#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriye 11 hafta kaldı en zor maçımız kadıköy deplasmanı om aç yap şovunu ve göster kendini geleceğe hep beraber daha güzel bakalım...

başlıkta o kadar ilginç adamlar varki belhanda şu haldeyken sanki dünyanın en iyi topçusu gibi davranıyorlar. rüyalarına giriyor videosunu gece gündüz izliyorlar filan.

garry rodri. son 7,8 maç yaptığını bu herif yapsa demekki forumun ismini gscbelhanda.com filn yaptırmak isteyeceksiniz o derece bağımlısınız. ben feghouliden ümitliydim bi bok oynamayınca bi bok oynamadı diyebiliyorum eleştirebiliyorum. sneijder kötüyken kötü iğrenç berbat diyebiliyordum. musleraya zerre laf etmem edersem adam değilim o kadar vefasız değiliz.isteyen eder ona da laf etmem 7 senedir bizimle.

daha bir sene olmadan ve hiçbirşey yapmamışken nasıl bu kadar tutkulusunuz bu adama yav. ulan kaç tane kilitli maçı açtı. hangi sıkıntılı maçta tek hareketiyle maçı kopardı? hangi derbide ne yaptı biri açıklasında bizde şu beyinsiz kafamıza işleyelim bunu.

durun ben söyleyim fb maçında daha ilk dakikalarda valbuenayı tokatladı ortada bişey yokken. daha orda çakmıştı kırmızı karta selamı. bi hafta sonra ts deplasmanında takımı yalnız bıraktı. çok değil 2 hafta önceye gitsin o über zeki kafalarınız. hani 90+da kendini çift sarıyla attırdığı maça.

kadıköy derbisini, içerdeki bjk maçını (tabi bi hafta önce sakatlanmazsa yada kırmızı görmeyip oynarsa) kazandırırsa sizin kadar fanatik olurum.

ondan gerisi tırt. o yüzden boşa nefes tüketmeyin benim geri zekalı kafam anlamaz şuan. siz tatmin ede durun kendinizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melih haklı, kötü oynadığımız şu maçta kilidi açanlar Rodriguez ve Gomis.

oğlu da kendisi gibi şut özürlüsü demek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok gariptir oynamadigi maclarda pozisyona giremedik.

Akabinde donup istatistiklere bakiyorum oynadigi her mac daha fazla pozisyon uretmisiz.

Bence siz bayagi takintili insanlarsiniz. Adamin ustundeki baskiyi bile dusunmeden sadece elestirmek icin elestiriyorsunuz. Trilyonlarda kazansa bunlar insan ve mental olarak sikintiliysa bunu oyununa daha fazla yansitabiliyor.

Her an hata yapmaya musait. Zaten mental zayifligi olmasa elit takimlarda oynayabilecek salt yetenegi var. Bize yar etmezlerdi.

Belhanda sezon sonu satilmali suan rezilde oynasa destek vermemek icin bir sebebim yok.

Gercekten bizim kalibrede degil ama suan bunu dile getirmenin isguzarlik oldugu kanaatindeyim.

Iyi geceler.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
başlığı ercan belhanda kinay olarak revize edelim derim @admins

Bunu yazan sensin, başkası neden anlatsın yahu. Anlat da biz de bilelim.
Fatih donka selcuktan kötü yürüyecek hali yok yazmış önceden sonra özür dilemiş kendini alıntılayarak bende latife olsun diye takildim
Sende boş geçmedin yine
donk başlığında muhteşem oynadığı belirtmistim zaten

GALATASARAY Düşmanlarının ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt