#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok abi adam yatmaya gelmiş,yeteneğini falan geçtik adam koşmuyo takım gol mü yicek umrunda değil,teklif varsa 1-2 fark etmez şutlanması laızm

kısa süre oynadı ama ben beğendim kaç pozisyonda orta sahada takımı rahatlattı . yetmez ama abartılacak kadar kötü de değil.

Süperdi ikinci ıyi oyunun mimarı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La bu adam OOS mevkisinde oynuyor arkasına yarım yamalak CM oynayabilen Tolgayı koyarsan sadece Balçoca Yaşamspor bile zorlar anormal bişey yok bunda,Selçuk kadar kabız etmedi hiç değilse.

Transfer dönemi kapanmadan acele etmek lazım

Kötü bir oyuncu olduğu gerçeğini kabul etme zamanımız geldi de geçiyor.

Bahaneler bahaneler.

sent via GSC

N'Diaye değil acilen bu herifin gitmesi lazım. Koca 45 dakika hiçbir şey yapmadı herif. Karşımızda da çok sert bir takım yok ve kendi evimizdeyiz. Kayseri maçında oynamamış, bu maçta da yedekten girmiş lakin futbol arzusu adına hırs adına en ufak bir şey göremedim. Böyle gamsız herifleri almayın artık yeter ya yeter!! Gomis girdiği anda farkını belli etti. İyi futbolcu dediğin karakterli futbolcu dediğin farkını anında belli eder. Bizim fesli maradonamız girdi ama Selçuk oyundan çıkmadı herhalde diye şüpheye düştüm. Ayıptır!

Bir futbolcunun amaçları hedefleri olmaz mı arkadaş? Bu seviyeye gelmiş bir oyunucunun bu kadar rahat bu kadar gamsız ve vurdum duymaz olmaya hakkı var mı? Ne şut var ne pas var ne çalım var ne mücadele var hiçbir şey yok. İnsan biraz gurur yapar hırs yapar.

Bence kötü değildi badou gittiğine göre transfer de olmayacağına göre çok ihtiyaç duyacağız kendisine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt