- 13 Şubat 2009
- 27.782
- 25.263
- 3.468
Anti Belhandacı lar laflarını yiyecekler elbet bir gün
Ömrümüz yeter umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anti Belhandacı lar laflarını yiyecekler elbet bir gün
adam olabilecek biri kucuk takim topcusu gibi oynasa da, guzel hareketleri var top kayiplarina karsin ama hocanin ilk mactan kesmesi kotuye isaret bir gece ansizin qatar stars league olabilir gibi.
Ulan aynı dönemde alınan Ndiaye-Fernando-Feghouli-Gomis 'in konuları 120-130 sayfayı geçmezken Belhanda 'nın konusu 507 sayfa olmuş
Hay Belhanda kadar taş düşsün başınıza salın rahat bırakın artık şu adamı bir ...
Meyve veren ağaç taşlanir çekemeyenler utansınUlan aynı dönemde alınan Ndiaye-Fernando-Feghouli-Gomis 'in konuları 120-130 sayfayı geçmezken Belhanda 'nın konusu 507 sayfa olmuş
Hay Belhanda kadar taş düşsün başınıza salın rahat bırakın artık şu adamı bir ...
11 verdiler vermediklan bunu alan yok mu 10 milyona bırakırız. arabistan ,katar duy sesimizi
11 mi?11 verdiler vermedik
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan aynı dönemde alınan Ndiaye-Fernando-Feghouli-Gomis 'in konuları 120-130 sayfayı geçmezken Belhanda 'nın konusu 507 sayfa olmuş
katar starı sneıjder yerine alındı ya bütün mesele bu. halbuki ben beğeniyorum. lakayt dendiği maçlarda yine bir şeyler yapıyor. tek eksisi şut gücü yok . ve şundan eminim sneıjder gönderilmeseydi belhanda'ya yönelik yazılanların çok hafif cümleleri yazılacaktı.
Adamların derdi Belhanda olmuş
Kazık yediğimiz belli bonservis fiyat bakımından lakin bu kadarda yüklenilmez bir adama ayıptır.Riera ilk geldiği sene harikalar yarattı sanki belki adam alışarak iyi oynayacak,iyi oynadığında bu sallayanlar ne diyecekler acaba ?
Bu aksam takla veya taklalar bekliyorum Mardin guvercini gibi adam.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi