Yaratıcılık yok adamda, onun dışında aşırı top kaybediyor. Az değil aşırı yani. İçerideki Bursa maçını baz alıp konuşanlar var kendinize güldürmekten zevk alıyorsunuz burası nette adminler mal mal benim mesajlarımı editleyeceklerine bence şu trollere bir çözüm bulsun. 1.si bugünkü maçta değil Belhanda takımın yarısını paftan getirsek yine farklı kazanırdık Belhanda var diye baskı yapmadık, bunun gayet farkındasınız da hala geçen hafta yoktu yenildik bu hafta bu geldi fark attık xd tarzı muhabbet yapıyorsunuz. 2.si bu adam Kayseri ve Kasımpaşa deplasmanlarında yoktu takım gayette takır takır oynadı, bu 2 zor deplasmanda birinden galip döndük, diğerinde de canı sağolsun da Fatih hoca içine etti biraz. Kasımpaşa maçında başladığımız kadroyla devam etsek 2.yarı onu da kazanırdık muhtemelen. Ben Belhanda hiç oynamasın demiyorum ama halı sahada geriden koşmuşken arkadaşı pas atmasa ana bacı girecek adamlar gelmiş burada bu herifi savunuyor. Hadi yorumlama yeteneğiniz yok futbolda mı oynamadınız hayatınızda? Bugün atağa çıkmışız Linnes 50 metre depar atmış, herifin önüne atmıyorsun topu kaptırıyorsun. Geri kaptırdığın topa da yine Linnes koşuyor bu Allahın arabı değil. Kasımpaşa maçında Feghouli'de 50 kere aynı boku yedi. Böyle oyuncularla takım falan olamazsın, içeride kolay maçları kazanırsın anca. Deplasmanda da içinde gezdirip gönderirler bize sürekli olduğu gibi.