#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam ugruna sneijder i gonderen futbol aklinin basinda da dursun olmasi sasirtici degil

Bu konu neden kilitlenmiyor. Gına geldi aynı şeyleri okumaktan

Yetenek var ama takmıyor bu adam maçı lakayıtlık,boşvermişlik var.
Fener maçına da böyle çıkıyor Sivas maçına da özellikle maç deplasmandaysa hiç takmıyor.

Mac ozetini izledim yenice 2 assistide belhanda yapmis...Gomisin kacirdigi pozisyonda Garryi kaciran da o.

Halı sahada vardır böyle laubali ve spastikçe manasız hareketler yapan tipler, ağız burun dalasın gelir, bir de sırıtır puştolar; iyice ayar olursun.

Belhanda böyle bir tip işte.

milli takim arasi gelse de arkadaslarimiz biraz ovse

oynadigi futbolumsu seyle ovemiyorlar artik

bu arada 1-2 penalti golunu atin da izleyek yav

Bildiğimiz 10 numaralardan olmadığı, takım savunmasına nasıl da katkı verdiği konusunda, bezdirici, uzun, garip manzumelerle bizleri bıkmadan ve yılmadan aydınlatan(:hat::P) Adem Çakar dostumuzu bir kez daha yaadedelim!. Bu hususta futbol literatürüne ''Belhanda, topa karşı vs...'' gibi bir argüman bile katmıştı, değerini bilemedik vesselam!:red:...

Bu her bakımdan yetersiz, overrated elemanı hala savunmaya çalışanların futbol dağarcığı Adem kardeşim kadar geniş ve girift değil de kafa ütüleyemiyorlar Allah' tan; yaptıkları, trollist aktiviteden başka bir şey değil ki gizlemeyi de beceremiyorlar...

Kendi röportajında söylediği ''Yaşım ilerlediği için yeteneklerim geriledi'' sözü gözlemlerimi onaylar niteliktedir. Bazı futbolcular fiziksel olgunluğa erken yaşta ulaşırlar; uygun ortam bulduklarnda belli birkaç özelliklerini patlayıcı fiziksel güçle birleştirerek dikkat çekerler. Ancak yetenekleri kısıtlı olduğu için -çok azimli de değillerse- o patlayıcı fiziksel güçleri bir nebze gerilediği zaman bütün defoları ortaya çıkmaya başlar...

Transfer için ismi geçtiği andan itibaren hiç olumlu düşünemedim Belhanda için ki takıma yeni katılmış bir futbolcu hakkında genelde iyimser bakmaya çalışan biriyimdir. Bundan önce aynı şeyleri düşünüp yazdığım futbolcu olarak Yiğit ve Tarık' tan başkası gelmedi aklıma; o derece yani...

Tez vakitte en az zararla paketlenmesi dileğiyle...Zira 'oynadı-oynayacak' diye yıllarca adam diye güvenilip kallavi maaş ödenmesi birçok Galatasaray taraftarının futboldan sğumasına vesile olacaktır...

Bu adam ugruna sneijder i gonderen futbol aklinin basinda da dursun olmasi sasirtici degil
Hiç bir şekilde samimi değil şu yazdığın.

Hani sen forumda hep dersin ya birisi hata yaptı mi özür dilesin diye. Sneijder gönderilirken senin yazdıklarını da unutmadık. Pusuda bekler gibi gitmesini bekliyordun şimdi de böyle birşey yazıyorsun. Insan şaşıyor gerçekten.

Ben de senin özür dilemeni bekliyorum o vakit.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt