#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi maç esnasında hepimiz neler neler söylüyoruz. Taraftarımız tuhaf gibi bir şey yazdığın için cevap verdim.

Arkaslarim tolga,yasin'e etmedigi kufurleri pas hatasi yapinca belhanda'ya etti. O yuzden tuhaf bi taraftarimiz var dedim. Neyse tuhaf bi arkadas grubum var desem daha dogru olur :)

Arkaslarim tolga,yasin'e etmedigi kufurleri pas hatasi yapinca belhanda'ya etti. O yuzden tuhaf bi taraftarimiz var dedim. Neyse tuhaf bi arkadas grubum var desem daha dogru olur :)
Gerçekten tuhaf bir arkadaş grubun var. Biz burada daha maç başlamadan önce mesela Yasine yazmaya başlıyoruz, hem de az buz değil

Tolga ve Belhanda arasında söyle bir fark olabilir. Tolganın ayaklar kazma, yani pas hataları sürpriz değil artık bizim için. Ama Belhanda'dan beklenti başka, daha teknik oynaması.

Maçı izleyemedim, Belhandaya gelirken karamsar bakıyordum. Ama gerçek şu ki, üretkenlik anlamda çok ihtiyacımız var. Umarım şampiyon oluruz, kendiside Fas ile Dünya Kupasında Portekiz ve İspanya maçlarında müthiş performans sergiler, en az 15 milyona okuturuz bunuda

Köstek olacagimiza destek olmamiz lazim ki daha fazla verim alabilelim

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

fatih hoca dokunuşundan sonra sonunda beklenen oyunu görebildik. nazar değmesin böyle devam, şampiyonluk için oyun kurucu performansı herzaman bu seviyede olmalı

Bu adam böyle oynamalı işte, orta sahada daha çok görev alarak. Bir an olsun durmadı. Üretkendi, güçlüydü, top kazandırdı, rakibi sürekli tehdit etti, mücadelelerden galip çıktı.
Bu yönlerini görmemiz büyük umut verici gelecek için.

Iyi oynamis olabilir ama faslilari iyi kötü taniyoruz.. devamliligi varmi gelicek mac gorucez. Tek macla adami kral ilan etmememiz gerek, bekliyelim görelim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

SA sorun nedir disaridaydim ?

Tek mac ile kral mi ilan edildi yine bu apaci kardesimiz biraz kipirdadi diye ?
Tabi ki tek macla kral ilan edilmemeli ama ben burada yerin dibine batirildigi kadar da kötü olmadigini dusunuyorum zaten bu adama kendi adıma kızma sebebim oyuna kendini vermemesi ve lakaytligi idi,kim ne derse desin is yapar istedigi zaman ki dun cok iyiydi. Su maliyet konusu da kapansın bence artik orda da dursun birisler cevirmis anlaşilan,boyle oynarsa biz kazanırız,aksi takdirde kaybeden de biziz almışız artık yapacak birsey yok.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fastan Cezayirden topçu çıkmaz, çıkarsada umursamaz kötü oyuncu diyorsunuz ya, iyi gülüyorum hepinize. Yıllardır Fransa milli takımını oluşturan oyuncuların çoğu Cezayir ve Fas kökenlidir. Belhanda ve Feghouli Fransa milli takımını seçseydi keşke, böyle Arap ırkçılığı okumak zorunda kalmazdık. Boş yapmayın, işinize bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt