#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben iki pozisyon dışında bir aksiyonunu hatırlamıyorum. Artı hanesine yazılabilecek olan ise, girdikten sonra orta sahanın biraz daha dirençli görünmesi idi.

Bir orta saha oyuncusu bu kadar top kaybedemez ya. Ligden örnek vermek gerekirse Atiba %93, Fernando %90, Joséf %89, Emre %85 maç başına başarılı pas ile oynuyorlar. Belhanda'da bu oran %73. İnanılmaz düşük bir rakam. Hücum oyuncuları bu kadar düşük pas oranıyla oynamıyorlar.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baştan söyleyeyim ben de iyi oynadığını düşünmüyorum ama bu adam gönderilsin de Selçuk banko oyuncumuz mu olsun ? Selçuk haini ne koşuyor, ne pas atabiliyor, ne de savunma yapabiliyor. Belhanda en azından direnç kazandırıyor takıma. Ben yarım sezon daha Belhanda'yı izlemeye razıyım yeter ki Selçuk oynamasın. Sene sonu bir takıma kitleriz bu arabı.

Bir orta saha oyuncusu bu kadar top kaybedemez ya. Ligden örnek vermek gerekirse Atiba %93, Fernando %90, Joséf %89, Emre %85 maç başına başarılı pas ile oynuyorlar. Belhanda'da bu oran %73. İnanılmaz düşük bir rakam. Hücum oyuncuları bu kadar düşük pas oranıyla oynamıyorlar.

İyi de kıyasladığın oyuncular defansın önünde oynayan adamlar. Çoğu zaman en yakınındakilere garanti oynuyorlar o yüzden o yüzdeler normal. Belhanda'nın bölgesinde ki oyuncular oyun yapısı gereği daha dikine oynaması gereken adamlar, bu yüzden yüzdeleri daha düşük olacaktır haliyle. Kıyaslama yapılacaksa Talisca, Guilanio, Batalla vs. gibi isimlerle kıyaslamak lazım.

kafasına vurulsun şuna top oynatılsın lütfen

İyi de kıyasladığın oyuncular defansın önünde oynayan adamlar. Çoğu zaman en yakınındakilere garanti oynuyorlar o yüzden o yüzdeler normal. Belhanda'nın bölgesinde ki oyuncular oyun yapısı gereği daha dikine oynaması gereken adamlar, bu yüzden yüzdeleri daha düşük olacaktır haliyle. Kıyaslama yapılacaksa Talisca, Guilanio, Batalla vs. gibi isimlerle kıyaslamak lazım.
Talisca, Giuliano, Batalla hücum oyuncuları. Belhanda bunlara göre daha geride oynuyor. Fenerbahçe'de Joséf 8 numara oynatılıyor. Mehmet Topal'ın önünde. Joséf, Oğuzhan ve Emre Belözoğlu ile gayet de karşılaştırılabilir. Hepsi %85 üstü başarılı pas yüzdesi ile oynuyorlar.

Berbat bir oyuncu. Zaten hocamda olayın farkında oynatmıyor onu. Oyuna girdi kaldığı yerden devam etti. Çok top kaybediyor. Pas atması gereken yerde pas atmıyor topla oynuyor. Kendisine teklif varsa 3,5 ne verirlerse satın. 5 para etmez.

Yemin ederim özellikle bu başlıktaki yorumları okuyunca futbol bilgimden şüphe ediyorum.

Selçuk çıkıp bu girince oyun yavaşladı pozisyona giremedik. Bunun üzerine bu adam girince oyun aktı diyenleriniz var. Enteresan.

''Ölümü gösterip hastalığa razı etmek'' tabirinin tam karşılığı haline dönüştü Selçuk-Balhanda muhabbeti. Bu iki yetersiz adamdan ille de birine mecbur olacaksak kapatalım dükkanı vesselam..

Sezondan beklentilerimizi sıfırlayalım anlamında yani...Galatasaray gibi bir kulüp çok daha iyilerini bulup kadroya katabilmeli; ille de çok pahalı adamlar şart değil...

Twitterda az önce istatistik verilerini gördüm. Yani o kadar zorlama istatistikler ki sneijderin asistin asisti muhabbetini de geçti. :DD

[FONT=&quot]Younes Belhanda, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray'ın en fazla asist yapan (6), şut pası atan (50), ön asist yapan (3) ve başarılı çalım atan (32) ismi.

[/FONT]

Kral artık dar alanda 1-2 1-3 top saklamak dışında birşey yapman lazım. Çok güzel top saklıyorsun ama gerisi olmayınca anlamsız kalıyor.

devrenin ilk 20 dakikasında her baskı yediğinde top kaybı tehlikesi yaşattı yer yer de kaybetti

osmanlı oyundan düştükten sonra orta sahaya başarılı topla girişleri oldu ama geçiniz

derhal satınız

Twitterda az önce istatistik verilerini gördüm. Yani o kadar zorlama istatistikler ki sneijderin asistin asisti muhabbetini de geçti. :DD

Younes Belhanda, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray'ın en fazla asist yapan (6), şut pası atan (50), ön asist yapan (3) ve başarılı çalım atan (32) ismi.

Ön asistin kralini Feghouli yapti bugün Gomis'in golünde.

bursa macinda sola gectiginde iyiydi
bence solda bir denenmeli
yasin normalden erken manyamaya basladi bu sezon
belhanda - feguli - gary gibi bence denemege deger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt