Belhanda'yı gram beğenmem, oyun tarzını da sevmem Fransa ligini sıkı takip ettiğim için kaç maçını izledim gelmeden önce onu da hatırlamıyorum.
Alınmasına karşıydım özellikle maliyeti göz önüne alındığı zaman ama ben bizim kadroya en uygun 10 numaralardan biri olduğunu düşünüyorum, hala ve ısrarla bence kötü bir performansta sergilemiyor kendine göre. Ciddiyetsiz deniyor geçen sezon Nizza performansıyla birlikte son yıllarda izlediğim en ciddi Belhanda var şuan. İstatistikleri hiç fena değil kendi çapında iyi hatta son yılların üstünde. Çok kart görüyor diye eleştiriliyor zaten sezon genelinde 7-8 sarı kart ortalamasıyla oynayan biri Belhanda ota boka da kırmızı görür. Asist ve Gol sayısı da sezon ortalamasının üstünde. Oyunu da son yıllara göre fena değil özellikle defansif olarak çok daha iyi. Ofansif olarak ise hemen hemen aynı hatta 1 tık daha iyi diyebilirim.
Ha şunu söylemek lazım neye göre alındı? Kim nerede takip etti de bunca maliyeti bağlama kararı aldı bilmiyorum. Alındığı günde söylemiştim.