#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda sanırım hayırlı olsun dışında mesajım yok ama meşhur polemikte maalesef Belhandanın kötü olduğu görüşünü savunanların tarafındayım.

Sadece şunu söyleyebiliyorum keşke Ndiayenin yanına bonus gibi 5Milyona yollayabilsek.

lan bunu alan yok mu 10 milyona bırakırız. arabistan ,katar duy sesimizi

GSC Ağlama Duvarı
9b077da92bb2a81653bb370f8136731a.jpg

Ulan aynı dönemde alınan Ndiaye-Fernando-Feghouli-Gomis 'in konuları 120-130 sayfayı geçmezken Belhanda 'nın konusu 507 sayfa olmuş

Hay Belhanda kadar taş düşsün başınıza salın rahat bırakın artık şu adamı bir ...

katar starı sneıjder yerine alındı ya bütün mesele bu. halbuki ben beğeniyorum. lakayt dendiği maçlarda yine bir şeyler yapıyor. tek eksisi şut gücü yok . ve şundan eminim sneıjder gönderilmeseydi belhanda'ya yönelik yazılanların çok hafif cümleleri yazılacaktı.

Ulan aynı dönemde alınan Ndiaye-Fernando-Feghouli-Gomis 'in konuları 120-130 sayfayı geçmezken Belhanda 'nın konusu 507 sayfa olmuş

Hay Belhanda kadar taş düşsün başınıza salın rahat bırakın artık şu adamı bir ...
Meyve veren ağaç taşlanir çekemeyenler utansın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların derdi Belhanda olmuş

Kazık yediğimiz belli bonservis fiyat bakımından lakin bu kadarda yüklenilmez bir adama ayıptır.Riera ilk geldiği sene harikalar yarattı sanki belki adam alışarak iyi oynayacak,iyi oynadığında bu sallayanlar ne diyecekler acaba ?

katar starı sneıjder yerine alındı ya bütün mesele bu. halbuki ben beğeniyorum. lakayt dendiği maçlarda yine bir şeyler yapıyor. tek eksisi şut gücü yok . ve şundan eminim sneıjder gönderilmeseydi belhanda'ya yönelik yazılanların çok hafif cümleleri yazılacaktı.

O katara gitmişti değil mi :D

Şu şartlarda da oynamayacaksa ne zaman oynayacak bu adam?

Bugün muhtemelen oynayacak, umarım Fatih hocanın mesajını almıştır çünkü artık sazı eline alan bir orta saha oyuncusuna daha çok ihtiyacımız var.

Bu aksam takla veya taklalar bekliyorum Mardin guvercini gibi adam.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların derdi Belhanda olmuş

Kazık yediğimiz belli bonservis fiyat bakımından lakin bu kadarda yüklenilmez bir adama ayıptır.Riera ilk geldiği sene harikalar yarattı sanki belki adam alışarak iyi oynayacak,iyi oynadığında bu sallayanlar ne diyecekler acaba ?

Fenerlilerden beter

Beğenmiyorum, beğenmeme sebeplerini de defalarca yazdım.

Ancak tü kaka edilsin oynamasın falan çok yanlış yaklaşımlar, bu adama verdiğimiz parayı bir şekilde çıkarmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt