#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avukatim gelmeden tek kelime etmeyecegim.

2li tartismalara cekmeyin beni sinirlenip gerexiz atar yapiyorum. Umarim sinir edebilmisimdir seni :asd:

Mission accomplished

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Lig başlasın yeni videolar gelsin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsabet buyurmuşsun. Kendi başına işin içinden çıkamayacağını anlamanı takdir ettim!:hat::asd22:
He biraderim he. Sen milleti gereksiz yere dalgaya al seni bozunca birisi hemen aciklama bekle.

He kardesim he haklisin..

''Culyana da kötü oynuyor, Talisca da kötü oynuyor. Belhanda bunlardan kötü mü bu sezon?'' Bu heriflerin kötü oynaması Belhanda'nın rezalet performansını örtüyor mu? Bize ne yahu milletten. Bu kadar hastalıklı bir düşünce olamaz...

Giuliano Belhandayi donunda sallar

Kapakları takacak ikinci yarıda.
Göztepe ikinci devrede doğru oynatarak sinyali verdi az çok.
Takım hocanın istediği takım oyununu oturduğu an daha da etkili olur.

He biraderim he. Sen milleti gereksiz yere dalgaya al seni bozunca birisi hemen aciklama bekle.

He kardesim he haklisin..

Hiç farketmemişim, ne değişik adamışsın yahu?. Burada ne kimseyi dalgaya aldım, ne kimse beni bozabildi?!; samimi düşüncelerimi paylaşıyorum izin verirsen...Somut olarak bunları örneklemen gerekir; yapamıyorsan git başımdan...

Moderatör tarafında düzenlendi:
adamı savunmak için asistin asistinin asisti diye bir istatistik yarattı fanları.

Renktaşlar birbirimize karşı hakaret içeren sözcükler kullanmayalım iyi forumlar.

Giuliano iyi oyuncu da on nummara değil. Herif resmen ikinci forvet. Fırsatcı tek vuruşu iyi olan birisi işte.

Başlığı kral olarak revize edelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb gulianoyu alir almaz git konusuna ne yazmisim bak, beyin yoksunu. Yazdiklarimin hepso burada.
Belhanda gelmesin baskadi geldin
Giuliano Fbye giderse kafimizi daglara taslara vururuz

Hepsi de cikti. Adam en azindan Kalenin nerede oldugunu bilip gollerini atiyor. Giulianoya penalti atiyor safece diyorsun. Eeee bizim arap Sahin dursn top haric kac assir yapmis?

Duran toptan asist yapmak ile penaltı 1 yani? Öğh artık. Bu kadar da düşülmez kendi oyuncusunu kötü göstermek için neler yazıyorsunuz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt