#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezon Sneijder kupada sov yapinca ayni kisiler tarafindan yerin dibine sokuluyordu kupa maci diye. Simdi bu kisiler Belhandayi savunuyorlar bu macta bile.

Simdi cidden Galatasaray taraftari olanlara soruyorum: Bu kisilerin ciddi ciddi Galatasaray taraftari oldugunu mu düsünüyorsunuz?

Gecen sezon Sneijder kupada sov yapinca ayni kisiler tarafindan yerin dibine sokuluyordu kupa maci diye. Simdi bu kisiler Belhandayi savunuyorlar bu macta bile.

Simdi cidden Galatasaray taraftari olanlara soruyorum: Bu kisilerin ciddi ciddi Galatasaray taraftari oldugunu mu düsünüyorsunuz?
Kimsenin GS'lığını sorgulamak ne sana ne de bana düşmez. ;)

Triggered

Ortami germeye gerek var mi cidden?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gecekleri konusmak neden ortami germek oluyormus Yusuf? Ülke alismis tüm gercekleri halinin altina süpürmeye, seni de anlayabiliyorum. Ama gerekirse gercekleri konusarak gererim ya, sen dert etme :)

Cocukca alinti yapip cevap vereceklerine, hadi karakter gösteripte cevap versinler yahu, uzatmanin anlami yok ki, yaz cevabini görelim ve mevzu kapansin. Sözüm sana degil tabi.

Bizene

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin olun arkadaşlar Belhanda gibi bir apaçinin yüzünden birbirinizi kırmaya gerek yok.

sent via GSC

Gecekleri konusmak neden ortami germek oluyormus Yusuf? Ülke alismis tüm gercekleri halinin altina süpürmeye, seni de anlayabiliyorum. Ama gerekirse gercekleri konusarak gererim ya, sen dert etme :)

Cocukca alinti yapip cevap vereceklerine, hadi karakter gösteripte cevap versinler yahu, uzatmanin anlami yok ki, yaz cevabini görelim ve mevzu kapansin. Sözüm sana degil tabi.
Belhanda Sneijder gecen seneki istatistikler kisir dongusunden sıkildim.
Bize gram birsey kazandirmiyor diye dusunuyorum ama yine de sen bilirsin.

buca maçında bir pas verdi diye milletin fikrini değiştirdiğine inananların varlığı gülünç

Hala sneijder hala sneijder bi bitmedi romantizmi bırakın adam yürüyecek hali yoktu

Valla Belhanda&Feghouli böyle mücadele etsinler yeterki zaten yetenekli adamlar STSL'de her türlü fark yaratırlar ...

Belhanda Sneijder gecen seneki istatistikler kisir dongusunden sıkildim.
Bize gram birsey kazandirmiyor diye dusunuyorum ama yine de sen bilirsin.

Mevzu ne Sneijder, ne Galatasaray ne Belhanda..

Mevzu bu forumda bazi kisilerin ciddi derece karaktersiz olmasi, Galatasaray düsmani olmasi, asil hedefi ortaligi karistirmak olmasi gibi seyler.

Sen bana aciklayabilirmisin? Bir Galatasaray taraftar neden gecen sezon kupa maclarinda veya kücük maclarda sergilenen performansla dalga gecip bu sezon birden 180 derece dönüp farkli fikir sahibi olabilir?

Art niyet oldugunu düsünmüyormusun örnek Ercan gibi üyelerde? Bunun mantikli aciklamasi var mi? Bayram degil seyran degil, ne oldu birden?

Kafayı yediniz iyice sneijder yüzünden adamın verdiği pasa uzulmemizi bekliyor
Sneijderde atıyor dememizi bekliyor

Kafayı yediniz iyice sneijder yüzünden adamın verdiği pasa uzulmemizi bekliyor
Sneijderde atıyor dememizi bekliyor

Hayir onu beklemiyorum iste.

Ne bekliyorum biliyormusun? Sneijder atarken kilif uydurup hala yetersiz, gitmeli dedigin gibi, ayni sözleri Belhanda icin demeni bekliyorum ki inandirici olsun, ciddiye alalim.

Belhanda iyi pas atmis olabilir bu mac, ama Sneijderin attigi paslarin ceyregini atamiyor adam. Burda senin adina tezatlik söz konusu.

Oyunculari isin icine katmadan, bunu acikla anlayalim.

Kafadan sneijderle belhandayi kıyaslamak saçmalık
Bunu yapabilmem için aynı tipte oyuncu olması lazım biri koşan basan çalım atabilen vuruşları zayıf biri
Diğeri son vuruşları iyi pas oyununda müthiş oynatan oyuncu fiziken zayıf çalım yeteneği olmayan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt