#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 lu oynatmaz+ Arkadas gibi olur takimla. Buyuk mac problemi halen kalir+ bir yerden sonra mental olarak tamamiyle cokus yasar takim (bkz. Bjk+WHU).
Tek iyi tarafi genc oyunculari daha cok oynatir o kadar.
Turkıyenın en buyuk takımına gelecek ama bjk gıbı bı takımla cıkmayacak buyuk maclara artık tek hedef bılıc olmalı bu hususta bana destek verırsen sevınırım

Turkıyenın en buyuk takımına gelecek ama bjk gıbı bı takımla cıkmayacak buyuk maclara artık tek hedef bılıc olmalı bu hususta bana destek verırsen sevınırım

Tudor da Türkiyenin en buyuk takimda oldu. Sonuc?

Bana kalsa Yaza kadar bir turku getirip, ardindan Tucheli bombalardim. He suda olur. Tuchel simdi alissin ( ne yaparsa kardir), yazinda herseyi silip supurur.
Tucheldaki problem Cok sert bir herif. Oyunculari birden kesip, genc oyuncu oynatir onlari buyutur . Ama taktik anlamda muazzam bir herif

Tudor da Türkiyenin en buyuk takimda oldu. Sonuc?

Bana kalsa Yaza kadar bir turku getirip, ardindan Tucheli bombalardim. He suda olur. Tuchel simdi alissin ( ne yaparsa kardir), yazinda herseyi silip supurur.
Tucheldaki problem Cok sert bir herif. Oyunculari birden kesip, genc oyuncu oynatir onlari buyutur . Ama taktik anlamda muazzam bir herif
Tuchelin başkanı kim olacak reis o önemli. Dursunu düşünemiyorum :)))

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda'yı gram beğenmem, oyun tarzını da sevmem Fransa ligini sıkı takip ettiğim için kaç maçını izledim gelmeden önce onu da hatırlamıyorum.

Alınmasına karşıydım özellikle maliyeti göz önüne alındığı zaman ama ben bizim kadroya en uygun 10 numaralardan biri olduğunu düşünüyorum, hala ve ısrarla bence kötü bir performansta sergilemiyor kendine göre. Ciddiyetsiz deniyor geçen sezon Nizza performansıyla birlikte son yıllarda izlediğim en ciddi Belhanda var şuan. İstatistikleri hiç fena değil kendi çapında iyi hatta son yılların üstünde. Çok kart görüyor diye eleştiriliyor zaten sezon genelinde 7-8 sarı kart ortalamasıyla oynayan biri Belhanda ota boka da kırmızı görür. Asist ve Gol sayısı da sezon ortalamasının üstünde. Oyunu da son yıllara göre fena değil özellikle defansif olarak çok daha iyi. Ofansif olarak ise hemen hemen aynı hatta 1 tık daha iyi diyebilirim.

Ha şunu söylemek lazım neye göre alındı? Kim nerede takip etti de bunca maliyeti bağlama kararı aldı bilmiyorum. Alındığı günde söylemiştim.

Belhanda'yı gram beğenmem, oyun tarzını da sevmem Fransa ligini sıkı takip ettiğim için kaç maçını izledim gelmeden önce onu da hatırlamıyorum.

Alınmasına karşıydım özellikle maliyeti göz önüne alındığı zaman ama ben bizim kadroya en uygun 10 numaralardan biri olduğunu düşünüyorum, hala ve ısrarla bence kötü bir performansta sergilemiyor kendine göre. Ciddiyetsiz deniyor geçen sezon Nizza performansıyla birlikte son yıllarda izlediğim en ciddi Belhanda var şuan. İstatistikleri hiç fena değil kendi çapında iyi hatta son yılların üstünde. Çok kart görüyor diye eleştiriliyor zaten sezon genelinde 7-8 sarı kart ortalamasıyla oynayan biri Belhanda ota boka da kırmızı görür. Asist ve Gol sayısı da sezon ortalamasının üstünde. Oyunu da son yıllara göre fena değil özellikle defansif olarak çok daha iyi. Ofansif olarak ise hemen hemen aynı hatta 1 tık daha iyi diyebilirim.

Ha şunu söylemek lazım neye göre alındı? Kim nerede takip etti de bunca maliyeti bağlama kararı aldı bilmiyorum. Alındığı günde söylemiştim.

Biz Belhanda 'yı zaten bunları bilerek aldık nasıl bir topçu olduğu ne derece katkı vereceği belliydi

Bazı olaylar da üzerine binince millet patladı Belhanda 'ya kafayı taktılar ama Belhanda bu işte fazlası değil bazıları adamın içinden De Bruyne filan çıkmasını bekliyor herhalde ...

Defansif yardimi umrumda degil, 10 numara dedigin bana mac kazandiracak, gol atacak, ofansif katki verecek, bu adam kendi agziyla soyledi benim hedefim gol atmak takim, takimi oynatmak ve toplari iyi bir sekilde dagitmak diyen bir oyuncudan hayir gelmez.

Umarim iyi bir dunya kupasi gecirir ve sene sonu satariz.

Allah'dan dünya kupası var bu sezon orda 2 topuk pası atarsa iteleriz katara filan.

asil SIMDI Boku yedin. Birak Terimi, Hasan Sas senin gelmisini gecmisini öper. Schalke bizde ve Kiew'deki Belhandayi döverler , gebertirler seni. Montepellier zamanin bile yetmeyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt