#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne 18 yılı krdş tarihin en kötüsü, hatta futbol tarihinin en overrated topçusu adam sahaya sıçsa övüyorlar (!)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

overrated zaten. One season wonder herif. Kiew Schalke bosuna mi hemen yolladilar bunu , ya da yollamak istediler. Kiew'e atesi söndüren hortum gibi gelip, kazigin üzerine oturduk. Nice salakmiydi 8 mio'yu buna gömmeyip, Saint Maximine gömdüler.

overrated zaten. One season wonder herif. Kiew Schalke bosuna mi hemen yolladilar bunu , ya da yollamak istediler. Kiew'e atesi söndüren hortum gibi gelip, kazigin üzerine oturduk. Nice salakmiydi 8 mio'yu buna gömmeyip, Saint Maximine gömdüler.

Ondan sonra nice ah vah pişman oldu. Belhanda yi alsalardı ön bölgede ki bozulan düzen bozulmazdı, böylelikle TD ile oyuncuların arası da kopmazdı belkide, küme düşmemeye oynamak yerine ilk 6 da olurlardı.

Birde Terimle izleyelim su arabi. Cok mu zor 6 ay daha sabretmek.

Sanki klubun mali durumu cok iyide 10 m bonservisli adami 4 aylik seruveniyle elestiriyoruz elestirmekle kalmiyoruz kendi hukmumuzu dogru kabul edip aksi dusunenlere haksizlik yapiyoruz.

Gunumuz Turkiye profili. Her mecrada her konuda boyleyiz kabul edelim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam Montepellier haric hic biyerde tutunamadi . Hadi Nice az bucuk diyelim. Kiew halay cekti herifi satabildiklerinden dolayi
Yani adamda net yetenek var ama bu yeteneklerini gün yüzüne çıkartmak zor kişilik sorunlardan dolayı.

Montpellier de ve nice de hoca kulüp mü ülke mi artık bilmiyorum bir şekilde tutu işte.

Fatih hocaya ve ekibine bırakarak biraz beklemekte fayda var. Olmazsa olmaz deriz sonra hep beraber zaten.

Yani adamda net yetenek var ama bu yeteneklerini gün yüzüne çıkartmak zor kişilik sorunlardan dolayı.

Montpellier de ve nice de hoca kulüp mü ülke mi artık bilmiyorum bir şekilde tutu işte.

Fatih hocaya ve ekibine bırakarak biraz beklemekte fayda var. Olmazsa olmaz deriz sonra hep beraber zaten.

kendine iyi gelen yer fransa'dir. Gitsin orada istedigini yapsin

kendine iyi gelen yer fransa'dir. Gitsin orada istedigini yapsin
Şu an öyle duruyor gibi evet.
Var böyle futbolcular. Bir ülkede çok iyiler sonra başka ülkeye gittikleri vakit bakıyorsun buda kim.
Her futbolcunun hak ettiği Adapte sürecinde olduğu için ben hemen silmiyorum yinede. Adaletsizlik olur.

Şu an öyle duruyor gibi evet.
Var böyle futbolcular. Bir ülkede çok iyiler sonra başka ülkeye gittikleri vakit bakıyorsun buda kim.
Her futbolcunun hak ettiği Adapte sürecinde olduğu için ben hemen silmiyorum yinede. Adaletsizlik olur.

fb macini sattiktan sonra isterse her maci kazandirsin. Hain herif

Fener maçını satmışmış, senin kafayla baksak, Muslera da BJK maçını sattı, feg de Trabzon. La azıcık kafanızı kullanarak yazın bazı şeyleri.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merakla bekliyoruz ikinci yarıyı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb macini sattiktan sonra isterse her maci kazandirsin. Hain herif
Anlaşıldı. Senin için ölmüş bu zaten o bir maçtan sonra.
İyi oynayıp bide bir fener maçı kazandırmayı bilmeli ki net şekilde o vakit değişir belki fikrin. Belhanda In İşi zor senin gözünde :)

Anlaşıldı. Senin için ölmüş bu zaten o bir maçtan sonra.
İyi oynayıp bide bir fener maçı kazandırmayı bilmeli ki net şekilde o vakit değişir belki fikrin. Belhanda In İşi zor senin gözünde :)

Fener maçında golu atıp seriyi bitirse, o maç ligin kırılma anı olsa yine övmez. Maksimum diyeceği ; böyle oynasa laf etmem zaten.

Hakkını yemeyelim iyi olduğunda musap söylüyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'dan sonra sana da tekmeyi vuracagimizdan hic suphen olmasin vasat kardes.

1/2 kisinin yorumunu "elin topcusunu ove ove bitiremiyorsunuz" diye genelleme yapmak net sekilde acizliktir. Burda Culyano veya Talisca'ya ölüp biten kimse yok. Belhanda'ya karsi arguman uretmek icin sallamayalim. Birkac kisi tek tuk belirtmistir, o da onun kendi yorumudur. Burdaki cogunluga atfedemezsiniz. Bana gore Culyano bombos herifin teki. Geldiginde sadece videolardan bos adama benziyor demistim, acikcasi izlemedigim halde yanilmadim. Dumduz herifin teki. 10 numara ile filan da alakasi yok. Bildigin gizli forvet. Bitiriciligi ve firsatciligi var iste.

De, Talisca veya Culyano'nun Belhanda ile alakasi yok. Once asistin asistin asistini yapiyor vs diyordunuz, simdi de elin topcusunu ove ove bitiremiyorsunuz diyorsunuz. Bakalim siradaki komedi arguman ne olacak merakla bekliyorum.

E normal, adamin top oynadigi yok ki futboluyla arguman uretsinler. Onlar da biliyorlar. Video atip onumuze, bak ne klas hareketleri vs var dersiniz. Biri cikip da su adamin tek macta yaptigi pas hatalarini veya top kayiplarini video yapsa da eglensek biraz keske. :)

Hayir, en ufak elestiride artik sanki sahsiniza sovulmus gibi veya babanizin ogluymuscasina savunuyorsunuz, komik bi durum olmaya basladi. Argumanlar da arguman olsa icim yanmayacak. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt