#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seni unutmuşum

demek ki sen girdin mi kötü oynadı yazdın mı yada belhandacı olduğunu mu hatırlayamadım bilmiyorum

ama diğer arkadaşlar konuşmasın 1 zahmet

BELHANDA KÖTÜ OYNAMIYOR ŞU SIRALAR

NEDEN

ÇÜNKÜ MAÇ YOK

bunlar da mantar gibi türedi

Tamam bak yanılıyormuşsun ama önemli olan bu değil,Mentionladığın adamlara duyduğun öfkeye baksana sen bunun sebebi ne,Belhandayı beğenmeleri ve senden farklı düşünmeleri mi hem niye kendine Belhandayı beğenenler benim düşmanımdır gibi bir misyon yükledin onuda anlamıyorum,Galatasarayın bir oyuncusu ve iyi kötü katkı veriyor bu kadar keskin bir tutumda olacak bir durumuda yok,daha ilk geldiği gün yazdığın bir mesaj aklımda,Yallah Arabistana yazmıştın galiba bu konudaki en art niyetli kişi sensin kusura bakma.Belhanda iyiydi kötüydü meselesi değil sadece,ki bana göre ortalamanın bir parça üstünde bir ilk yarı geçirdi

Son düzenleme:
Tamam bak yanılıyormuşsun ama önemli olan bu değil,Mentionladığın adamlara duyduğun öfkeye baksana sen bunun sebebi ne,Belhandayı beğenmeleri ve senden farklı düşünmeleri mi hem niye kendine Belhandayı beğenenler benim düşmanımdır gibi bir misyon yükledin onuda anlamıyorum,Galatasarayın bir oyuncusu ve iyi kötü katkı veriyor bu kadar keskin bir tutumda olacak bir durumuda yok,daha ilk geldiği gün yazdığın bir mesaj aklımda,Yallah Arabistana yazmıştın galiba bu konudaki en art niyetli kişi sensin kusura bakma.Belhanda iyiydi kötüydü meselesi değil sadece,ki bana göre ortalamanın bir parça üstünde bir ilk yarı geçirdi

ben belhandayı istemiyordum

fb maçından önce de çık 3 gol at yada 3 asist yap herşeyi unutayım 3 yıl da sesimi çıkarmayayım yazdım

şimdi gelelim art niyet konusunda

belhandaya verilen 40 trilyon paranın karşılığı bu kötü futbol değil

bu paraya bu oyun sana göre yeterliyken sen objektif oluyorsun da ben yetersiz diyince mi objektif olmuyorum

İstatistik kralın forma satışları nasıl gidiyor acaba?
Normalde en çok forması satılan adamlar 10 numaralardır ama şu anda 5. veya 6. sıradaydır tahmince.
Sneijder çok para alıyordu ama her sezon onun forması en çok satılandı. Belhanda maddi açıdan büyük kazık.

bu adama kötü futbolcu demek objektiflik olacakken iyi topçu demek objektiflik oluyor

yanlışı en başından yapıyorsunuz yani

doğal olarak geri kalan tüm yorumlarınız da yanlış oluyor

ben belhandayı istemiyordum

fb maçından önce de çık 3 gol at yada 3 asist yap herşeyi unutayım 3 yıl da sesimi çıkarmayayım yazdım

şimdi gelelim art niyet konusunda

belhandaya verilen 40 trilyon paranın karşılığı bu kötü futbol değil

bu paraya bu oyun sana göre yeterliyken sen objektif oluyorsun da ben yetersiz diyince mi objektif olmuyorum

İstememene bişey diyemem bencede harika bir transfer değil bu maliyetlerle ama kötü oyun meselesini sen fazla kasıyorsun,Ben kötüyken kötü bir sürü kere yazdım ama sen Belhanda iyiyken veya en azından kötü olmadığı maçlarda normal bir mesaj yazdın mı esas mesele bu.2 gol 6 asist ve en az 5 maçta herkesin kabul edebileceği iyi hadi vasat üstü diyelim futbolu varken(Kayseri,Bursa,Gençler,Göztepe,Kasımpasa) lehine bir mesajın olmamıstır muhtemelen,Tarihin en kötü transferi falan gerçekten acayip söylemler Belhandadan daha kötü 50'den fazla transfer olmustur muhtemelen belkide daha fazla,Objektif olup olmamaya katılmıyorum bu adam 17 maçın hepsinde rezalet oynamadı illaki görmek isteyen için bazı kesitler sunmustur senin derdinin performans olmadığı ortada,Sneijderi seviyorsun ve gönderilişine kızmışsın bende kızmıştım bu şekilde yollanmamalıydı ancak kendisi bu sezonda görüldüğü üzere eskisi gibi değil maalesef

Son düzenleme:
Dyz1Wo.jpg

Allah’ım goooooooooool :asd:

Konuya girenleri mutlu edelim.

sneijder nasıl koymuşsa i.t. gibi üyelere

sneijderin S harfini yazmıyoruz herifler sneijder demekten bıkmadı

acısı dinmemiş

belhanda kötü oynarken kendisine sorduğumda ben de artık kabul ediyorum demişti

yetenekli metenekli değil

iyi futbolcu da değil

ben her maçı sonu burdayım

her maç sonu da tüm taraftarımız nefessiz eleştirdi bu adamı

seni de bekleriz o halde renktaş

maç sonları görüşelim

adamın kötü futbolcu olduğunu görmemek için direnen gruba laf anlatmaktan bıktım

ağzımdan sneijder kelimesi çıkmadı

belhandacıların aklında sneijder kalmış her lafları sneijder
Yanliz ben Behandaci ya da Sneijder ci degil Galatasaray'liyim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Refuck gibi üyeler rüyasında ıslanıp konuya hücum ettikçe bende her ne kadar iyi oynamasa da yazacam çünkü onlar adam geldiğinden beri hergün sıkılmadan aynı haltı yiyolar nedeni de sırtındaki 10 numara.(450 küsür sayfa olmuş hey maşallah)

iyi oynamazsa sene sonunda gideri kabullenemediler hergün burda hunharca adama saydırıyorlar.

İstatistik kralın forma satışları nasıl gidiyor acaba?
Normalde en çok forması satılan adamlar 10 numaralardır ama şu anda 5. veya 6. sıradaydır tahmince.
Sneijder çok para alıyordu ama her sezon onun forması en çok satılandı. Belhanda maddi açıdan büyük kazık.
Kusura bakma da forma satışlarından eleştirmek oldukça saçma geldi. Sneijder'in forma satışlarında birinci olması kadar doğal bir şey yoktu, zira forması alınacak başka bir futbolcu yoktu takımda. Marka değeri zaten kıyaslanamaz, uçurumlar var. Bir de araştırmadım fakat 5-6. sıralarda olduğunu düşünmüyorum, tahmin yapsam ilk 3'te derim. Bu arada fener'de en çok forma satışı yapılan futbolcu hala Rvp, belki anlatmak istediğimi bu örnekle daha net anlayabilirsin.

sneijder konusuna da geleyim

sneijderin gitmesini istemedim, karsilinda belhandanin gelmesini hic istemedim

hicbir zaman bizim kalibremizde olmadigini dusundum

burda favre hocam favre hocammm diyerek bazi asik oldu bile

sneijderi sevenler diye bazilari da mercimek beyniyle alay etmeye calisiyor

sneijderi seviyorum cunku sneijder diyince aklima hep guzel anilar geliyor

sneijderi sevmeyen de hep soyledigim gibi atanamamis aydin aslanlardir

foruma 1-2 yildir uye olup kendini gostermek derdinde olan zeka, espri piriltisi olmayan arkadaslardir

yoksa sosyal hayatta arkadaslariyla konustuklarinda da sneijderi ovuyorlardir bunlar eminim

bu benim dusumcem degil

eminim herkes de boyle dusunuyordur

lig basladigindan beri sneijder yazmamaktaki amacim belhandanin sneijder ile kiyas edilmemesi gerektigini dusunmem

bu baslikta da yazdim bunu

culio ile kiyaslanmasi gerekrn biri cunku belhanda

ve gs kariyeri bittiginde geriye donup baktigimizda sneijderin yaptiginin 10da 1ini yapmis olursa basarili sayarim

Yanliz ben Behandaci ya da Sneijder ci degil Galatasaray'liyim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lafa gel

iste bunlara uyuz oluyorum

ben galatasarayi desteklemeyi de tutmayi da takip etmeyi de biraktim sneijder nerdeyse onun takimini tutuyorum su anda da nice formasi giyip portakal soyuyorum

bunu dememi mi bekliyorsunuz

40 yasindaki adama laf anlatirken bu kadar temel seyleri konusacaksak i.t.e laf anlatmaya yorulmama sasmamali

2-3 maç dışında her oynadığı Maçtan sonra burdaydım. Asıl sen ve senin gibiler oynadığı iyi maçlar da ya yazmadınız yada eleştirmek için birşeyler gevelediniz. Ayrıca hiçte öyle tarihin en kötü transfer falan değil. Gayette kaliteli bir topçu. Kendinden nefret edilen bu ortamda yine iyi oynadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyi oynadigi mac mi var burda olmadik?

Kayseri-Osmanlı-Sivas-Kasımpaşa-Karabük-Gençler-Akhisar-Göztepe.

Bu maçların hepsinde iyiydi. 4-5 maç ise aşırı kötüydü. Diğer 4 maç ise ortalamaydı.

Goztepe ilk yadi öyle rezalet oynadi ki 3 iyi ps yüzünden müthis oldu bir an.
Bir burda ikinci devre birde gencler di gslibs fena degildi . Geri kalanlarin alayinda FOS
Fb macini satti
Bjk macinda tarihin en kötü 10no perfomansini saglamis

Goztepe ilk yadi öyle rezalet oynadi ki 3 iyi ps yüzünden müthis oldu bir an.
Bir burda ikinci devre birde gencler di gslibs fena degildi . Geri kalanlarin alayinda FOS
Fb macini satti
Bjk macinda tarihin en kötü 10no perfomansini saglamis

Kırmızı kart gören oyuncu maçı satmış oluyor yani :D Ha bide bilerek yedi dersin şmdi sen. Derbi tarihindeki bütün maçları izledin de o yüzden en kötü olduğuna da karar verdin :D Ne diyim musap kafana göre yazıyorsun.

Kırmızı kart gören oyuncu maçı satmış oluyor yani :D Ha bide bilerek yedi dersin şmdi sen. Derbi tarihindeki bütün maçları izledin de o yüzden en kötü olduğuna da karar verdin :D Ne diyim musap kafana göre yazıyorsun.

Sari karti salakligi dolayindan yemedimi?
Kirmizi kartda kendini yere atmadi?

Hele o sacma dari kart? O macta zaten rezilleri oynadi arap

Yakin tarihde izledigim her derbylerin en kötü 10nosu. Hatta EN kötü 10nomuz

Sari karti salakligi dolayindan yemedimi?
Kirmizi kartda kendini yere atmadi?

Hele o sacma dari kart? O macta zaten rezilleri oynadi arap

Yakin tarihde izledigim her derbylerin en kötü 10nosu. Hatta EN kötü 10nomuz

Bende diyom zaten rezil oynadı diye. Ama tarinin en kötüsü falan saçma yani. Ayrıca bu sene derbilerde bütün futbolcular kötüydü farkındaysan. Tudorun değişik oyun sistemi değiştirmelerinden dolayı. Maicon-Ndiaye-Fernando-Feghouli. Bunlar da çok kötüydü. Hele beşiktaş maçında fernando belkide maçın en kötüsüydü, adamı tanıyamadık resmen folloş ettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt