#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten belhanda hakan özmertle mücadeleye başlayınca bi salaklık yapacağını sezdim adam böyle güvenilmez bi izlenim bırakmış bizde. çok laubali,sorumsuz,istikrarsız bi adam asla güvenilmez böyle birine.

yahu fehoulide yapti ozaman onuda kadro disi edelim yasin sinan ile bitirelim sezonu.
nebicim akil bu.
en fazla kalinca bi para cezasi verilmeli, tamamdir.
sinan engin bile oyuncuya oynamama cezasi vermek ile ancak kendine zarar vermektir diyor.
pek kaale aldigim biride degil ama bu konuda halki.

ins. cekmeyiz.
tamam belhandanin yaptigi aptallik ama yinede hakemler resmen bunlari bekliyorlar.
gecen hafta o penalti filan.
orda akilli oyuncu mac bitmis yan cekilir ugrasmaz.
ama dedigim bu hakemlerde az degil.

birde donka milletin demedigi kalmadi.
bence tolgadan kat kat iyi.
hic top kayibi yasamiyor, kontrolü iyi.
fernandoyu aratmiyor.
en büyük eksigimiz endiaye gibi iki yönlü oynayan oyuncu.
selcuk artik bastonla cikacak maca nerdeyse.
Benim derdim hakemleri korumak değil, bir çok maçta yedikleri naneler ortada. Ancak bu akşam hakemlik hiç bir şey yok, daha ilk müdahelede kırmızı kart vermemesi bile beni şaşırttı. Buna rağmen sen gidip ikinciyi yapıyor isen, üstelik takım arkadaşın engel olmaya çalışırken kimseye kızma hakkın kalmıyor. Yine hakemlere bu fırsatı vermeyeceksin, akıllı olacaksın, Türkiye Liginde hatta cin gibi olacaksın.

Evet Donk iyi bir maç çıkardı, maç öncesi demiştim Konya maçında fena bir maç çıkarmadı diye. Ndiaye gibi bir oyuncu eksik, onun kadar olmasa bile Belhandanın da Dribbling potansiyeli var ama işte gel gelelim adama güvenemiyorsun. Bugün kart dışında performansı da Konya maçının uzağında kaldı.

''Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim'' demiş Kemal Atatürk. Katılmayan var mıdır?...

1. Bu embesilin zeki olduğunu iddia eden yoktur herhalde?!.

2. Eskisi kadar çevik olamadığını kendisi bizzat söylüyor, bizler de gözlemlemekteyiz maalesef.

3. Bir 'dostluk' maçında verdiği iğrenç görüntüleri Youtube da çoğunuz izlemişsinizdir; hangi spor ahlakı?!.

Geriye ne kalıyor ki?!...

Son yılların en sakin GS-FB derbisinde ve böyle bir maçın son dakikasında yok yere kendini attırmayı başarmış, serseri ruhlu birine en kritik ve gergin 'final' maçlarında nasıl güvenilir?!...

Sinan Engin ne dediginden bize ne.

Besiktas Galatasaray dan daha büyük diyen bir adam bu sonucta. Gecelim.

Benim derdim hakemleri korumak değil, bir çok maçta yedikleri naneler ortada. Ancak bu akşam hakemlik hiç bir şey yok, daha ilk müdahelede kırmızı kart vermemesi bile beni şaşırttı. Buna rağmen sen gidip ikinciyi yapıyor isen, üstelik takım arkadaşın engel olmaya çalışırken kimseye kızma hakkın kalmıyor. Yine hakemlere bu fırsatı vermeyeceksin, akıllı olacaksın, Türkiye Liginde hatta cin gibi olacaksın.

Evet Donk iyi bir maç çıkardı, maç öncesi demiştim Konya maçında fena bir maç çıkarmadı diye. Ndiaye gibi bir oyuncu eksik, onun kadar olmasa bile Belhandanın da Dribbling potansiyeli var ama işte gel gelelim adama güvenemiyorsun. Bugün kart dışında performansı da Konya maçının uzağında kaldı.

iyide kadro disi birakmakla biyere varilmaz.
para cezasi verilir olur biter.
zaten olacagida bu.
bence fatih terim kendi hirci bi oyuncuydu anliyordur oyuncularin durumundan.
fegouhliyi kesip atmadi belhandayida kesip atmaz.
öncelik oyuncu kazanmaktir.

Feg'in Trabzon maçında yaptığı ile bugünün ne alakası var?

Aynı mevzu mu aynı şartlar mı?

Böyle bir dünya yok.

3-0 öndeyken 90 da 2 sarı görmek gerçekten büyük yetenek gerektiriyor

pfffffff :D geldi yine futboldan anlayan profesörler.
bi zahmet alinti etmeyiniz !

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Feg'in Trabzon maçında yaptığı ile bugünün ne alakası var?

Aynı mevzu mu aynı şartlar mı?

Böyle bir dünya yok.

oda aptalca bi kart sonucta ?
yoksa sence cok akillca bi hareketmiydi o ?

üsteki yazi sana ayit degil admin !

Son düzenleme:
pfffffff :D geldi yine futboldan anlayan profesörler.
bi zahmet alinti etmeyiniz !

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

oda aptalca bi kart sonucta ?
yoksa sence cok akillca bi hareketmiydi o ?
Arada şöyle bir fark var bariz bir şekilde. Birinde deplasmandasın, takım arkadaşına müdahale var ve bir oyuncu üzerine oynuyor, baskı seviyesi fazla.

Bu kez içeride sıfır baskı altında, farkla öndesin.

Belhanda'yı savunmak için yanlış bir örnek veriyorsun.

iyide kadro disi birakmakla biyere varilmaz.
para cezasi verilir olur biter.
zaten olacagida bu.
bence fatih terim kendi hirci bi oyuncuydu anliyordur oyuncularin durumundan.
fegouhliyi kesip atmadi belhandayida kesip atmaz.
öncelik oyuncu kazanmaktir.
Zaten Kadro dışı bırakma lüksümüz yok. Ancak, Feghouli ile ilgili iki fark var. Birisi Feghouli orada kendi takım arkadaşını korumak için anlık bir reaksiyon verdi, hatalı ama bu kategori de değil. Diğer fark ise Belhanda ikinci sefer saçmalığı yüzünden atılıyor. Ha şu var, Feghouli'de de atılma potansiyeli var ama daha çok pozisyonlara girişi yüzünden.

Son dakikada şu hareketi yapan adamdan nasıl büyük maçlarda medet umarsın ya da bu adama güvenip nasıl şampiyonluk yoluna çıkarsın?

Neyin derdindesiniz siz?

Çok para alıyor diye abuk sabuk argümanlarla Muslera'yı eleştirenler konu Belhanda olunca sus pus olması bi garip. Bi dünya para verildi paşam keyfine göre takılıyor ve hala kazanmak lazım bunu diyorsunuz. Adamın kendine hayrı yok.

Adam resmen takımı sabote ediyor.

Artık adam satmak eskisi kadar zor değil çünkü lig takip ediliyor. Konya maçı gibi 2-3 maç daha oynarsa fena olmayan bir paraya satılabilir. Ama kadro dışı bırakılmasına karşıyım. Zaten kadro çok dar, elimizdekileri de harcarsak zaten zor olan işimiz iyice zorlaşır. Bu takım 9. hafta ve sonrası asıl periyota girecek. Şampiyonu o kısım belirleyecek. Bunlar daha çerez haftası, Donk’la Selçuk’la falan madara yaparlar bizi Arena’da dahi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bundan sonra ne olur ne biter bilemem lakin bu zibidiye güvenerek Kadıköy deplasmanına çıkmayalım da başka bir şey istemiyorum. Bu herif bu zekayla daha ilk 30 dakikada eksik bırakır bizi o maçta :crushed:

Menajerine haber yollasinlar, takim bulsun bu apaciye. Gerekirse bonservisin belirli bir kismini direkt menajere verelim yeter ki su heriften kurtarsin bizi.

Gitsin Dursun'un otelinde çalışsın.

Arada şöyle bir fark var bariz bir şekilde. Birinde deplasmandasın, takım arkadaşına müdahale var ve bir oyuncu üzerine oynuyor, baskı seviyesi fazla.

Bu kez içeride sıfır baskı altında, farkla öndesin.

Belhanda'yı savunmak için yanlış bir örnek veriyorsun.

belhandayi degil GS savunuyorum oyuncu kadro disi birakma lüksümüz yok.
bazi kisilerin istedigi gibi.
feghoulide de ayni yorumlar vardi.
simdi feg oynamasa belhandada kadro disi kalirsa ancak kendimize zarar vermek demektir.
güzel bi para cezasi verirsin olur biter.
olacagida bu zaten.

Şaşirmayan bir tek ben miyim yav?
Bu adam gelmeden once ne vaat ediyorsa onu veriyor.
Her zaman boyleydi boyle olmaya devam edecek.
Seni transfer eden yoneticinin aldigi komisyonu seveyim
Sene sonu 3 e 5 e okutururz ins

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün 90+da yaptı. Yarın en kritik maçın 10. dksinda yapar seni şampiyonluktan eder. Edecektir de. Beyinsizin teki. Rusyadan mi çinden mi nereden teklif varsa derhal yollasınlar onsuz devam edelim.

fb maçında valbuenaya yapmadı mı

gomis aynı bugünki gibi geldi yakasından yapışıp uzaklaştırdı

kırmızı görmekten kurtardı

sonra bu angut gitti yine başardı kırmızı görmeyi

baskıyı kurduğumuz maçta yenmeye yakınken maç gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt