#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olun yav ben geyiğine raporladım umarım ceza alırsın dedim. Raporlamadım bile.

Geçen de komik olmayan başka bir paylaşımına aynısını yazmıştım. Hatta Furkan da buna ithafen bana birşey yazmıştı tam hatırlamıyorum.

sent via GSC

Sakin olun yav ben geyiğine raporladım umarım ceza alırsın dedim. Raporlamadım bile.

Geçen de komik olmayan başka bir paylaşımına aynısını yazmıştım. Hatta Furkan da buna ithafen bana birşey yazmıştı tam hatırlamıyorum.

sent via GSC

Belhanda konusuna iki Almanci GSC efsanesi fazla diyorsun? (Konudan atildi, artik kotu saka yapmadan 2 kez dusunur :D)

Belhanda konusuna iki Almanci GSC efsanesi fazla diyorsun? (Konudan atildi, artik kotu saka yapmadan 2 kez dusunur :D)
Yalnız ben de yine konuya giremiyorum, laptop da gördüm bu akşam tesadüfen.

App den girince hiç belli olmuyor çünkü.

Huylu huyundan vazgeçmez ya o iğrenç lame joke larını hayatta bırakmaz :D

sent via GSC

sent via GSC
Köstebek lik yapma Can

Yaw ikiniz de konudan atilmis gozukuyorsunuz :asd22: @ADMINS

Arif Ulu Can BÜYÜK
#KA
5d15b24e0e27736aae132d22a705486b.jpg

Bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamadım. Hatta Almanya'da ki Ofiste bir tanesi ile birlikte çalışıyorum.
Paylaşımı tekrarlıyorum

Bu sefer Edit Version.
Yanlış anlaşıldığım.. maksadım o kelimeler değildi..sadece "bakın S. Sporcular geldi" tarzında bir paylaşım yapmak istedim.
35c213da37bc103576ede86455b74b21.jpg

Bu yıl 16 gol 27 assistle bitirmezse kendisini başarılı saymak mümkün olmayabilir.

Hayret. Türkleri hiç sevmediklerini ve günümüzün Yahudileri olarak gördüklerini okumuştum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih de yazmış zaten, öylesi de var ama gerçekten o kadar çok değil. Dertleri sadece Türkler de denemez aslında, baktığın zaman içlerinde Avrupa Birliğine karşı olanı da çok.

Giulianoyu ornek al. Adam yine gol atmis

Koçum benim pasa bak pasa

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt