Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.729
- 21.782
- 2.783
Belhandayi Allah korusun bu saatten sonra
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan belhandayi da mi koruyorsunuz yuh
Sneijdersporlu üyeler bir zahmet yorum yazmasın lar. Objektif yaklaşık önemli.
bu yeteneksizlikle olabilir
millet de laubali diyor
ne laubalisi arkadaş
futbol oynamayı beceremediği için agresif sadece
Sneijderle belhandayi kıyaslamak en saçma iş belhandanin eti budu neki sneijderle kıyaslanacak
Lakin fizik olarak emekli olmuş yürüyecek hali kalmamış sneijderi bu takımda iş yapardı demek te büyük saçmalık, sneijderle 2016 yazında ayrılmalıydı yollar
Zamanında terimde istemedi koşan 10 numara istiyorum diye dayatilarak alinmıştı zaten
Artık sneijderin gidişini kabul edin ben hicbir ölünün dirildiğini görmedim daha
Younes Belhanda 2017-18 sezonu ilk yarı performansı @ynsbelhanda https://twitter.com/dreams_gss/status/946977789441400832/video/1
17 maçtan 2 dk'lık video çıkıyor onda da verkaçları, basit tek pasları vs koymak da iyiymiş he. Klip 3-4 maçtan ibaret bu arada. Belhanda'nın olumsuz yönleriyle video yapsalarmış çok daha zengin bir içerik olabilirmiş..
17 maçtan 2 dk'lık video çıkıyor onda da verkaçları, basit tek pasları vs koymak da iyiymiş he. Klip 3-4 maçtan ibaret bu arada. Belhanda'nın olumsuz yönleriyle video yapsalarmış çok daha zengin bir içerik olabilirmiş..
Yemliyorlar 22 top kaybı olsan uper zekalar uçurmuştu coktanBu maç basi 22 top kaybi istatistigini kim salladi?
Whoscoreda göre 6 top kaybiyla oynuyor
Bu maç basi 22 top kaybi istatistigini kim salladi?
Whoscoreda göre 6 top kaybiyla oynuyor
^^Empty post

Maç başı 4.4 yapmış adam bide eliyle koyuyor 5 maçın ortalaması diye