#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu bu kadar kısa süre içinde kolay kolay söyleyeceğim hayatta aklıma gelmezdi ama Tarık dan sadece 3 sene sonra daha büyük bir kazık yemeyi başardığımızı düşünüyorum.

Emeği geçen herkesin ilk olarak Allah bin belasını versin, ikinci olarak da bu apaçinin transferinde dönen komisyonlardan hırsızlıklardan kimin kursağından 1€ bile geçtiyse haram zıkkım olsun.

Dönelim asıl olaya Tarık döneminde Tarık'ın transferini mecbur kılan argümanlar sunan arkadaşlara hiç bi şekilde katılmasam da bu argümanların bir yere kadar da kendilerince mantıklı açıklamaları vardı en azından.

1. Yabancı sınırının birliğinde getirdiği yerli oyuncular mecburiyeti 2. Yıllardır kronikleşen sağ/sol bek sorunsalı 3. Yerli oyuncuların 1.şık yüzünden kaynaklanan kat kat daha fazla piyasaya ve fiyata sahip olmalaları.

Dediğim gibi bana göre Tarık transferinin hiç bir mantıklı açıklaması yoktu ama yukarıda da dediğim gibi bu transfer için "bahaneler" vardı "en azından".

Belhanda transferinde ödediğimiz manyakça para için hiç bir bahane yok; ne sınır gibi ilkel bir sorun var, ne son gün (panik) transferi, ne uzun kontrata sahip olduğu için yüksek bonservis gerektiren bir oyuncu(1 sene kontratı vardı), ne piyasası yüksek bir futbolcu( 3 yıl boyunca oradan oraya kiralanmış ve kendi takımında istenmeyen bir adam), ne de genç ve gelecek vaad eden bir yetenek(28 yaşına girecek).

Ben uzum yıllar Tarık kadar yağlı bir kazık yemeyiz diyordum yemeyi beceremeyiz diyordum, ama Dursun sağolsun aradan daha 3 sene bile geçmeden Tarık dan daha büyük kazık yedirmeyi başardı. Bunu zaten becerse becerse ancak o yağlı surat ve üçkağıtçı pezo kardeşi becerirlerdi.

Yazın bu adamın ne kadar gereksiz ne kadar vurdumduymaz balon bir futbolcu olduğunu söylerken beni ve benim gibileri alaycı şekilde Sneijderci olmakla ve sırf bunun yüzünden Belhanda yı çekememe beğenmeme gibi saçmalıklarla itham edenler vardı. Ama şimdi görüyoruz kim doğruları konuşmuş kim boş beklentilerle kendini kandırmış. Tabi hâlâ görmek istemeyenler var, en vahimi durum da onların bulunduğu ruh hali zaten.

Belhanda nın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu anlatmak için burada satır satır romanlar masallar yazanlar modern futbol dan bahsedenler aynı boylu poslu Tudor gibi ortadan kaybolup gittiler.

Geçmiş olsun hepimize. Bu kazık kolay kolay çıkmaz. Kaybeden yine Galatasaray oldu maalesef.

sent via GSC

kulüpler kaz gelecek yerden tavuk esirgemek istemiyorlar ve riske giriyorlar. şampiyon olsan CL'ye adım atsan kaç katını alıyorsun . kaldı ki futbol güncelinde dediğin durum yok herkes transfer yapıyorken kadrolarını sağlam tutuyorken sen yapmazsan ezilirsin . kısa sürede vasat bir kulube dönersin daha da toplayamazsın . önce adın büyüklerden silinir sonra küme düşer yok olur gidersin . düşün bakalım alt yapıdan adamlarla oynuyorsun garanti küme düşersin :)

Peki bunu uygulamadiginda olusan 2,5 milyar TL lik borcu nasil kapatmayi dusunuyorsun ?

cunku eger senin dedigin yontem zarar ettirmeseydi veya bir baska deyisle gelir olarak geri donusu olsaydi boyle bir borc olusur muydu

Sneijder'in lafı geçmemiş burada yine bu Allahın arabını savunmak için ortaya Sneijder lafları atılıyor lol. Küçükken topunuz Sneijder'in inşaatınamı kaçtı bilmiyorum da Belhanda ve Sneijder arasında Mustafa Sarp ve Xavi kadar fark var beyler acı gerçek. Sneijder'in gitmesi doğru olabilir evet he bence maaşını indirip en azından tek devre yararlanılabilirdi diye düşünüyorum çünkü kalitesi belli bir noktada adamın, ek parada vermeyeceksin. Gönderilmesine itiraz etmedim ama bu herifin gelmesine herkes isyan etti. Ula adam şurada bu kadar savunmak için götünüzü yırttığınızı görse yemin ederim utancından oynamaya çalışır biraz. Herif defansın önünde topu kaptırıp, kaptırdığı topa koşmuyor bile.

Peki bunu uygulamadiginda olusan 2,5 milyar TL lik borcu nasil kapatmayi dusunuyorsun ?

cunku eger senin dedigin yontem zarar ettirmeseydi veya bir baska deyisle gelir olarak geri donusu olsaydi boyle bir borc olusur muydu

tamam kimseyi almayalım sözleşmeli topçuların sözleşmeleri bitince alt yapıdan tıfıllarla çıkalım . ilk sene bir ihtimal kümede kalırız sonra kaçınılmaz sonla küme düşeriz daha da çıkamayız. sence hangisi daha güzel ? bugün küme düşmeye aday takımlar bile sağdan soldan çıkmalarla adam alıyor sen kimseyi almayalım diyorsun .

tamam kimseyi almayalım sözleşmeli topçuların sözleşmeleri bitince alt yapıdan tıfıllarla çıkalım . ilk sene bir ihtimal kümede kalırız sonra kaçınılmaz sonla küme düşeriz daha da çıkamayız. sence hangisi daha güzel ? bugün küme düşmeye aday takımlar bile sağdan soldan çıkmalarla adam alıyor sen kimseyi almayalım diyorsun .

Demiyorum , diger yontemle cozum onerin ne diyorum

cunku iflas esigindeyiz gercekten

Şaka maka 4 sene boyunca 4’er milyon alacağı bir sözleşmeye sahip bu adam ve daha ilk senesi tamamlanmadı. Ulan düşünüyorum da bu adamın masrafından kurtulmanın hiçbir yolu yok. En fazla bedelsiz kiralarız bu adamı, o zamanda 10 milyonluk bonservis kaçmış olur zaten. Verim alma ihtimalini düşünemiyorum bile, yollar gittikçe açılıyor kendisiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence abarttığınız kadar kötü topçu değil. Şut asistin de dünya lideri diyebiliriz. Buna şükredeceğinize bir de eleştiriyorsunuz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elimizde patladı gibi laf söylemek gereksiz. bence sezon sonu gidecek

Bu adam rakibi kontra atağa çıkarmak dışında ne yapar? Rakip az biraz yetenekli olsa oynamasınlar bunun attığı pasları değerlendirseler yeter. Düşünün geriye pas atar taça gider. Araya pas atıcam der rakibin önüne alda kontra yap dağıt bizi der. Biride gelir asisti gördün mü der. Rakip değerlendirse 2 tanede onlara yaptı. Ama o kısım için gözleri kapatırlar. Artık olay bunu savunmak değil. Tükürdüğünü yalamamak ve trol olma kıvamına geldi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şekilde gitmesi lazım kaldığı sürece zarara veriyor takıma Rusyada devam ediyormuş transfer sezonu 6-7ye itelesek süper olacak..Bu mental özürlü arapla uğraşacağımıza ondan gelen parayı topçulara dağıtsak çok daha fazla verim alırız

bazen kendi bile anlamıyor naptığını, olayı çözene kadar topu alıyorlar zaten ayağından.

Ilgaz Çınar dün muhteşem özetledi Belhandayı ; Geldiği kişi ve geliş şekli yüzünden çok önyargı oluştu aslında abartıldığı kadar kötü oynadığını düşünmüyorum.Montpellier zamanındaki oyununu çok değiştirdiği için taraftarın hayalini kurduğu 10 numara performansını vermiyor ancak genel olarak faydalı buluyorum artık eski 10 numara kavramı yok,James bile kendi tarzını değiştirdi demişti.

selcuk barzosundan iyi oldugu kesin
ama yeterli degil
josuenin biraz iyisi su ana dek

Ilgaz Çınar bu lafı söylediyse gözümden düşmüştür.

sent via GSC

Son Sayfa diye programları var A Sporda orada dinledim tam olarak bunu dedi ben katılıyorum açıkçası

Değerli bir yorumda bulunmuş ılgaz reis zaten futboldan herkes anlasaydı çok basit bir oyun olurdu

abv juve

Aslında abartıldığı kadar kötü oynadığını düşünqwqwkeıejwjejwjerjwejwjrwkrırwrw :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt