgilenTudor'u savunacak futbol dehalarını bekliyorduk ve yavaş yavaş geliyorlar.
O benim sorunum kendi sorunlarınla ilgilen
Takıma liderlik yapabilecek teknik özelliklere sahip değil dedim diye çemkirenler olmuştu; sözü onlara bırakıyorum, buyursunlar!. Ki teknik bir tarafa, duruşu ve karakteri müsait değil zaten liderliğe...
Bir mucize olsa da birileri talip olsa şu gevşeğe. Totalde 5-6 milyon zarara bile hemen razı olurum şahsen...
Küfür edince bu kazık çıkacak mı? Çıkacak ise ben Galatasarayım için küfretmeye hazırım.Küfür edecek delikanlıları bekliyoruz
Sorun o.mu yaniBunu 90 dakika sahada tutan adamı halen savunacakmısın gerçekten?
Bu kısım dikkat çekici ve irdelenmeli. Erman hoca dahi bu toplara giriyorsa orada bir sıkıntı var demektir hatta onun dahi kulağına bir şeyler gelmiş demektir.
Özellikle Belhanda transferi gerçekten de sıkıntılı bir transfer. Dinamo Kiev gibi sıradan bir takımın dahi senelerce kiraladığı ve satıp kurtulmaya çalıştığı adama 8 milyon avro bonservis gömdük. Bir de bu adamın elle tutulur bir başarısı, büyük bir takımda oynamışlığı falan da yok. Kariyeri de düşüşte olan bir oyuncuydu. Kariyerinde Real Madrid, Inter, CL Şampiyonluğu ve DK Finali olan top class bir oyuncuyu dahi yine aynı yaşlarda düşüş yaşadığı bir dönemde 7 milyon avroya almıştık. Hani 3-4 milyon avro olsa yine bir şey demeyeceğim lakin biz bu Fesli Maradona'ya 8 milyon avro gömdük ayıptır.
Belhanda transferi kesinlikle inceleme altına alınmalı.
Erman Hoca'nın değindiği konular önemli. Belhanda transferi süreci incelenmeli. Normal bir transfer değil bu. Bile bile lades dedik bir de üstüne 8 milyon avro bayıldık. İlgili konudaki mesajı buraya da atalım burada dursun.