#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazma sakın böyle şeyler, küfür eder birazdan sana.

Yazmayınca da kendilerini haklı sanıyorlar başkan.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

art niyet değil

belhandayı beğenen toplam 4 insan + 1 velet var forumda

bana göre de belhandayı övmek için çalışanlar art niyetli

saldırmanın manası yok

Ha konunun 6. sayfasında maça çıkmamış adama inşallah tez vakitte kadro dışı kalırsın demek normal. Benim belhandayı savunmam art niyetli.

Beyler insan gibi konuşun sizinle aynı görüşte olmayan insanlara mal cart curt kelimeler kullanmayın
Sonra ana avrat sovdumu suç sövende oluyor
Izlediniz ise yorum yapın yorum yapana hakaret etmeyin ya bu iş çözsün adminler yada biz bir serenat yapıp bırakalım forumu kendi kendinize takılın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakaret edenler likelamış

Takılsınlar yav bırak. Önüne gelene hakaret etmeye alışmış bunlar.

Ahlak satan adam en büyük ahlaksızdır.

Ceza alınca ağlarlar sonra bu konudan niye atıldım, kime küfür ettim diye.

Yönetimden çıktım uğraşmıyorum ben artık. Kolay gelsin yönetimdeki arkadaşlara, işleri zor.

Beyler insan gibi konuşun sizinle aynı görüşte olmayan insanlara mal cart curt kelimeler kullanmayın
Sonra ana avrat sovdumu suç sövende oluyor
Izlediniz ise yorum yapın yorum yapana hakaret etmeyin ya bu iş çözsün adminler yada biz bir serenat yapıp bırakalım forumu kendi kendinize takılın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mesajı aslında ana sayfada en üste yapıştırmak gerekir.

Belhandayi konusalim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ha konunun 6. sayfasında maça çıkmamış adama inşallah tez vakitte kadro dışı kalırsın demek normal. Benim belhandayı savunmam art niyetli.

belhandayı beğenmeyen ve istemeyen 1 adamım

oynadığı oyunla da beni haklı çıkartıyor

sizi haksız çıkartıyor

objektif olunca konuşalım

Ligin ikinci yarisinda daha cok gol atmali. sezonu minimum 10 gol 10 asistle bitirmeli.

Ligin ikinci yarisinda daha cok gol atmali. sezonu minimum 10 gol 10 asistle bitirmeli.

Ben bu dediğini yapacağını sanmıyorum. Adamı tüm maç izliyorum bir bakıyorum hah tamam diyorum daha cümlem bitmeden bir saçmalık yapıyor. Bu adamın ortası Yok. Buna güvenip yola çıkmayacaksın. Birşey yaparsa ( ki Tolga’nın 6 golü gibi düşün ) takıma ekstra kazanç sağlar. Yoksa belhanda şunu yapar bunu yapar dersek daha çok saç baş yolarız. Isınamadım adama sebebi ne aldığı numara ne yerine geldiği kişi...

İsabetsiz pasları hızını ayarlayamadığı paslar kontrata çıkaran saçma top kayıpları şut atmaktan korkması sağ ve soldan serbest vuruşlarda ortaları iyi gibi ama frikik kullanamaması vs vs bunlar yüzünden ısınamadım. FB maçı haricinde de bazen alakasız kendini atma düşüncesi beni kızdırıyor. Ama dediğim gibi üzerine plan yapmayacaksın. Verirse birşey kar. Vermezse de sezon sonuna kadar elimizde kalan bir Kazık olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt