#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bundan hala ümidim yok ama en azından İMPARATOR kendisini ya adam eder, ya da yağmurlu havalarda şemsiye tutturur :ka21:

bu adama insanlar neden kötü oyuncu der anlamıyorum.. Montpeiller gibi takımı Giroud ile beraber şampiyon yapmış, Nice'de geçen sene 3.olurken kilit isimlerden olmuş, Schalke,D.Kiev gibi takımlarda oynamış..

Kötü oyuncu bunları yapamaz. Ben olsam hocanın yerinde kanada çeker, ortaya Badou, 8 numaraya da Selçuk'u koyarım. Bunu dener mutlaka hoca.

FT hocamdan sonra müthiş bir grafik yakalayacağına şüphem yok. Şu ana kadar da fena oynamadı ama bundan sonra farklı bir Belhanda izlicez. Ha kendi çaba göstermesse sopayı ağzına ağzına yer oda başka bir konu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu adama insanlar neden kötü oyuncu der anlamıyorum.. Montpeiller gibi takımı Giroud ile beraber şampiyon yapmış, Nice'de geçen sene 3.olurken kilit isimlerden olmuş, Schalke,D.Kiev gibi takımlarda oynamış..

Kötü oyuncu bunları yapamaz. Ben olsam hocanın yerinde kanada çeker, ortaya Badou, 8 numaraya da Selçuk'u koyarım. Bunu dener mutlaka hoca.
Allah Allah yaw biz de Galatasaray'ı tuttuğumuzu sanıp, Galatasaray performansı kötü diye "kötü oyuncu" diyorduk. İşe bak.

orada oynamasi kendisini iyi bir oyuncu yapmaz. Schürrle chelsea wolfsurg + Dortmundda oynadi, ve alayinda fos gibiydi. Simdi schürrle iyi bir oyuncu mu ? Degil kendisini iyi pazarladi o kadar. Belhanda icin aynisi gecerli. O kadar iyi olsa, niye Nice 8 mioyu buna degil Saint Maximine verdi ? Schalke niye opysonu cekmedi? Kiew niye tutmadi ? Adam berbat

FT genelde Belhanda ve Feghouli gibi vurdumduymaz oyunculardan verim almayı başarıyor. Bence özellikle bu ikisinin performansı yükselişe geçecek.

Yolcudur Abbas,bağlasan durmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt