- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
Yav kim niye Sneijder den nefret etsin? Adam zaten nerdeyse efsane olmuş. İlk senelerinde herkes tarafından aşırı sevilen topçuydu. Kimse sneijderden nefret etmiyor, asıl Belhanda dan nefret ediliyor, hatta biri bunu alenen söylemişti, sebebi de belli, hakkında alay ve hakaret boyutunda yazılan Mesajlar da ortada. Ndiaye ve Feghouli en az Belhanda kadar kötü oynamasına rağmen hakareti ve aşağılamayı geçiyorum, bu adama yapılan eleştirinin 1/5 i bile yapılmıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sneijder'den nefret etmiyorsanız niye yetersiz olduğu, berbat oynadığı apaçık ortada olan Belhanda eleştirilince Sneijder'e bağlıyorsunuz aylardır kardeşim? Belhanda'yı ilk haftalarda da çok tartıştık senle o zaman da dedim keşke çok iyi oynasa, beni göt etse ama yok oynayamıyor adam. Sen de anlamsızca savunuyordun. Ben bu anlamsız savunmayı Sneijder nefreti olarak algılıyorum daha mantıklı bir izahı varsa söyle rahatlayalım anlayalım neymiş derdiniz.
Ndiaye'yi çok eleştirdim ama Belhanda'ya kıyasla iyi oynadığı maç sayısı çok daha fazla. Daha fazla mücadele ediyor, hırslı vs Belhanda kadar laf edilmemesi için birçok sebep sayılabilir. Feghouli ise PL'den sakatlandığı için gelmiş, kalitesini defalarca kanıtlamış bir oyuncu. Maçların yarısında oynadı ve kötü oynasa bile ekstra katkı verebileceğini gösterdi. Ve sadece 4 milyona alındı.
Belhanda ise kariyeri boyunca sadece bir sezon üst düzey performans göstermiş, iniş çıkışlarla dolu yıllar geçirmiş, kariyeri bitmiş vasat gözüyle bakılan ve 10 milyon ödenen bir 10 numara. Sağolsun şaşırtmadı bizde de. Ekstra katkı verebilse yine kötü oynasa da sahada kalsın denir ama adam kötü olunca sahada 10 kişi kalıyoruz resmen. Ki bu 17 haftanın 14'ü oluyor. Belhanda'dan nefret etmek için Sneijder dışında birçok sebep var yani..