Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Abi maç esnasında hepimiz neler neler söylüyoruz. Taraftarımız tuhaf gibi bir şey yazdığın için cevap verdim.Arkadaslarla birlikte izledim dedim butun taraftari kastetmedim. Lafin gelişi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi maç esnasında hepimiz neler neler söylüyoruz. Taraftarımız tuhaf gibi bir şey yazdığın için cevap verdim.Arkadaslarla birlikte izledim dedim butun taraftari kastetmedim. Lafin gelişi
Abi maç esnasında hepimiz neler neler söylüyoruz. Taraftarımız tuhaf gibi bir şey yazdığın için cevap verdim.
Gerçekten tuhaf bir arkadaş grubun var. Biz burada daha maç başlamadan önce mesela Yasine yazmaya başlıyoruz, hem de az buz değilArkaslarim tolga,yasin'e etmedigi kufurleri pas hatasi yapinca belhanda'ya etti. O yuzden tuhaf bi taraftarimiz var dedim. Neyse tuhaf bi arkadas grubum var desem daha dogru olur![]()
Burada Sivas macindan sonra Burak >>>>>Gomis diyenler vardiYeteneksiz oldugu icin
@Can BÜYÜK konuya gelmeden rahatlamayacak anlaşilan
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
manyak top oynadı ,kayahandan devamı var şarkısını sana hediye ediyorum abiSA sorun nedir disaridaydim ?
Tek mac ile kral mi ilan edildi yine bu apaci kardesimiz biraz kipirdadi diye ?
Nerden tanıyoruz arkadaş sanırsın Casablanca doğumluyuz,ben tanımam Fas'li felanIyi oynamis olabilir ama faslilari iyi kötü taniyoruz.. devamliligi varmi gelicek mac gorucez. Tek macla adami kral ilan etmememiz gerek, bekliyelim görelim
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Tabi ki tek macla kral ilan edilmemeli ama ben burada yerin dibine batirildigi kadar da kötü olmadigini dusunuyorum zaten bu adama kendi adıma kızma sebebim oyuna kendini vermemesi ve lakaytligi idi,kim ne derse desin is yapar istedigi zaman ki dun cok iyiydi. Su maliyet konusu da kapansın bence artik orda da dursun birisler cevirmis anlaşilan,boyle oynarsa biz kazanırız,aksi takdirde kaybeden de biziz almışız artık yapacak birsey yok.SA sorun nedir disaridaydim ?
Tek mac ile kral mi ilan edildi yine bu apaci kardesimiz biraz kipirdadi diye ?