- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.524
- 5.338
Sneijderi dövdugu gıbı mıasil SIMDI Boku yedin. Birak Terimi, Hasan Sas senin gelmisini gecmisini öper. Schalke bizde ve Kiew'deki Belhandayi döverler , gebertirler seni. Montepellier zamanin bile yetmeyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijderi dövdugu gıbı mıasil SIMDI Boku yedin. Birak Terimi, Hasan Sas senin gelmisini gecmisini öper. Schalke bizde ve Kiew'deki Belhandayi döverler , gebertirler seni. Montepellier zamanin bile yetmeyebilir
asil SIMDI Boku yedin. Birak Terimi, Hasan Sas senin gelmisini gecmisini öper. Schalke bizde ve Kiew'deki Belhandayi döverler , gebertirler seni. Montepellier zamanin bile yetmeyebilir

Benim bundan hala ümidim yok ama en azından İMPARATOR kendisini ya adam eder, ya da yağmurlu havalarda şemsiye tutturur![]()
Terimle birlikte solda oynayacaktır.
Terim'in gelişi ile birlikte diyelim o zaman. Ama gerekirse çıkar oynar.hoca sol beke mi geciyor
Allah Allah yaw biz de Galatasaray'ı tuttuğumuzu sanıp, Galatasaray performansı kötü diye "kötü oyuncu" diyorduk. İşe bak.bu adama insanlar neden kötü oyuncu der anlamıyorum.. Montpeiller gibi takımı Giroud ile beraber şampiyon yapmış, Nice'de geçen sene 3.olurken kilit isimlerden olmuş, Schalke,D.Kiev gibi takımlarda oynamış..
Kötü oyuncu bunları yapamaz. Ben olsam hocanın yerinde kanada çeker, ortaya Badou, 8 numaraya da Selçuk'u koyarım. Bunu dener mutlaka hoca.
bu adama insanlar neden kötü oyuncu der anlamıyorum.. Montpeiller gibi takımı Giroud ile beraber şampiyon yapmış, Nice'de geçen sene 3.olurken kilit isimlerden olmuş, Schalke,D.Kiev gibi takımlarda oynamış..
Kötü oyuncu bunları yapamaz. Ben olsam hocanın yerinde kanada çeker, ortaya Badou, 8 numaraya da Selçuk'u koyarım. Bunu dener mutlaka hoca.