Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.259
- 2.168
kaç tane şutun pasının pasını verdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Fatih hocanın neden kestiğini merak ediyorum. Taktik icabı mı yoksa yeterli görmediği için mi? Aslında bunu açıklasa güzel olur ama işte böyle bir huyu yok, Fatih hocanın.
Eğer yeterli değil ise, bugüne kadar eleştiren aşağı yukarı herkese Sneijder yüzünden yapıyorsunuz damgasını vuran arkadaşların yazacaklarını samimi bir şekilde okumak isterdim.
Haftaya yerini alır, gölünü atar, asistini yapar. Fazla şaaapmaya gerek yok.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğrudur, olabilir. Eksikleri defalarca dile getirildi ama biz sonuçta taraftarız. Hoca neden kesti gerçekten kendi ağzından duymak isterdim.İster Belhanda ol ister dünya yıldızı adam gibi oynamazsan keserim mesajı yolladı hocam.
Ben Fatih Terimin tamamen sildiğini sanmıyorum ama geldiginde söylediği ilk söz ben formayı ortaya koyarım oyuncu alır. Muhtemelen yapmak istediği bu ama Belhanda buna cevap verecek ciddiyete sahip mi orası muamma.Adam harcamak kolay Fatih Terim gerekli katkıyı alacaktır Belhanda'dan.
Assist de Pre Assist de. Gol deme . Herif 15 haftada 2 gol atmis. Golün birisi herkes durup bos kaleye atti. Gol deme
kaç tane şutun pasının pasını verdi
Ben Fatih Terimin tamamen sildiğini sanmıyorum ama geldiginde söylediği ilk söz ben formayı ortaya koyarım oyuncu alır. Muhtemelen yapmak istediği bu ama Belhanda buna cevap verecek ciddiyete sahip mi orası muamma.
sneijder onun yaşındayken dünyanın en iyi topçusuydu
Daha önce gol atabildiğine göre. Haftaya da atabilir değil mi musap?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 hafta atamamasi, atmasindan daha yüksek, sence![]()

Kariyer kıyaslaması yapmak amacında değilim bu denli saçma yorumlar yapılıyor
Düşman gözüyle bakanlar,adam iyi oynayınca burada objektif yorum yapacağım ayağına girmesinler o zaman
Sanki başka takımın oyuncusu,eyw kötü de yerin dibine sokup çöküşe kılıf aranıyor
Yorumlara bak, Belhanda bir macta penalti kacirsa kesin evde halay cekersiniz. Allah akil fikir versin.