#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Fatih hocanın neden kestiğini merak ediyorum. Taktik icabı mı yoksa yeterli görmediği için mi? Aslında bunu açıklasa güzel olur ama işte böyle bir huyu yok, Fatih hocanın.

Eğer yeterli değil ise, bugüne kadar eleştiren aşağı yukarı herkese Sneijder yüzünden yapıyorsunuz damgasını vuran arkadaşların yazacaklarını samimi bir şekilde okumak isterdim.

İster Belhanda ol ister dünya yıldızı adam gibi oynamazsan keserim mesajı yolladı hocam.

Haftaya yerini alır, gölünü atar, asistini yapar. Fazla şaaapmaya gerek yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Assist de Pre Assist de. Gol deme . Herif 15 haftada 2 gol atmis. Golün birisi herkes durup bos kaleye atti. Gol deme

Güzel videolarını youtube'a filan yükleyin ki alıcısı çıksın transfer süresi bitmeden.

İster Belhanda ol ister dünya yıldızı adam gibi oynamazsan keserim mesajı yolladı hocam.
Doğrudur, olabilir. Eksikleri defalarca dile getirildi ama biz sonuçta taraftarız. Hoca neden kesti gerçekten kendi ağzından duymak isterdim.

Şundan istiyorum, Fatih Terim, Galatasaray taraftarının yüzde 99'u bu adama güveniyor. Bir de onun ağzından dinlemek isterdim kesik yemesinin sebebini. Hani eksiği olduğu için ise belki burada ki bu gereksiz mücadele biter.

Son düzenleme:
Adam harcamak kolay Fatih Terim gerekli katkıyı alacaktır Belhanda'dan.
Ben Fatih Terimin tamamen sildiğini sanmıyorum ama geldiginde söylediği ilk söz ben formayı ortaya koyarım oyuncu alır. Muhtemelen yapmak istediği bu ama Belhanda buna cevap verecek ciddiyete sahip mi orası muamma.

Ben Fatih Terimin tamamen sildiğini sanmıyorum ama geldiginde söylediği ilk söz ben formayı ortaya koyarım oyuncu alır. Muhtemelen yapmak istediği bu ama Belhanda buna cevap verecek ciddiyete sahip mi orası muamma.

Tudor dönemin de Belhanda kötü oynasa dahi dokunmuyordu, yerini garanti görüyordu. Yerinin garanti olmadığını anlayınca performansı artacaktır.

whoscorede göre macin adami

sneijder onun yaşındayken dünyanın en iyi topçusuydu

Kariyer kıyaslaması yapmak amacında değilim bu denli saçma yorumlar yapılıyor

Düşman gözüyle bakanlar,adam iyi oynayınca burada objektif yorum yapacağım ayağına girmesinler o zaman

Sanki başka takımın oyuncusu,eyw kötü de yerin dibine sokup çöküşe kılıf aranıyor

Kariyer kıyaslaması yapmak amacında değilim bu denli saçma yorumlar yapılıyor

Düşman gözüyle bakanlar,adam iyi oynayınca burada objektif yorum yapacağım ayağına girmesinler o zaman

Sanki başka takımın oyuncusu,eyw kötü de yerin dibine sokup çöküşe kılıf aranıyor

lol, bütün sene Sneijder'e aynısını yapan adam bunu diyor.

Pabuç pahalı artık doktor :) Umarım anlamışsındır. Öyle idare ederek devam edemezsin. Ya tüm enerjini ruhunu vererek oynayacaksın ya da gideceksin.

Ben Fatih Hoca'nın oyun anlayışı ile beraber özellikle iç saha maçlarında son derece etkili olabileceğini düşünüyorum. Kendisi isteyecek ve formayı kendisi alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt