#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kim niye Sneijder den nefret etsin? Adam zaten nerdeyse efsane olmuş. İlk senelerinde herkes tarafından aşırı sevilen topçuydu. Kimse sneijderden nefret etmiyor, asıl Belhanda dan nefret ediliyor, hatta biri bunu alenen söylemişti, sebebi de belli, hakkında alay ve hakaret boyutunda yazılan Mesajlar da ortada. Ndiaye ve Feghouli en az Belhanda kadar kötü oynamasına rağmen hakareti ve aşağılamayı geçiyorum, bu adama yapılan eleştirinin 1/5 i bile yapılmıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder'den nefret etmiyorsanız niye yetersiz olduğu, berbat oynadığı apaçık ortada olan Belhanda eleştirilince Sneijder'e bağlıyorsunuz aylardır kardeşim? Belhanda'yı ilk haftalarda da çok tartıştık senle o zaman da dedim keşke çok iyi oynasa, beni göt etse ama yok oynayamıyor adam. Sen de anlamsızca savunuyordun. Ben bu anlamsız savunmayı Sneijder nefreti olarak algılıyorum daha mantıklı bir izahı varsa söyle rahatlayalım anlayalım neymiş derdiniz.

Ndiaye'yi çok eleştirdim ama Belhanda'ya kıyasla iyi oynadığı maç sayısı çok daha fazla. Daha fazla mücadele ediyor, hırslı vs Belhanda kadar laf edilmemesi için birçok sebep sayılabilir. Feghouli ise PL'den sakatlandığı için gelmiş, kalitesini defalarca kanıtlamış bir oyuncu. Maçların yarısında oynadı ve kötü oynasa bile ekstra katkı verebileceğini gösterdi. Ve sadece 4 milyona alındı.

Belhanda ise kariyeri boyunca sadece bir sezon üst düzey performans göstermiş, iniş çıkışlarla dolu yıllar geçirmiş, kariyeri bitmiş vasat gözüyle bakılan ve 10 milyon ödenen bir 10 numara. Sağolsun şaşırtmadı bizde de. Ekstra katkı verebilse yine kötü oynasa da sahada kalsın denir ama adam kötü olunca sahada 10 kişi kalıyoruz resmen. Ki bu 17 haftanın 14'ü oluyor. Belhanda'dan nefret etmek için Sneijder dışında birçok sebep var yani..

Ya bu Feghouli’nin Belhanda kadar kötü olduğunu kim ortaya çıkardı? Feghouli mevkisinde oynadığında takımın en iyisi. Ortaya geçtiğinde de Belhanda’dan daha çok katkı verdiği ortada. Adam Belhanda’nın mevkisinde Belhanda’dan daha çok katkı veriyor. Kendi mevkisinde takımın en iyisi. Hala gelip Feghouli kötü diyenler var. Ayrıca Feghouli takıma sonradan katıldı. Sakat geldi. Sonra kırmızı kart olayı çıktı. Oynadığında da Tudor beyinsizi adamı sağ açıkta oynatmadı. Rahat bırakın şu adamı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder'den nefret etmiyorsanız niye yetersiz olduğu, berbat oynadığı apaçık ortada olan Belhanda eleştirilince Sneijder'e bağlıyorsunuz aylardır kardeşim? Belhanda'yı ilk haftalarda da çok tartıştık senle o zaman da dedim keşke çok iyi oynasa, beni göt etse ama yok oynayamıyor adam. Sen de anlamsızca savunuyordun. Ben bu anlamsız savunmayı Sneijder nefreti olarak algılıyorum daha mantıklı bir izahı varsa söyle rahatlayalım anlayalım neymiş derdiniz.

Ndiaye'yi çok eleştirdim ama Belhanda'ya kıyasla iyi oynadığı maç sayısı çok daha fazla. Daha fazla mücadele ediyor, hırslı vs Belhanda kadar laf edilmemesi için birçok sebep sayılabilir. Feghouli ise PL'den sakatlandığı için gelmiş, kalitesini defalarca kanıtlamış bir oyuncu. Maçların yarısında oynadı ve kötü oynasa bile ekstra katkı verebileceğini gösterdi. Ve sadece 4 milyona alındı.

Belhanda ise kariyeri boyunca sadece bir sezon üst düzey performans göstermiş, iniş çıkışlarla dolu yıllar geçirmiş, kariyeri bitmiş vasat gözüyle bakılan ve 10 milyon ödenen bir 10 numara. Sağolsun şaşırtmadı bizde de. Ekstra katkı verebilse yine kötü oynasa da sahada kalsın denir ama adam kötü olunca sahada 10 kişi kalıyoruz resmen. Ki bu 17 haftanın 14'ü oluyor. Belhanda'dan nefret etmek için Sneijder dışında birçok sebep var yani..
Edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hangi taraftasın anlayamadım üstad sormaya da korkuyorum gerilirsin diye

Sorabilirsin; niye çekiniyorsun ki? Ben özgüveni yüksek, kaliteli, cesur, şut çekmekten korkmayan 10 numaraların tarafındayım. Bunun adı ister Hagi olsun, ister Alex olsun, isterse Sneijder olsun. Fark etmez.

Belhanda'nın bu maliyetlerle alınması en büyük hataydı. Sezon başlamadan taraftara hedef olması da. İstikrarsız performansı da iyice tuz biber oldu. Ancak yaka paça kovulacak durumda değil. Zaten mali durumumuz belliyken zararına göndermenin izahı yok. Ha oldu da verdiğimiz bedeli veren bir takım çıktı, hak veririm size.

Ben Fatih Terim ile bir kez daha görmek lazım diyorum. İki kanat ve daha serbest oynayan Badou ile performansını arttırabilir hoca.

Son yılların en büyük kazığı.

Bunun gibi 1000'lerce adam var halı sahalarda.

maç başı 22 top kaybıyla kırılması zor bir rekoru elde etmiş nadide bi orta alan oyuncumuz

22 top kaybi ne yaw
herife hic top gelmese daha faydali olur

Sneijdersporlu üyeler bir zahmet yorum yazmasın lar. Objektif yaklaşım önemli.

Son düzenleme:
Bu tarz saçma mesajlar eskiden beni sinirlendirirdi şimdi aşırı güldürüyor. Kimlerle futbol konuşuyoruz ya Sene başında dediğim gibi yanlış forumdasınız arkadaşlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt