#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijdersporlu üyeler bir zahmet yorum yazmasın lar. Objektif yaklaşık önemli.

Benim yazmamın mahzuru yok bu durumda , iyi bari!;)...

Sneijder gitmeliydi, Belhanda gelmemeliydi...Başından beri bu görüşteyim, Belhanda konusunda yanılmış olmayı isterdim ama beklediğimden de kötü...

bu yeteneksizlikle olabilir

millet de laubali diyor

ne laubalisi arkadaş

futbol oynamayı beceremediği için agresif sadece

Yeteneksiz deme renktaş alınıyorlar, komik oluyormuş.
Ultra yeteneksiz dersek hem daha doğru olur hem de arkadaşları üzmemiş oluruz diye düşünüyorum.

Sneijderle belhandayi kıyaslamak en saçma iş belhandanin eti budu neki sneijderle kıyaslanacak
Lakin fizik olarak emekli olmuş yürüyecek hali kalmamış sneijderi bu takımda iş yapardı demek te büyük saçmalık, sneijderle 2016 yazında ayrılmalıydı yollar
Zamanında terimde istemedi koşan 10 numara istiyorum diye dayatilarak alinmıştı zaten
Artık sneijderin gidişini kabul edin ben hicbir ölünün dirildiğini görmedim daha

cogu Sneijder yüzünden Belhandaya kötü demiyor. Belhandacilar ise habire tutturmus bunu diyip duruyorlar. Adam oyun iycinde hayalet, rezalet les ötesi. Bir iki orta + top kayibi yapmasa, adamin yasadigini unutacagiz

17 maçtan 2 dk'lık video çıkıyor onda da verkaçları, basit tek pasları vs koymak da iyiymiş he. Klip 3-4 maçtan ibaret bu arada. Belhanda'nın olumsuz yönleriyle video yapsalarmış çok daha zengin bir içerik olabilirmiş..

Kim uğraşır yaw onunla, 10 saatlik video çıkar ortaya en az.

17 maçtan 2 dk'lık video çıkıyor onda da verkaçları, basit tek pasları vs koymak da iyiymiş he. Klip 3-4 maçtan ibaret bu arada. Belhanda'nın olumsuz yönleriyle video yapsalarmış çok daha zengin bir içerik olabilirmiş..

Bak o konuda gerçekten katılıyorum sana reis. Belhanda en basit oynaması gereken yerde saçma işlere kalkışıyor sonra ya bir hatalı pas ya bir top kaybı geliyor maçta yaptığı iyi şeyler varsa da onu da hiç ediyor

Ben mesela Belhanda 'dan uçsun kaçsın filan bunları beklemiyorum Sneijder gibi sahanın diğer ucuna ayağa teslim pas atmasını filan da beklemiyorum

Fiziğini kullanabiliyor
Adam eksiltebiliyor
İçeri iyi top kesiyor
Defans arkasına iyi top atıyor
Orta sahada boş durmuyor defans yapmaya da çalışıyor pres yapıyor filan
Hani vizyonu da var bazen çok güzel şeyler yapabiliyor geçen göztepe maçında adam arkası dönük ara pası attı ne bileyim tek toplar topuk pasları filan gördük 2. yarıda

Bunları yapsın salak saçma top kayıpları yapmayı bırakıp basit oynamasını öğrensin yeter valla daha fazla bişey beklemiyorum Belhanda 'dan ...

1-Gomis
2-Fernando
3-Maicon
4-Mariano
5-Belhanda

İlk yarı performansları özelinde bana göre

Bu maç basi 22 top kaybi istatistigini kim salladi?

Whoscoreda göre 6 top kaybiyla oynuyor

lan yürüyün gidin gs tarihindeki en yeteneksiz 10 numara olarak kayıtlara geçti bile belhanda

25 milyon taraftardan 2-3 kişi trollük olsun diye savunuyor sadece

Belhanda , lato bu sezon ki fiyasko transferler belhandanın sneijderin yerine gelmesi ve ödenen bonservise bakınca son 50 yılın en kötü transferlerinden biri olduğu açık zarara bakmadan elden çıkarmalıyız acilen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt