- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Tek başına çıkıp büyük maç almadığı sürece belhandaya karşı hep aynı görüşteyim illa gol, asist yapsın demiyorum ağırlığını koysun oda yeter hayalet moda geçmesin selçuk gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün harika oynadı ama su oyunu ligde 30 dk bile gösteremedi şu ana kadar.Böyle oynasın ettiğim lafları yutmaya hazırım ama ilk zorlu maçta gene yokları oynayacak göreceksiniz
Peki müsaden ile bir şey soracağım, ilk satır ile ilgili. Neden koruma gereği duyuyor sunuz? Bu adam sonuçta sadece bir futbolcu? Size karşı bir şey söylenmeyip futbolcunun eleştirilmesini neden kendinize bu kadar dert ediyor sunuz?Kişisel bir sevgi değil kendi gelişti baktım çocuğun üstüne çok oynanıyor koruma içgüdüsü gelişti
Tabi bunlar sadece bunun üzerine gelişmiş şeyler değil yetenekli beğendiğim bir oyuncu fenerle anılırken çok kasmıştım gelmesin diye o dönem inanılmaz oynuyordu
Birazda forumda renk olsun diye böyle takılıyorum tabii saygı çevresinde
Yoksa hiçbirşey için kimseyi kırmaya değmez yarın belhanda dahada iyi oynadıkça ben daha çok tutarsınız belhandayi
Şampiyonluk böyle oyuncuların ayağından geçer kalitesi olmasa hiç gerek duymam polemiğe girmeye mesela tarik donk
abv juve
Peki müsaden ile bir şey soracağım, ilk satır ile ilgili. Neden koruma gereği duyuyor sunuz? Bu adam sonuçta sadece bir futbolcu? Size karşı bir şey söylenmeyip futbolcunun eleştirilmesini neden kendinize bu kadar dert ediyor sunuz?
Eleştiri den rahatsız olmuyoruz. Alaycı tavır, hakaret, artniyet olması bizi rahatsız ediyor. Bizde ha bire eleştiriyoruz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam ama bazısı her ne kadar hoş olmasa bile yine sana bana ne? Bu adam bu işten para kazanan bir futbolcu. Bu dediklerin tüm dünyada var ve futbolcular bunu zaten biliyorlardır. Bana veya aileme hakaret edilmedikçe elin adamını neden bu kadar savunayım? Yazılan çizilenden etkileniyor desek iyi oynadığı bir kaç maçta ne değişiyor? Hani yapılan eleştiriye karşı şunu bunu iyi yapıyor denmesini anlıyorum, ki öyle olmalı zaten, ama bunun dışına çıkanı hiç bir zaman anlamadım doğrusu.Eleştiri den rahatsız olmuyoruz. Alaycı tavır, hakaret, artniyet olması bizi rahatsız ediyor. Bizde ha bire eleştiriyoruz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi