- 18 Temmuz 2009
- 80.751
- 225.406
- 5.093
Belhanda işi yarım bırakıp idmana gelmiş anlaşılan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuma hazır mıyız resitale
#Kral_Youness_BELHANDA![]()
abv juve
Eyvallah biraderim güzel düşüncelerin tsk ederimErcan bey sizi tekrardan görmek bizi çok mutlu etti.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reyes donk(denenecek) önlerinde belhanda forvette gomis le ligin içinden geçeceğiz
abv juve
Reyes donk(denenecek) önlerinde belhanda forvette gomis le ligin içinden geçeceğiz
abv juve
Evet, umarim artik aklini basina toplar da Konya macinda agzimiza sürdügü balin devamini yeriz.bitti mi kırmızı kart cezası
Gözü kapalı kısmını açalım onun üzerine konuşalımBelhanda sana maaş felan mı bağladı renktaş cidden soruyorum.
Ben ne sneijder severler gördüm senin kadar gözü kapalı değillerdi, bu oyuncunun sneijder olmasına rağmen. Tmm ihtiyacımız var tmm iyi oyuncu ama hem işine ahlakı yok hemde bizi ipten aldığı maç sayısı üçü geçmezken bu neyin körü körüne sevdalanması. Bu konuda yatıp bu konuda kalkıyorsun.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sivas maci cidden can sıkici yav.Kasımpaşa maçında olsaydı 3 puan cepteydi keza sıvas maçı 46 'da girseydi 6 puan ile neler konuşuyor olurduk
abv juve
Aynen 6 pastan 4 gol kaçırdıkSivas maci cidden can sıkici yav.
Sampiyonlugu verdik gibi geliyor o macta lanet olsun aklima geldikce deliriyorum.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi