#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek başına çıkıp büyük maç almadığı sürece belhandaya karşı hep aynı görüşteyim illa gol, asist yapsın demiyorum ağırlığını koysun oda yeter hayalet moda geçmesin selçuk gibi.

bir ara bizim dahi taraftarlar kafayı sıyırmıstı vay efendim kovulsun yedek kalsın vs vs sanırsın yedek kulübesinde modricler ramseyler vs oturuyorda belhanda yedek kalsın

Umarım aklını başına alır da şu performansını sürdürür. Oynamak istediğinde inanılmaz fark yaratıyor görüldüğü gibi.
Çok iyiydi, böyle devam etmesi lazım çünkü bu adama çok ihtiyacımız var...

DVir6O7XkAAQx0B.jpg

Ayni videolari isitip isitip paylasmaya gerek yok diye düsünüyorum

Kişisel bir sevgi değil kendi gelişti baktım çocuğun üstüne çok oynanıyor koruma içgüdüsü gelişti
Tabi bunlar sadece bunun üzerine gelişmiş şeyler değil yetenekli beğendiğim bir oyuncu fenerle anılırken çok kasmıştım gelmesin diye o dönem inanılmaz oynuyordu

Birazda forumda renk olsun diye böyle takılıyorum tabii saygı çevresinde
Yoksa hiçbirşey için kimseyi kırmaya değmez yarın belhanda dahada iyi oynadıkça ben daha çok tutarsınız belhandayi
Şampiyonluk böyle oyuncuların ayağından geçer kalitesi olmasa hiç gerek duymam polemiğe girmeye mesela tarik donk

abv juve
Peki müsaden ile bir şey soracağım, ilk satır ile ilgili. Neden koruma gereği duyuyor sunuz? Bu adam sonuçta sadece bir futbolcu? Size karşı bir şey söylenmeyip futbolcunun eleştirilmesini neden kendinize bu kadar dert ediyor sunuz?

Son düzenleme:
Peki müsaden ile bir şey soracağım, ilk satır ile ilgili. Neden koruma gereği duyuyor sunuz? Bu adam sonuçta sadece bir futbolcu? Size karşı bir şey söylenmeyip futbolcunun eleştirilmesini neden kendinize bu kadar dert ediyor sunuz?

Eleştiri den rahatsız olmuyoruz. Alaycı tavır, hakaret, artniyet olması bizi rahatsız ediyor. Bizde ha bire eleştiriyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eleştiri den rahatsız olmuyoruz. Alaycı tavır, hakaret, artniyet olması bizi rahatsız ediyor. Bizde ha bire eleştiriyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam ama bazısı her ne kadar hoş olmasa bile yine sana bana ne? Bu adam bu işten para kazanan bir futbolcu. Bu dediklerin tüm dünyada var ve futbolcular bunu zaten biliyorlardır. Bana veya aileme hakaret edilmedikçe elin adamını neden bu kadar savunayım? Yazılan çizilenden etkileniyor desek iyi oynadığı bir kaç maçta ne değişiyor? Hani yapılan eleştiriye karşı şunu bunu iyi yapıyor denmesini anlıyorum, ki öyle olmalı zaten, ama bunun dışına çıkanı hiç bir zaman anlamadım doğrusu.

Yine mesela başka bir detay. Bu bahsettiklerin takımda ki başka oyuncular içinde yapılıyor ama o oyuncular için bu denli bir savunma mekanizmasını göremiyorum.

Son düzenleme:
Oynamadığı veya iyi oynamadığı maçlarda kaleye gidemeyeceğiz gibi görünüyor. Bu yüzden beğenelim ya da beğenmeyelim kendisine mecburuz. En azından Fernando gelene ve orta sahanın ortasındaki kalas oranı düşene kadar mecburuz. Daha önce dediğim gibi kendisinden gol veya asist beklentim de yok artık. Özellikle deplasman maçlarında takımı ileri taşıyabilsin ve oyun kurabilsin yeterlidir. Daha fazlasın da gözümüz yok. Geldiğimiz noktada ve iyice zayıflayan kadroda, şampiyonluk için en kritik oyunculardan biri haline geldi. Umarım kendisi de bunun ciddiyetinde ve farkındadır.

Üzerinde FT etkisi var, umarım sürekli hale getirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden kilolu bir şutörü şutlayıp sırtına geçirdiği 10 numaradır.
Hazmedemeyenlere karşı etki/tepki mekanizmasıdır bu çok kafa yormaya gerek yok.

Sneijderide Hagiyide Lincolnude hatta Ilicide severim.

Salt yetenekli bu arabida sevgi listeme eklediysem suc benim mi ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt