#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuma hazır mıyız resitale
#Kral_Youness_BELHANDA
f8ff48fe2a8a7415c0e5e603a82a171f.jpg

abv juve

Reyes donk(denenecek) önlerinde belhanda forvette gomis le ligin içinden geçeceğiz

abv juve

Reyes donk(denenecek) önlerinde belhanda forvette gomis le ligin içinden geçeceğiz

abv juve

Belhanda sana maaş felan mı bağladı renktaş cidden soruyorum.
Ben ne sneijder severler gördüm senin kadar gözü kapalı değillerdi, bu oyuncunun sneijder olmasına rağmen. Tmm ihtiyacımız var tmm iyi oyuncu ama hem işine ahlakı yok hemde bizi ipten aldığı maç sayısı üçü geçmezken bu neyin körü körüne sevdalanması. Bu konuda yatıp bu konuda kalkıyorsun.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Belhanda sana maaş felan mı bağladı renktaş cidden soruyorum.
Ben ne sneijder severler gördüm senin kadar gözü kapalı değillerdi, bu oyuncunun sneijder olmasına rağmen. Tmm ihtiyacımız var tmm iyi oyuncu ama hem işine ahlakı yok hemde bizi ipten aldığı maç sayısı üçü geçmezken bu neyin körü körüne sevdalanması. Bu konuda yatıp bu konuda kalkıyorsun.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gözü kapalı kısmını açalım onun üzerine konuşalım

abv juve

Bir ust seviye'ye cikmanin zamani gelmedi mi kral, sen kotuysen takimda kotu, sen iyi oynarsan takimda bir ust seviye'ye cikar.

Rodrigues Feghouli Gomis ile de bir yere kadar, deplasman maclarinda Rodrigues haric bu oyuncular piyasada yok.

Kasımpaşa maçında olsaydı 3 puan cepteydi keza sıvas maçı 46 'da girseydi 6 puan ile neler konuşuyor olurduk

abv juve

Öyle konusuyorsun ki gören de Kasimpasa macinda 90 dakika yedek kulübesinde süründü sanar.

Tamamen kendi gerizekaliligi yüzünden oynamamasina ragmen övülecek bir noktayi bulmak da müthis bir basari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt