Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Sanane.
Hakarer falan ettiğim yok. Uydurma.
sent via GSC
Şu verdiğin cevaba bak, anlarsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanane.
Hakarer falan ettiğim yok. Uydurma.
sent via GSC
Bruma yı biz ne avrupa kupalarında oynatabildik. Nede ligde şampiyon olabilidik. Ayrıca sözleşmesi bitiyordu. Bence yine fena satmadık kafası çalışmayan bir adam için. Heleki dursun varken başımızda.![]()
![]()
Evet iki italyanın oyuncağı oldu bruma oda belhanda gibi mental sıkıntılı bir oyuncuydu terimin böyle oyuncuları hem disipline hemde motivasyon konusunda ileri taşıdığı taşıyacağını ortadaKesinlikle katlıyorum, ülkeye gelmiş geçmiş en saf yetenek Bruma'ydı hatta ilk geldiğinde turnuva da en iyi ilk 3 oyuncu içinde gelmişti ve Pobga gibi oyuncularla kıyaslanıyordu. Bruma'nın eksiği o sene Terim'in çok istemesine rağmen Terim'in ayrılmasıydı eğer ki Terim ayrılmamış olsaydı bugün Bruma için konuşabileceğimiz bonservis bedelleri belki de 50-60 m euro olabilirdi tabi sakatlık ve bir çok hoca değişiminden o da etkilendi ve disiplinini kaybetti![]()
Kesinlikle katlıyorum, ülkeye gelmiş geçmiş en saf yetenek Bruma'ydı hatta ilk geldiğinde turnuva da en iyi ilk 3 oyuncu içinde gelmişti ve Pobga gibi oyuncularla kıyaslanıyordu. Bruma'nın eksiği o sene Terim'in çok istemesine rağmen Terim'in ayrılmasıydı eğer ki Terim ayrılmamış olsaydı bugün Bruma için konuşabileceğimiz bonservis bedelleri belki de 50-60 m euro olabilirdi tabi sakatlık ve bir çok hoca değişiminden o da etkilendi ve disiplinini kaybetti![]()
Ben birde riberyi gördüm Anelkanın bonusu diye geldi.Hepimiz kızgındık kim bu adam diye.İlk maçını izledim ben böyle adam görmedimm.O sene FB ye kupada 5 attık.1 numaram ribery 2 numaram Bruma renktaş.
Terim bruma işbirliği devam etseydi neler konuşuyorduk nelerRibery yaş olarak daha olgun geldi ama Bruma tamamen işlenmemiş saf elmas gibi 18 yaşında geldi eğer Bruma'yı doğru pişirebilseydik ciddi anlamda dünya futboluna üst düzey bir futbolcu kazandıracaktık belki de Ribery'den daha büyük futbolcu olacaktı. Tabi burada tek suç Bruma'da da değil Bruma; Terim, Mancini, Prandelli, Hamza, Riekerink, Tudor gibi çok sayıda hocayla çalıştı sakatlandı gaziantepspor'a gönderildi bir çok olay oldu ama bu durum da bile 15 m euro'ya leipzig gibi proje takımına yolladık![]()
Terim bruma işbirliği devam etseydi neler konuşuyorduk neler
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bruma olsaydı solda şu takımda birde asamoah ezer geçerdik önümüze geleniBelhanda için Terim çok önemli aynı şekilde Feghouli ve Ndiaye içinde diğerlerinin performanslarını biliyoruz ama bu 3'lünün performansı tamamen tavan yapacak. Belhanda konusunda bir çok eleştiriye tamamen katılıyorum hatta bende ekleyebilirim mental açıdan problemleri var, bazı anlar konsantrasyonu düşüyor ama olumlu yönlerini de söylemezsek olmaz en basiti ligimizde benzer stili olan 10 numara sadece sosa var diğer giuliano ve talisca 9.5 numara daha fazla şut atıp daha fazla 3. bölge de bulunurlar fakat belhanda 1-2-3 bölgeler arasındaki geçiş oyunun da köprü kurar şut çekmesini bende istiyorum ama önceliği daha önemli ve o köprüyü kurduktan sonra dikine çok hızlı geçiş yapabiliyoruz. İlk yarı yaptıkları yeterli mi bazı maçlara göre konuşursak tatmin etti ama fenerbahçe, konyaspor gibi maçlar içinde yetersiz kaldı fakat göztepe maçının ikinci yarısında 3 futbolcu tamamen öne çıktı belhanda, feghouli ve ndiaye hatta garry sakatlandığında yasin öyle bir girdi ki sanki 14-15 sezonundan görüntüler gösterdi. Yasin konusundaysa her zaman söyledim bencil bir futbolcuydu bunda hocalarının payları da var fakat hamza zamanındaki performansına döndürebiliriz hatta şu an ki tecrübesiyle çok daha iyi bir yasin de izleyebiliriz. İkinci yarı çok keyifli olacak ve heyecanlı bir lig bizleri bekliyor![]()
Renktaş kesinlikle takımda ki en klas adam.Bizişampiyon yapıcak adam Belhanda.Ama ilk yarı asla ödenen parayı haketmedi.Eleştrilmesi doğru kendini göstermek isteyecektir..
Aynen çok doğru laflar. Ama bunu söyleyemeyecek kadar körler var işte. Yada kör gibi davrananlar diyelim.
Kim tartışıyor isterseniz hiç yazmayalımForumun amacı elbette tartışarak, sohbet ederek bir şeyler öğrenebilmek, aktarabilmektir ama lütfen dozunda kalın, artık tartışma olduğu zaman konudan atma işlemini uygulayacağız. Bu konuda çok sık sert atışmalar oluyor, lütfen dikkatli olalım.
Kim tartışıyor isterseniz hiç yazmayalım
Fatih Terim ve Belhanda https://twitter.com/Aslanews/status/950743336989708288/video/1TsklerVideosu bile kötü adamın bütün topları ayağından aşıyor. Ligin en çok top kaybeden on numarası. Şut meziyeti yok. sorumluluk alma yok. Olumlu reaksiyon yok. arada duran top atıp ara pas bırakıyor ha birde çok koşuyor işte.
https://www.youtube.com/watch?v=KE1htrJhY8I
Tskler