Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
şu adamı bir salın artık ya yeter. Yeni yıla gireceğiz hala Belhanda iyi mi,kötü mü tartışması sürüyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf yanlış sularda yüzüyorsunErcan ve furkani ozlemissindir diye dusunmustum
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben hep buradayım zaten. İyiye iyi kötüye kötü derim. Sana cevap vermeyi unutmuşum. Dışardaydım eve gelince aklımdan çıkmış. Ne yazdığını bile doğru düzgün hatırlamıyorum. Belhandayı eleştiren argümanlara laf etmiyorum zaten. Hakaret ve alaycı lafları değerlendiriyorum. İyi oynadığı maç sayısı 3 falanda değil ayrıca. 7-8 maç gayet iyi oynadı. 4-5 maç ortalama. 5 maç falanda rezildi. Ayrıca kötü oynadığı için sevinen sosyal medya da birçok isim var, hepside ssporlu. Ben bunu gözümle gördüm. Geldiği ilk gün instagramdan küfür edip gelme ulan 10larca tip vardı. Zaten mental olarak zayıf bir futbolcu. Dahada kötü etkilendi.
Sizle konusasi vardi hazir burdasinizYusuf yanlış sularda yüzüyorsun
Gerginlik yok yaratan da yokSizle konusasi vardi hazir burdasiniz
Kussun icindekileri kendisi de rahatlasin bizde.
Gerginlikten sıkildim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ver bekliyorum(pztesi hesabina gecer saat 9da)yusuftan amatörce hareketler
bu konuda ders almak istersen iban hesabımı verebilirim
köfteci yusuf
Refik Y. AKKÜLAH Aşağıda paylaştığım cümleleri Belhanda için yazabilen tutarsızlıkta adamlarla mı tartışıp sinirleniyorsun? Gerek yokAslında her şeyin farkındalar. Bak öteki bile 2. yarıda düşmanlarını susturacaktır demiş. Yani diyorki evet ilk yarıda bir bok yapmadı ama 2. yarıda oynayacak. Sadece hata yaptıklarını kabul etmeyecek kadar kibre sahipler veya hata yaptıklarını görebilecek kapasiteleri yok. Şu yazdığıma bir şey diyemedi mesela, ne desin ki?
Ekli dosyayı görüntüle 18688
i.t. de kabul etmişti
maç varken bunlar ya kabul eder kötü oyuncu olduğu yada kaybolur
mention atarsın 2-3 tane yine gelmezler
milli takım aralarında mantar gibi türerler
yada devre arasında işte
şu adamı bir salın artık ya yeter. Yeni yıla gireceğiz hala Belhanda iyi mi,kötü mü tartışması sürüyor..
Bu adamdan futbolcu filan olmaz ya. O ciddiyet de yok, o arzu da yok. Bal yapmayan arı resmen. Hem, maç içerisinde kaybolan 10 numara mı olur allasen. Koca maçta 3-4 tane artistlik hareket yapsın diye 8M ödedik bu araba.Tartışmaya gerek yok ki kötü topçu
Bomboş bir yorum
Bu adamdan futbolcu filan olmaz ya. O ciddiyet de yok, o arzu da yok. Bal yapmayan arı resmen. Hem, maç içerisinde kaybolan 10 numara mı olur allasen. Koca maçta 3-4 tane artistlik hareket yapsın diye 8M ödedik bu araba.
Futbolcu değil de Freestyle yıldızı filan olsaymış keşke...
Yaşının büyük olması senin her düşüncenin doğru olduğunu ya da bana karşı seviyesizce konuşabileceğini göstermez. Yorumunu reportladim seni de blokladım hadi yallah.Adam olun veletler, karşında yaşıtın Berat Yemiş veya Sergen Zeren yok.
Belhanda son yılların en büyük kazığı bana göre, hayırdır menajeri misin yoksa karısı mısın bu kadar zoruna giden ne?
Yaşının büyük olması senin her düşüncenin doğru olduğunu ya da bana karşı seviyesizce konuşabileceğini göstermez. Yorumunu reportladim seni de blokladım hadi yallah.