Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ben iki pozisyon dışında bir aksiyonunu hatırlamıyorum. Artı hanesine yazılabilecek olan ise, girdikten sonra orta sahanın biraz daha dirençli görünmesi idi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ardacım bırak da eleştirelim dimi süperstarınız yav
gurur yapma da sen de gerçeği kabullen yavaş yavaş
20 hafta oldu
Bir orta saha oyuncusu bu kadar top kaybedemez ya. Ligden örnek vermek gerekirse Atiba %93, Fernando %90, Joséf %89, Emre %85 maç başına başarılı pas ile oynuyorlar. Belhanda'da bu oran %73. İnanılmaz düşük bir rakam. Hücum oyuncuları bu kadar düşük pas oranıyla oynamıyorlar.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Talisca, Giuliano, Batalla hücum oyuncuları. Belhanda bunlara göre daha geride oynuyor. Fenerbahçe'de Joséf 8 numara oynatılıyor. Mehmet Topal'ın önünde. Joséf, Oğuzhan ve Emre Belözoğlu ile gayet de karşılaştırılabilir. Hepsi %85 üstü başarılı pas yüzdesi ile oynuyorlar.İyi de kıyasladığın oyuncular defansın önünde oynayan adamlar. Çoğu zaman en yakınındakilere garanti oynuyorlar o yüzden o yüzdeler normal. Belhanda'nın bölgesinde ki oyuncular oyun yapısı gereği daha dikine oynaması gereken adamlar, bu yüzden yüzdeleri daha düşük olacaktır haliyle. Kıyaslama yapılacaksa Talisca, Guilanio, Batalla vs. gibi isimlerle kıyaslamak lazım.
Ilk yarıda di mi? Ilk 45dkdaki oyununu ben de beğendim ama linç ederler diye dile getiremiyorum.Bugün sanki biraz iyiydi yaw.
Twitterda az önce istatistik verilerini gördüm. Yani o kadar zorlama istatistikler ki sneijderin asistin asisti muhabbetini de geçti.D
Younes Belhanda, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray'ın en fazla asist yapan (6), şut pası atan (50), ön asist yapan (3) ve başarılı çalım atan (32) ismi.