#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransız basınına göre nice bedava kiralama teklifi sunmuş. Spartak Moskova da 7.5 milyon Euro teklif etmiş ama hem Belhanda hemde Galatasaray istememiş. Équipe 21 deki kadın bile dedi rusyada bile 4 milyon Euro maaşı zor alır diye

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hayatım da gördüğüm en overrated, en balon futbolcu diyebilirim.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ulaan elimizde patlamaya cok yakinsin belhanda denen futbol ozurlusu.

Seni araplara, çine yani cebinde parasi olup futboldan bi haber ulkelere bi ittirsek ya !! :(

Bu salak yerine sneijder olsaydi cebimizde extra 10 milyon euro, puan cetvelinde en az 6 puan fazlamiz olacakti ! :(

Asistin asistini yapiyo diye bana bu apaciyi savunanlar vardi buralarda !!

Sneijder gibi 30 metreden kaleci avlayan forvet arkasindan alti pastan vurdugu sutlari outa bile degil taça yollayan belhanda apacisine terfi ettik !!!

Az isyan etmedim.

Neymis kosuyormus!! Sanki GS atletizm subesine atlet aldik?? Kosmakla topcu olunsaydi en iyi futbolcular kenyadan, etiyopya dan cikardi !!

Sneijderi yollayip bunu futbolcu diye alanlarin Allah bin belasini versin !!

Son düzenleme:
valla ben bu elemanı begeniyorum,bonservisi cok yüksek yıllık maasıda cok yüksek bunlar kabulüm

fakat gecen yıl favrenin yönetiminde cok macta izledim klasik 10 numara degil belki ama gayet kaliteli adam çöp filan degil

verilen malca bonservis ve fahis yıllık ücret yüzünden gömülüyor adam

Ulaan elimizde patlamaya cok yakinsin belhanda denen futbol ozurlusu.

Seni araplara, çine yani cebinde parasi olup futboldan bi haber ulkelere bi ittirsek ya !! :(

Bu salak yerine sneijder olsaydi cebimizde extra 10 milyon euro, puan cetvelinde en az 6 puan fazlamiz olacakti ! :(

Asistin asistini yapiyo diye bana bu apaciyi savunanlar vardi buralarda !!

Sneijder gibi 30 metreden kaleci avlayan forvet arkasindan alti pastan vurdugu sutlari outa bile degil taça yollayan belhanda apacisine terfi ettik !!!

Az isyan etmedim.

Neymis kosuyormus!! Sanki GS atletizm subesine atlet aldik?? Kosmakla topcu olunsaydi en iyi futbolcular kenyadan, etiyopya dan cikardi !!

Sneijderi yollayip bunu futbolcu diye alanlarin Allah bin belasini versin !!

o bahsettiğin sneıjder mazide kaldı hazırdaki hali katar liginde göbeğiyle tıngır mıngır pas yapıyor. belhanda parasına göre yetersiz verimsiz olabilir ama wesley gitmeseydi şu an çok daha kötü bir halde olacağımız da bir gerçekti.

valla ben bu elemanı begeniyorum,bonservisi cok yüksek yıllık maasıda cok yüksek bunlar kabulüm

fakat gecen yıl favrenin yönetiminde cok macta izledim klasik 10 numara degil belki ama gayet kaliteli adam çöp filan degil

verilen malca bonservis ve fahis yıllık ücret yüzünden gömülüyor adam

GS in forvet arkasi , altipastan taça vuruyor ama kaliteli ??

Buna futbolcu diyen kimse futboldan anlamiyor kusura bakma. Kucuk takim orta sahasi.

o bahsettiğin sneıjder mazide kaldı hazırdaki hali katar liginde göbeğiyle tıngır mıngır pas yapıyor. belhanda parasına göre yetersiz verimsiz olabilir ama wesley gitmeseydi şu an çok daha kötü bir halde olacağımız da bir gerçekti.

ama sneijder kalip belhanda gelmeseydi cepten cikacak para 4,5 milyon bilemedin 5 milyon euro idi

belhandanin bizi soktugu toplam taahhut ise 25 milyon euro civarinda

GS in forvet arkasi , altipastan taça vuruyor ama kaliteli ??

Buna futbolcu diyen kimse futboldan anlamiyor kusura bakma. Kucuk takim orta sahasi.

bu adam 10 numara degil forvet arkasıda degil önceden izlemeyenler ve bizim malların 10 numara vermesi en büyük hata oldu

ama tabi en büyük hata fahiş bonservis ve yıllık ücret

dedigim gibi gecen sene favre ile cok iyi sezn gecirdi tam takım oyuncusydu yıldız filan degil

yani bizim taraftar ve medya cok sisirdi ve büyüttü bu adamı önceden izleyen birisi zaten takım oyuncusu oldugunu bir sneijder alex tarzı adam olmadıgını biliyordu

acıkcası terim ısrar ederse mutlaka faydasını görür takım ve mutlaka talibide cıkar

ama sneijder kalip belhanda gelmeseydi cepten cikacak para 4,5 milyon bilemedin 5 milyon euro idi

belhandanin bizi soktugu toplam taahhut ise 25 milyon euro civarinda

sinan senin mantığınla kesinlikle adam almamamız lazım . melo juve'de bidondu bizde coştu. ve ben işin açıkçası belhanda'yı gayet de beğeniyorum . herifin ofans aklı bilekleri var. forum neden bu kadar gömüyor onu bildiğim için çok da umursamıyorum . ha parasını hak ediyor mu hayır. ama yerine adam almak zorundasın ya belhanda ya da başka biri.

Bizde kalsa hala is yapardi. Herif burayi seviyordu.

Gecen sene en kotu sezonu dendi, 26 gole dogrudan etki yapti. Bu lavuk ne yapabilir ?

Sneijder bu yil da 20 gole etki eder , opusur koklasir plaketle 2018 haziraninda sozlesmesi biter yollarimizi ayirirdik Turkiye sampiyonu olarak.

Belhandaya vedigimiz 10 milyon bonservis de cebimizde kalir ustune CL gelirlerini hesap edip ona gore adam alirdik orta sahaya .

Ya sneijder 100 kilo olsa bu heriften cok cok daha katkisi olurdu gormuyormusunuz adam yok ya yok.

10 milyon euro bonservis, 3.7 milyon euro maas 4 yil garanti sozlesme !!

Yaziklar olsun, icim yaniyor !!

Son düzenleme:
Bizde kalsa hala is yapardi. Herif burayi seviyordu.

Gecen sene en kotu sezonu dendi, 26 gole dogrudan etki yapti. Bu lavuk ne yapabilir ?

Sneijder bu yil da 20 gole etki eder , opusur koklasir plaketle 2018 haziraninda sozlesmesi biter yollarimizi ayirirdik Turkiye sampiyonu olarak.

Belhandaya vedigimiz 10 milyon bonservisi de CL grlirlerini hesap edip ona gore adam alirdik orta sahaya .

Ya sneijder 100 kilo olsa bu heriften cok cok daha katkisi olurdu gormuyormusunuz adam yok ya yok.

10 milyon euro bonservis, 3.7 milyon euro maas 4 yil garanti sozlesme !!

Yaziklar olsun, icim yaniyor !!

bu konuşmalar çok tekrarlandı . wesley dediğiniz kalitede olsaydı katar liginden başka elbette adam akıllı talibi çıkardı . nice aldı pişman oldu . amerikan ligine gidecekti o bile olmadı araplara kaldı . vücudu profesyonel futbolu kaldırmadığı gibi kafa olarak da jübile yapmış zaten . bizde olsa bir ihtimal 3 aylık bir periyottan sonra kilo verdiyse oyuna sonradan girer bir şeyler denerdi.

şampiyon olduğumuz sene teşekkür edilip yollanmalıydı. gönderilmesi doğruydu ama yerine o maliyetle belhanda'nın alınması hataydı.

sinan senin mantığınla kesinlikle adam almamamız lazım . melo juve'de bidondu bizde coştu. ve ben işin açıkçası belhanda'yı gayet de beğeniyorum . herifin ofans aklı bilekleri var. forum neden bu kadar gömüyor onu bildiğim için çok da umursamıyorum . ha parasını hak ediyor mu hayır. ama yerine adam almak zorundasın ya belhanda ya da başka biri.

Hayir . Benim mantigim su , altina imza attigin tum takimin maliyet yuku senin o takimla elde edecegin geliri gecmemeli

cunku gecerse ve geciyor , o zaman 2,5 milyar TL borc olusuyor iste

belhanda da bu segmentteki en yanlis hamle

Sneijder'i Konya'ya gol atıyor diye eleştirenler Belhanda Konya maçında az bir top oynar gibi gözükünce başlamışlar yine Wesley kötülemelerine !

O zaman da 50 kere yazdik , sneijder den yapilan tasarruf dogruydu ama yerine 5 kati para verip belhanda alinacaktiysa bari sneijder kalsaydi

Hayir . Benim mantigim su , altina imza attigin tum takimin maliyet yuku senin o takimla elde edecegin geliri gecmemeli

cunku gecerse ve geciyor , o zaman 2,5 milyar TL borc olusuyor iste

belhanda da bu segmentteki en yanlis hamle

teoride öyle diyorsun da pratikte uygulamada olmuyor işte. avrupada piyasanın bokunu çıkardılar. kaliteli genç adam istersen mecburen bayılacaksın başka çare yok. scout ekibimiz beş para etmiyor alt yapıda bir numara yok . ne yapacaksın peki ? anadolu'dan toplamaya kalksan önüne gelen 5 milyondan aşağı kapı açmıyor. türkiye'ye oyuncuyu getirmek için elbette cazibedar para vermek zorundasın

teoride öyle diyorsun da pratikte uygulamada olmuyor işte. avrupada piyasanın bokunu çıkardılar. kaliteli genç adam istersen mecburen bayılacaksın başka çare yok. scout ekibimiz beş para etmiyor alt yapıda bir numara yok . ne yapacaksın peki ? anadolu'dan toplamaya kalksan önüne gelen 5 milyondan aşağı kapı açmıyor. türkiye'ye oyuncuyu getirmek için elbette cazibedar para vermek zorundasın

alma . En guzel cozum . Nasilsa yarin bjk ve fb de alamayacak

herkes almayarak yarisirsa herkesin alarak yarismasindan farkli bir durum olusmaz

piyasayi alanlar ve bu paralari verenler yukseltiyor zaten

ayrica al al al yontemiyle geldigimiz nokta 2,5 milyar TL borc ve artik yonetilemedigi icin , kota doldugu icin maaslar bile oyuncu satilarak odenebiliyor

alma . En guzel cozum . Nasilsa yarin bjk ve fb de alamayacak

herkes almayarak yarisirsa herkesin alarak yarismasindan farkli bir durum olusmaz

piyasayi alanlar ve bu paralari verenler yukseltiyor zaten

ayrica al al al yontemiyle geldigimiz nokta 2,5 milyar TL borc ve artik yonetilemedigi icin , kota doldugu icin maaslar bile oyuncu satilarak odenebiliyor

kulüpler kaz gelecek yerden tavuk esirgemek istemiyorlar ve riske giriyorlar. şampiyon olsan CL'ye adım atsan kaç katını alıyorsun . kaldı ki futbol güncelinde dediğin durum yok herkes transfer yapıyorken kadrolarını sağlam tutuyorken sen yapmazsan ezilirsin . kısa sürede vasat bir kulube dönersin daha da toplayamazsın . önce adın büyüklerden silinir sonra küme düşer yok olur gidersin . düşün bakalım alt yapıdan adamlarla oynuyorsun garanti küme düşersin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt