#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih donka selcuktan kötü yürüyecek hali yok yazmış önceden sonra özür dilemiş kendini alıntılayarak bende latife olsun diye takildim
Sende boş geçmedin yine
donk başlığında muhteşem oynadığı belirtmistim zaten

GALATASARAY Düşmanlarının ...
Senin oyuncuların başlığında iyi bir şeyler yazman, kısa süre sonra eleştirmene engel olmuyor ki.

Bok gibi oynuyor ama oynadığı maçlarda kilidi açmakta zorlanmıyoruz.

Yaratıcılık yok adamda, onun dışında aşırı top kaybediyor. Az değil aşırı yani. İçerideki Bursa maçını baz alıp konuşanlar var kendinize güldürmekten zevk alıyorsunuz burası nette adminler mal mal benim mesajlarımı editleyeceklerine bence şu trollere bir çözüm bulsun. 1.si bugünkü maçta değil Belhanda takımın yarısını paftan getirsek yine farklı kazanırdık Belhanda var diye baskı yapmadık, bunun gayet farkındasınız da hala geçen hafta yoktu yenildik bu hafta bu geldi fark attık xd tarzı muhabbet yapıyorsunuz. 2.si bu adam Kayseri ve Kasımpaşa deplasmanlarında yoktu takım gayette takır takır oynadı, bu 2 zor deplasmanda birinden galip döndük, diğerinde de canı sağolsun da Fatih hoca içine etti biraz. Kasımpaşa maçında başladığımız kadroyla devam etsek 2.yarı onu da kazanırdık muhtemelen. Ben Belhanda hiç oynamasın demiyorum ama halı sahada geriden koşmuşken arkadaşı pas atmasa ana bacı girecek adamlar gelmiş burada bu herifi savunuyor. Hadi yorumlama yeteneğiniz yok futbolda mı oynamadınız hayatınızda? Bugün atağa çıkmışız Linnes 50 metre depar atmış, herifin önüne atmıyorsun topu kaptırıyorsun. Geri kaptırdığın topa da yine Linnes koşuyor bu Allahın arabı değil. Kasımpaşa maçında Feghouli'de 50 kere aynı boku yedi. Böyle oyuncularla takım falan olamazsın, içeride kolay maçları kazanırsın anca. Deplasmanda da içinde gezdirip gönderirler bize sürekli olduğu gibi.

Yine ayni kisiler

Abi adami bir gunlugune salin yaw tamam futbolu en iyi siz biliyorsunuz

İyi oynadığı zaman hakkını teslim ederiz

Bu süreçte Belhanda 'dan Donk'a Gomis 'ten Feghouli 'ye kadar her türlü topçumuzun iyi oynamasına ihtiyacımız var ...

Yaratıcılık yok adamda, onun dışında aşırı top kaybediyor. Az değil aşırı yani. İçerideki Bursa maçını baz alıp konuşanlar var kendinize güldürmekten zevk alıyorsunuz burası nette adminler mal mal benim mesajlarımı editleyeceklerine bence şu trollere bir çözüm bulsun. 1.si bugünkü maçta değil Belhanda takımın yarısını paftan getirsek yine farklı kazanırdık Belhanda var diye baskı yapmadık, bunun gayet farkındasınız da hala geçen hafta yoktu yenildik bu hafta bu geldi fark attık xd tarzı muhabbet yapıyorsunuz. 2.si bu adam Kayseri ve Kasımpaşa deplasmanlarında yoktu takım gayette takır takır oynadı, bu 2 zor deplasmanda birinden galip döndük, diğerinde de canı sağolsun da Fatih hoca içine etti biraz. Kasımpaşa maçında başladığımız kadroyla devam etsek 2.yarı onu da kazanırdık muhtemelen. Ben Belhanda hiç oynamasın demiyorum ama halı sahada geriden koşmuşken arkadaşı pas atmasa ana bacı girecek adamlar gelmiş burada bu herifi savunuyor. Hadi yorumlama yeteneğiniz yok futbolda mı oynamadınız hayatınızda? Bugün atağa çıkmışız Linnes 50 metre depar atmış, herifin önüne atmıyorsun topu kaptırıyorsun. Geri kaptırdığın topa da yine Linnes koşuyor bu Allahın arabı değil. Kasımpaşa maçında Feghouli'de 50 kere aynı boku yedi. Böyle oyuncularla takım falan olamazsın, içeride kolay maçları kazanırsın anca. Deplasmanda da içinde gezdirip gönderirler bize sürekli olduğu gibi.
Adminlere mal mı diyorsun

kim yapmış onu isim belirtsene. şuan faal olarak mod. işlemi yapan admin yok kim yaptı merak ettim.

Iyi oynayana iyi oynadi derim burda sıkıntı yok

Esas sende olan sıkıntı tam da bu. Belhanda'dan daha iyi performans sergileyen Fernando'yu bile yerden yere vuruyorsun yahu. Yetmiyor sahanın azizliği yüzünden sakatlanan adama kendini sakatladı deyip, Belhanda'nın kendini yok yere attırmaları ile aynı kefeye koyuyorsun.

Son düzenleme:
Esas sende olan sıkıntı tam da bu. Belhanda'dan daha iyi performans sergileyen Fernando'yu bile yerden yere vuruyorsun yahu. Yetmiyor sahanın azizliği yüzünden sakatlanan adama kendini sakatladı deyip Belhanda'nın kendini yok yere attırmaları ile aynı kefeye koyuyorsun.
Vermiyor kardeşim maç maç yazdım ikincisi çokta belirttim adam defansif olarak kusursuz ama nitelik olarak eksik
Seni huzursuz eden buysa fernando hakkında yazmam

kim yapmış onu isim belirtsene. şuan faal olarak mod. işlemi yapan admin yok kim yaptı merak ettim.

Mesajımın editlenmesine bişey demiyorum aslında da bi oyuncu eleştirilince kudurun, zırlayın yazan troll tiplere müsaade edilmesine kıl oluyorum. O küfürden beter bişey zaten. O kadar şey yazdım adam mesela karşı argüman yazacağına kudurun xdxd falan yazıyor, bu başlıkta o tipler çok var özellikle daha ziyade onlara müsaade edilmesine kılım.

Ben birine hakaret ederek tatmin olmam kimseyede etmemeye çalışırım
5 0 kazandık mutlu olmayı deneyin

hee aynen 5-0 kazandık haftaya karabükspora da puan kaybedersek içerdeki 4-5 attığımız maçlarla zevke geliriz azıcık realist olun ne bu romantizm pollyannacılık görüşleriniz o kadar dar ki vallahi acıyorum bazılarınıza

Mesajımın editlenmesine bişey demiyorum aslında da bi oyuncu eleştirilince kudurun, zırlayın yazan troll tiplere müsaade edilmesine kıl oluyorum. O küfürden beter bişey zaten. O kadar şey yazdım adam mesela karşı argüman yazacağına kudurun xdxd falan yazıyor, bu başlıkta o tipler çok var özellikle daha ziyade onlara müsaade edilmesine kılım.

elimizden geldiğince onlara müsaade etmiyoruz gözden kaçmış olabilir daha dikkatli olmaya çalışırız. mesela o kadar mesaj yazmışsın adamın teki "ne yani adminler mal mı ?" demiş onun takıldığı yer orası bu tip şeyleri pm ile yada raporla belirt bizi kurda kuşa yem etme :D

bu aralar müsait olursam bu adamın sezon başından beri kaptırdığı bütün topların bi videosunu yaparım. belki sinemalarda gösterime girer en az 2 saat olur bol aksiyonlu

hee aynen 5-0 kazandık haftaya karabükspora da puan kaybedersek içerdeki 4-5 attığımız maçlarla zevke geliriz azıcık realist olun ne bu romantizm pollyannacılık görüşleriniz o kadar dar ki vallahi acıyorum bazılarınıza
Karabük maçında hangi sebeble puan kaybedeceğiz bu maçın aynısı olur
Bir günde kazandığımiz mutlu olun çokmu zor ligte 8 puan fark yemişiz bir havadasınız

Karabük maçında hangi sebeble puan kaybedeceğiz bu maçın aynısı olur
Bir günde kazandığımiz mutlu olun çokmu zor ligte 8 puan fark yemişiz bir havadasınız

fb bjk başak ts maçlarından 10 puan çıkarırsak o gün beni mutlu görebilirsin ercan

Bu sene standart, alıştığımız performansını oynadı. Konya maçındaki gibi bir oyun yoktu ancak kötü de denemez. Belhanda bu yani, yapacak bir şey yok. Zaten yaratıcılıktan çok uzak olan orta saha göbeğimizin durumu ortadayken oynamasın diyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt