#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif eliştiri den ziyade küfürü seçmek de çok rasyonal bir hareket miş. Eliştiri tamam; ama kişisel art niyetli sözler, kelimeler yakışmıyor.

Sana da lakaplar bulsak hoşlanır mısın.
Sen daha küfür görmemişsin.
9b476f16fbc794ab40b297fb4b018fa7.jpg

sent via GSC

Bunun vatandaşı Mehdi Bourabia'yı alsaydık daha iyiydi valla

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ewt karar verdiniz mi belhanda mi sneijder mi sualinin yanitinin ne olduguna

ewt karar verdiniz mi belhanda mi sneijder mi sualinin yanitinin ne olduguna

Belhanda'yla Josue'yi falan kıyaslamak lazım bu kıyas Sneijder'e yapılan büyük ayıptır. Fakat şuan oyuncumuz Sneijder değil Belhanda. Sürekli Belhanda'yı kötüleyip Sneijder'i övmenin de bir faydası yok. Sezon sonuna kadar Belhanda dahil her oyuncuyu destekleyeceğiz.

Yasliyim artik 10no olarak oynayamiyorum, ozelliklerim kayboluyor yavastan diyen bir laubali. Ulan 28 yasindasin. Senin yasindakiler dunyayi feth ediyor Futbollariyla.
Kovun sunu. En son bunun parasini yatirin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor'a ilk olarak Hırvat hıyarı diyen kişi olarak bu herife de ilk apaçi diyen kişi benim. Kendisine yakışan en güzel lakabı bulduğum için mutluyum.

Lütfen forumda hoşnut olmadığım şahıslar Belhanda ya hitap ederken benim lakabımı kullanmasınlar. Kendi yaratıcılıklarını konuştursunlar.

sent via GSC

Ekli dosyayı görüntüle 18842

Saçma sapan aynı şeyleri önümüze ısıtıp ısıtıp koymayın. Bıkmadınız mı şu muhabetten? Bu konunun Wesley ile alakası olmadığını, çıkıp da bizi takıp top oynamadığı için,bütün takım koşarken bu herif eli belinde beklediği için sövdüğümüzü anlamanız için ne gerekiyor? Siz okuduğunuzu filan mı anlamıyorsunuz? Yeminle çıldırmalık ya. 20 maçta toplasan 5-6 maç haricinde herif resmen sahada yok gibiydi. İyi oynadığı o 5-6 maçta bile tamamen dominant bi oyun oynadığı tek maç olmadı. Oyunun belli anlarında öne çıktı sürekli. Okuduğunu bile anlama acizi adamlar gelmiş hala şu apaçiyi savunuyor. Bu herif kendisini bu kadar savunanları görse, maaş filan bağlardı size.Ulan sezon bitti daha top oynamasını bekliyoruz lağlet olsun.

iban ımı attım reise maaşı beklıyorum

Sneijder i hic istemeyen biri olarak dahi belhanda ile sneijder in kiyaslanmasi bile sneijder e , hadi sneijder i gectim , adamin gecmisine ve futbol istatistiklerine saygisizlik olur

ama sahsi tercihim boyle maliyetli adamlarin hic bir tanesinin hic bir kosulda transfer edilmemesi

cunku gunumuz futbolunda , asla bir hagi cikmayacak , onun bir seviye alti alex de cikmayacak

yani akillarda tat birakan "mac kazandiran adam" figuru artik yok ve boyle dominant adamlar da kalmadi

haliyle biz de ne sneijder i begeniriz ne belhandayi , bu yuzden de bu kadar tomarla para odemek de israf oluyor

Ulan Ndiayeyi getirirken türlü türlü tavizler veren yönetim Feghouli ve buna neler vermiştir sunmuştur merak ediyorum cidden.

Sneijder i hic istemeyen biri olarak dahi belhanda ile sneijder in kiyaslanmasi bile sneijder e , hadi sneijder i gectim , adamin gecmisine ve futbol istatistiklerine saygisizlik olur

ama sahsi tercihim boyle maliyetli adamlarin hic bir tanesinin hic bir kosulda transfer edilmemesi

cunku gunumuz futbolunda , asla bir hagi cikmayacak , onun bir seviye alti alex de cikmayacak

yani akillarda tat birakan "mac kazandiran adam" figuru artik yok ve boyle dominant adamlar da kalmadi

haliyle biz de ne sneijder i begeniriz ne belhandayi , bu yuzden de bu kadar tomarla para odemek de israf oluyor
(Biraz uzun olmuş, ergenler okumasın, sıkılırlar)...

Bunları klavyene pelesenk ediyorsun ya, futbol-kulüp-lig-ülke gerçeklerinden bu kadar habersiz olmana şaşmamak elde değil. Galatasaray gibi bir kulüp yarıştığı her kulvara iddialı girmek zorundadır. Bu da belli seviye ve fiyatta futbolcularla mümkün olabilir. Senin mantığına göre hareket edilmiş olsa Mariano-Fernando-Gomis de alınmamalıydı (Yıllık ücretleri yüksek) ki o durumda Akhisarspordan ne farkımız kalır, taraftar baskısıyla o yönetim işbaşında kalabilir mi?. Olabilecek şeyleri konuşalım...

Şimdi bu denli darboğaza girdiysek, kulübün yaz transferinde altından kalkılamayacak bir külfetin altına sokulduğu yadsınamaz bir gerçektir; bunun orta yolu bulunmalı idi. O zamanlar ben burada boşa çıkmış, yahut çok ucuz bedellerle alınabilecek bazı futbolcuları yazdım diye bazı ergenler alay etmişlerdi kıt akıllarıyla. Castro-Titi-Serdar Gürler-Yusuf Erdoğan ilk aklıma gelenlerdi. Kafa toplarında etkili, sol ayaklı 29 yaşındaki Titi' yi free transfer etmek Denayer' i kiralamaktan daha iyi olmaz mıydı?. Veya yine free transfer edilecek Andre Castro gibi bir futbolcu hala yok kadromuzda. 1 milyon gibi bir bedelle alınabilecek Yusuf solbeke adapte edilebilse en büyük sorunlardan biri hallolacaktı, Lato' ya filan bel bağlanmamış olurdu. Bunlar alınırdı da 1-2 si tutmazdı belki; ligde zaten piyasası olan adamlar, zararsız elden çıkarılmaları mümkündü. Keza imkan varsa ara transferde az maliyetle Poko' nun alınmasını ilk söyleyen de benimdir ...İlle benim dediğim adamlar da şart değildi ama bu profilde oyuncular mutlaka düşünülmeliydi. Fernando-Gomis gibi adamların transfer edilmesinden memnuniyetimi belirtirken ''Hep böyle maliyeti yüksek adamlarla bu işin sonu iyi yere varmaz'' argümanına dayandırmıştım bu öneri ve beklentilerimi. Ne yazık ki zaman beni haklı çıkardı...

Belhanda transferine en başından karşı çıktım. Oyuncu profili, mental zaafları-fair play defosu vs vs vs, burada birkaç kişi böyle bir adam için onca külfetin altına girilmemesi gerektiğini yazıp durduk. Ndiaye' nin transfer edilmesini isteyenlerdendim. Ancak hele 12 milyon gibi bir bedelle asla istemezdim, 7.5 bonservis ve yıllık ücretini de fahiş bulmuştum hatta; katkı vermiş olsa da bu fiyata satılabilmiş olması büyük şans oldu, yoksa baksana tümden batacakmışız!...

Hülasa; Dursun Özbek bir kulübü finansal planlama anlamında yönetememenin tezlik bir örneğini vermiştir ama bu demek değildir ki ille de en az maliyetle kadro kurmak en doğrusudur. Amaç her daim hedefler ve imkanlar çerçevesinde olası en güçlü kadroyu kurmak olmalıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt