#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı renktaşlarda sensör var belhandayı övdüğün an sneijderden bahsetmeye başlıyorlar.100 kg olmuş katara yol almış hala kurtulamadık.Yılda 5.5 milyon artı ekstraları olan bir adamdı.Çogu maç 10 kişi oynadık.Kendine bakmadı ve şu an katarda..Belhanda da işimize yaramazsa onu da katara yollarız sorun yok.

Sneijder 27 yaşında Avrupayı donunda sallıyordu.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bazı renktaşlarda sensör var belhandayı övdüğün an sneijderden bahsetmeye başlıyorlar.100 kg olmuş katara yol almış hala kurtulamadık.Yılda 5.5 milyon artı ekstraları olan bir adamdı.Çogu maç 10 kişi oynadık.Kendine bakmadı ve şu an katarda..Belhanda da işimize yaramazsa onu da katara yollarız sorun yok.
Öyle diyon da adam 34 yaşında. Bu yaşında ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor.

Sneijder bizim efsanemizdir.

Bundan sonra yorum yaparken konuya sneijderi öven belhandanin üstünde olduğunu anlatan bir paragraf ile başlamalıyız galiba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sneijder çabuk parladı çabuk söndü.Allah aşkına o yaşta sneijder GS a mı gelirdi sence?Kariyeri iyi ama aldığı parayı hakettiğini söyleyemeyiz..Benim efsanem falan değil.Ben Prekaziyi izledim Hagiyi izledim.Bülent korkmazı izledim.
Sneijder 27 yaşında Avrupayı donunda sallıyordu.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Öyle diyon da adam 34 yaşında. Bu yaşında ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor.

Sneijder bizim efsanemizdir.

Aga bu adamın başlığı altında Sneijder'le kıyaslanmasını ve yaftalanmasını anlamıyorum. Doğru veya yanlış Sneijder gönderildi. Veda ederken de 1 senelik alacağından feragat edip delikanlılık yaptı. Belhanda ise ciddi maliyetlerle kadroya dahil edildi. Hal böyle iken oyuncudan ne şekilde daha fazla verim alabiliriz düşüncesi içinde olmalıyız.

la yeter artık şu kıyaslamayı yapmayın, destek olacağına köstek olmaktan zevk alır mi la bi taraftar?

keşke şişman portakal oynasaydı da ebenizin örekesini tersten gösterseydi size. ne boş beleş adamlarsınız. herif 150 kg olmuş hala sneıjder. belhanda şu an ofansımızın en etkili adamlarından . bilekleri iyi geri zekalı değil pasları kesici. şutları çok etkili değil ne yapalım yani. düşünsenize şimdi belhanda yerine katar yolcusu sneıjder oynuyormuş :acne:

Ben hala çok beğenmiyorum. Hafif çaba gördüm bugün... Bence Terim keser diye çekiniyor. 2. Yarıda sakatlık vs riskine önlem ve 2 forveti denemek için çıkardı. Ama bence birde mesaj verdi. İyi çalışacaksın. Ve bu pozisyonları gol yapacaksın dedi. Hala fiyat performans yüzünden hiç bir tutar yanı Yok. İyi oynasın düzgün iş yapsın yanıldım derim. Ama hiç umudum yok. Adam aşırı rahat...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevzu ne Sneijder, ne Galatasaray ne Belhanda..

Mevzu bu forumda bazi kisilerin ciddi derece karaktersiz olmasi, Galatasaray düsmani olmasi, asil hedefi ortaligi karistirmak olmasi gibi seyler.

Sen bana aciklayabilirmisin? Bir Galatasaray taraftar neden gecen sezon kupa maclarinda veya kücük maclarda sergilenen performansla dalga gecip bu sezon birden 180 derece dönüp farkli fikir sahibi olabilir?

Art niyet oldugunu düsünmüyormusun örnek Ercan gibi üyelerde? Bunun mantikli aciklamasi var mi? Bayram degil seyran degil, ne oldu birden?
5a53ce1fc03c0e2b9470c185.jpg

Burası Belhanda topiği. Konu ile alakalı yazacaksak yazalım, yoksa Katar ligine kadar uzayabilirsiniz.

bu konuda iyice saçmalığa bağladı birileri sneijdersporlu birileri belhanda GS'li olun sadece :D

Heisin pası futbol okullarında öldürücü pas nedir nasıl atılır başlığı altında hem uygulamalı hemde anlatılarak göstermeli
Vücudun duruş şekli acı gibi kavramlar en ince ayrıntısına kadar gösterilmeli
Dip not olarak da belhanda vuruşu denmeli
Iyi forumlar keyifli günler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyada "Berlin Duvarı" olarak da bilinen Bucaspor defansını attığı olağanüstü pasla ekarte eden Faslı Maradona Belhanda'yı kutlarım.

Dün bu zatı muhterem ortalama bir şut yeteneğine sahip olsa 2 tane yazmıştı bile ama gene şaşırtmadı. Şut özürlüsü.

Mariano'nun senin atacağın pası seveyim tarzındaki gülüşünde kahkaha attım. :asd22:

Hele hele maçın başında orta mı şut mu anlamadığım saçma sapan bi hareketi vardı dışarı giden. Onu da unutmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt