#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu adamı bir salın artık ya yeter. Yeni yıla gireceğiz hala Belhanda iyi mi,kötü mü tartışması sürüyor..

Ben hep buradayım zaten. İyiye iyi kötüye kötü derim. Sana cevap vermeyi unutmuşum. Dışardaydım eve gelince aklımdan çıkmış. Ne yazdığını bile doğru düzgün hatırlamıyorum. Belhandayı eleştiren argümanlara laf etmiyorum zaten. Hakaret ve alaycı lafları değerlendiriyorum. İyi oynadığı maç sayısı 3 falanda değil ayrıca. 7-8 maç gayet iyi oynadı. 4-5 maç ortalama. 5 maç falanda rezildi. Ayrıca kötü oynadığı için sevinen sosyal medya da birçok isim var, hepside ssporlu. Ben bunu gözümle gördüm. Geldiği ilk gün instagramdan küfür edip gelme ulan 10larca tip vardı. Zaten mental olarak zayıf bir futbolcu. Dahada kötü etkilendi.

Furkan geçen de yazdım, adam daha oynamadan 10 no aldı diye söven ya da kötü oynayınca sevinen tipleri niye kafaya takıyorsun? Bunlara tepkili olman normal ben de tepkiliyim. Ama onlara olan tepkin Belhanda'ya yapılan haklı eleştirilere karşı çıkmanı gerektirmiyor ki sen bunu ilk haftadan beri yapıyorsun.

Şimdi aklı selim bir değerlendirme yapmak gerekirse, 8 milyon ödenmiş ve Sneijder gibi birinin yerine gelmiş, bunun sonucunda genel bir önyargı olması doğal değil mi? Doğal. Maalesef Belhanda daha ilk haftalardan bu önyargıları haklı çıkardı. Ben de dahil birçok insan ilk haftalardan beri eleştiriyor ve neden eleştirdiğinin açıklamasını yapıyor. Ama senin de aralarında olduğun 4-5 kişi çıkıyor, o yukarıda yazdığım ciddiye alınmaması gereken tiplere doluyorsunuz sonra gelip burada haklı bir şekilde eleştirenlere Sneijder sporlu diyor, anlamsız bir şekilde savunmaya kalkışıyorsunuz. Eleştirenler de doğal olarak buna tepki gösteriyor. Şu başlığa bu kadar yazılmasının tek sebebi bu.

Samimi soruyorum ne gerek var? Birkaç istatistik koyup apaçık şeyleri inkar etmeye, gayet iyi oynadığı maç sayısı 3-4'ü geçmezken 7-8 maçta gayet iyiydi onun dışında idare etti vs yazmaya ne gerek var? Adam ilk yarı itibariyle yetersiz. Bunda hemfikir olup, sezonun geri kalanında Terim sayesinde toparlamasını beklesek, yok yine olmazsa doğruları söyleyip gitmesi gerektiğini söylesek ne olur yani? Hepimizin önceliği Galatasaray'ın çıkarları değil mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
yusuftan amatörce hareketler

bu konuda ders almak istersen iban hesabımı verebilirim

köfteci yusuf

Leş topçu umarım şurdaki gibi beğenenler çıkar da sene sonu bi yerlere postalayabiliriz.

Sneijdercılar kızgın...
Nedeni de çok belli....
617dc6dfb0e03adf19824f17f72a3f21.jpg

Refik Y. AKKÜLAH Aşağıda paylaştığım cümleleri Belhanda için yazabilen tutarsızlıkta adamlarla mı tartışıp sinirleniyorsun? Gerek yok :) Aslında her şeyin farkındalar. Bak öteki bile 2. yarıda düşmanlarını susturacaktır demiş. Yani diyorki evet ilk yarıda bir bok yapmadı ama 2. yarıda oynayacak. Sadece hata yaptıklarını kabul etmeyecek kadar kibre sahipler veya hata yaptıklarını görebilecek kapasiteleri yok. Şu yazdığıma bir şey diyemedi mesela, ne desin ki?

Ekli dosyayı görüntüle 18688

Refik Y. AKKÜLAH Aşağıda paylaştığım cümleleri Belhanda için yazabilen tutarsızlıkta adamlarla mı tartışıp sinirleniyorsun? Gerek yok :) Aslında her şeyin farkındalar. Bak öteki bile 2. yarıda düşmanlarını susturacaktır demiş. Yani diyorki evet ilk yarıda bir bok yapmadı ama 2. yarıda oynayacak. Sadece hata yaptıklarını kabul etmeyecek kadar kibre sahipler veya hata yaptıklarını görebilecek kapasiteleri yok. Şu yazdığıma bir şey diyemedi mesela, ne desin ki?

Ekli dosyayı görüntüle 18688

i.t. de kabul etmişti

maç varken bunlar ya kabul eder kötü oyuncu olduğu yada kaybolur

mention atarsın 2-3 tane yine gelmezler

milli takım aralarında mantar gibi türerler

yada devre arasında işte

Boş yapma ultra yeteneksiz diyerek seviyeni belli ettin
Acaba kim dediğinden dönmüyor

i.t. de kabul etmişti

maç varken bunlar ya kabul eder kötü oyuncu olduğu yada kaybolur

mention atarsın 2-3 tane yine gelmezler

milli takım aralarında mantar gibi türerler

yada devre arasında işte

Nasıl gelsinler birader, herifin top oynadığı mı var? Aralarda gelirler çünkü milleti balık hafızalı sanıyorlar, önceki yazdıklarını unuttuk falan sanıyorlar. Şimdi "ligin en fazla taç atışı kullanan adamı" vs. tarzında bir istatisitik bulup gelirler.

Tartışmaya gerek yok ki kötü topçu
Bu adamdan futbolcu filan olmaz ya. O ciddiyet de yok, o arzu da yok. Bal yapmayan arı resmen. Hem, maç içerisinde kaybolan 10 numara mı olur allasen. Koca maçta 3-4 tane artistlik hareket yapsın diye 8M ödedik bu araba.
Futbolcu değil de Freestyle yıldızı filan olsaymış keşke...

Bomboş bir yorum

Adam olun veletler, karşında yaşıtın Berat Yemiş veya Sergen Zeren yok.

Belhanda son yılların en büyük kazığı bana göre, hayırdır menajeri misin yoksa karısı mısın bu kadar zoruna giden ne?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adamdan futbolcu filan olmaz ya. O ciddiyet de yok, o arzu da yok. Bal yapmayan arı resmen. Hem, maç içerisinde kaybolan 10 numara mı olur allasen. Koca maçta 3-4 tane artistlik hareket yapsın diye 8M ödedik bu araba.
Futbolcu değil de Freestyle yıldızı filan olsaymış keşke...

Dersler nasıl renktaş?

Adam olun veletler, karşında yaşıtın Berat Yemiş veya Sergen Zeren yok.

Belhanda son yılların en büyük kazığı bana göre, hayırdır menajeri misin yoksa karısı mısın bu kadar zoruna giden ne?
Yaşının büyük olması senin her düşüncenin doğru olduğunu ya da bana karşı seviyesizce konuşabileceğini göstermez. Yorumunu reportladim seni de blokladım hadi yallah.

Yaşının büyük olması senin her düşüncenin doğru olduğunu ya da bana karşı seviyesizce konuşabileceğini göstermez. Yorumunu reportladim seni de blokladım hadi yallah.

Sabaha kadar raporla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt