#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaşirmayan bir tek ben miyim yav?
Bu adam gelmeden once ne vaat ediyorsa onu veriyor.
Her zaman boyleydi boyle olmaya devam edecek.
Seni transfer eden yoneticinin aldigi komisyonu seveyim
Sene sonu 3 e 5 e okutururz ins

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben kendisini tanımadığım için şaşırdım. Bu denli beklemiyordum, fener maçı, daha da vahimi bu maç. Üç sıfır öndesin, maç bitmiş, net ve direk kırmızı kartlık bir durum olsa anlarım, demek hakaret bir şey oldu sigorta attı dersin ama kendi takım arkadaşın sakinleştirmeye çalışırken iki sarı karttan atılmak kolay iş değil.

belhandayi degil GS savunuyorum oyuncu kadro disi birakma lüksümüz yok.
bazi kisilerin istedigi gibi.
feghoulide de ayni yorumlar vardi.
simdi feg oynamasa belhandada kadro disi kalirsa ancak kendimize zarar vermek demektir.
güzel bi para cezasi verirsin olur biter.
olacagida bu zaten.
Tamam da kadro dışı bırakılmalı diyenler desinler niye takılıyorsunki? Nasıl olsa burada söylenenler havada kalıyor, zaten kimsenin fikrini de kolay kolay değiştiremiyorsun böyle ortamlarda.

Bu mevzu benim aklıma Baros'u getirdi ama, Baros da kendini böyle bir hareketle bitirmişti.

Yalnız düşündükçe bile sinirleniyor insan, önümüzdeki 4 maçın en zoru haftaya ve olacak iş değil yani, nasıl güveneceğiz biz bu adama yüksek tansiyonlu maçlarda?

Ben kendisini tanımadığım için şaşırdım. Bu denli beklemiyordum, fener maçı, daha da vahimi bu maç. Üç sıfır öndesin, maç bitmiş, net ve direk kırmızı kartlık bir durum olsa anlarım, demek hakaret bir şey oldu sigorta attı dersin ama kendi takım arkadaşın sakinleştirmeye çalışırken iki sarı karttan atılmak kolay iş değil.
Ne yazik ki hep boyleydi.
Yetistigi ortam aile fln yuzunden boyle herhalde.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyide kadro disi birakmakla biyere varilmaz.
para cezasi verilir olur biter.
zaten olacagida bu.
bence fatih terim kendi hirci bi oyuncuydu anliyordur oyuncularin durumundan.
fegouhliyi kesip atmadi belhandayida kesip atmaz.
öncelik oyuncu kazanmaktir.

oha oha Terim o zaman bizim başımızda mıydı yani?

Birde o hareketi Feghouli değil Maicon yaptı. Hakem kararı yanlıştı zaten orada.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam da kadro dışı bırakılmalı diyenler desinler niye takılıyorsunki? Nasıl olsa burada söylenenler havada kalıyor, zaten kimsenin fikrini de kolay kolay değiştiremiyorsun böyle ortamlarda.

Bu mevzu benim aklıma Baros'u getirdi ama, Baros da kendini böyle bir hareketle bitirmişti.

Yalnız düşündükçe bile sinirleniyor insan, önümüzdeki 4 maçın en zoru haftaya ve olacak iş değil yani, nasıl güveneceğiz biz bu adama yüksek tansiyonlu maçlarda?

ben o pozisyonun tekrarina bakim az kafayi sallamis, yani ne adama vurmus gecirmis yani.
cok kolay bi kirmizi, ridvan bile demis bunu gerisini siz düsünün.

ben o pozisyonun tekrarina bakim az kafayi sallamis, yani ne adama vurmus gecirmis yani.
cok kolay bi kirmizi, ridvan bile demis bunu gerisini siz düsünün.
Yok pozisyon kırmızı olmayabilir.

Benim derdim ne bileyim abi ne gerek var yani hani adam sana tekme atar çok canın yanar o hışımla tepki gösterirsin de bir şey de yok yani basit bir çekişme var orada.

Galibiyeti konuşacakken şu mevzuyu konuşmamıza üzülüyorum.

Belhanda gitsin artik valla herkes rahatlasin ya biri over biri gomer her mac bu ne la

Yok pozisyon kırmızı olmayabilir.

Benim derdim ne bileyim abi ne gerek var yani hani adam sana tekme atar çok canın yanar o hışımla tepki gösterirsin de bir şey de yok yani basit bir çekişme var orada.

Galibiyeti konuşacakken şu mevzuyu konuşmamıza üzülüyorum.

100de 100 haklisin ama dedigin gibi iste hafif bir tartisma var böyle birse kirmizi gerektirmez.
isin gicik tarafida bu, simdi belhanda canavar oldu.
zaten istedikleri bu camiada oyuncuyu bitirmek tam adam form tutarken.
bu art niyet degilse ne diyeyim !

Son düzenleme:
iyi oynadığı müsabakada finalde saçmaladı. Arabi topçu olmasa brezilyalı olsa depe gitmemek için yaptı derdim ancak belhandanın bu vukuatları hep vardı zaten bizden öncede. Tamamen psikolojik bir sorun.

Oncelikle irkcilik ile ilgili bir kelam etmek isterim . Insanlar irkci olabilirler , sahip oldugum isyerinde ister cinsiyetci olur sadece erkek calistiririm , ister siyah insanlarin gittigi yerlere takilmam , arap kiz arkadas tercih etmem , cogaltilabilir ornekler

ama gidip de irkindan oturu hakaret edersem o zaman irkcilik suc haline gelir . Istedigi irka sempati duymak , nefret etmek bir haktir , asiri humanizm duygusu ile hareket etmek zorunda degil herkes

belhanda bize kiyak yapti , bu kirmiziyi kasimpasa macinda 20 inci dakikada yiyecegine garanti macta gormesi hayra alamettir

kendisine de kizamiyorum , beni sasirtmadi yine , maci golsuz sutsuz tamamladi ve beni forma masrafindan kurtardi

Unutmadan ...

YouTube

iyi oynadığı müsabakada finalde saçmaladı. Arabi topçu olmasa brezilyalı olsa depe gitmemek için yaptı derdim ancak belhandanın bu vukuatları hep vardı zaten bizden öncede. Tamamen psikolojik bir sorun.

aynen simdi fatih terim devreye girip durumu düzeltmeli ve düzeltecektir de !
hal eder bu isi, feghoulinin öyle bir pozisyonu vardi hazirlik maci kampta.
öyle yapti diye adamimi kesti ?
melih özelikle senin icin yaziyorum bunu oha oha diye yazdin da.
feghouli bunu fatih terim varken hazirlik macinda yapti.
yinede kesik yemedi, dedigim gibi öncelik oyuncuyu kazanmaktir.
bunlari simdi kadro disi birakirsan ancak zararini kendimiz görürüz.
ha sezon sonu satilir mi orasi ayri bir konu !

Son düzenleme:
Oncelikle irkcilik ile ilgili bir kelam etmek isterim . Insanlar irkci olabilirler , sahip oldugum isyerinde ister cinsiyetci olur sadece erkek calistiririm , ister siyah insanlarin gittigi yerlere takilmam , arap kiz arkadas tercih etmem , cogaltilabilir ornekler

ama gidip de irkindan oturu hakaret edersem o zaman irkcilik suc haline gelir . Istedigi irka sempati duymak , nefret etmek bir haktir , asiri humanizm duygusu ile hareket etmek zorunda degil herkes

belhanda bize kiyak yapti , bu kirmiziyi kasimpasa macinda 20 inci dakikada yiyecegine garanti macta gormesi hayra alamettir

kendisine de kizamiyorum , beni sasirtmadi yine , maci golsuz sutsuz tamamladi ve beni forma masrafindan kurtardi

Unutmadan ...

YouTube
Irkçılık bir insanlık suçudur, ne şart da olursa olsun bu böyledir. Bu düşüncede dahi olmak benim için insanlık dışıdır.

Hiç bir insan başka bir insandan daha değersiz değildir, hangi ırka, dine ait olursa olsun.

İster düşüncede kalsın, ister hakarete dönüşsün fark etmez, kendini herhangi bir kriter üzerinden farklı veya üstün görmek mide bulandırıcı bir durum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt